Witam się z kawą!
Ten sporadyczny, ale odrywający się kaszel nie dawał mi spokoju, wczoraj pojechalismy do lekarza, na szczęście był Zosi dr i mamy antybiotyk :-( słychać lekkie charczenie zmierzające w kierunku oskrzeli :-( także ostro działamy. Za tydzień wizyta kontrolna. Wieczorem Zosia miała ataki placzu, nie wiem czy to zęby, idzie kolejny, górna dwójka, także chyba kolejny ciężki Tydzień przed nami. Z racji, że wczoraj tylko z grubsza porobiłam to, co było do zrobienia,dzisiaj mam roboty po kokardy.
Korba wspaniałe, że Twoje wyniki się poprawiły! Mam nadzieje, ze i moja morfologia wskoczy na.wyższy poziom i za tydzień wynik będzie o.wiele lepszy :-/ biedna Zosia, marudzi? Może kolejne zabki? A fryzurka cudna! Mama, kupuj kokardy, czuje ze lada moment będziesz plotla warkocze ;-)
DzikaBez jesteś mistrzynią organizacji, zaraz obok Natis :-)
Teri tak właśnie mi.się.wydawało, że Daria bez nocnych karmienien juz jest ;-) super! Też czekam na ten moment, poki co mamy jedno. Jak czuje się Daria? Mam Nadzieje, ze katar jest już wspomnieniem. Wpadł Ci w oko.jakiś inny model wózka?
Anula jak się czujesz? Jak głowa? Jak Tosia? Zdrowa juz?
Marys mój Mąż świetnie jeździ na rolkach, kiedyś podjął ambitna próbę nauczenia mnie, ale.spelzlo to na.niczym, zwatpil chyba.zaraz po tym jak założyłam.rolki;-) ale polecam, bo rolki i.basen to chyba.jedne z.najlepszych form aktywności fizycznej ;-)
Palin super, że trwasz w postanowieniu! Wczoraj mimo że naprawdę już sił nie miałam, cwiczylam :-) mąż mnie.Dzielnie wspierał ;-)
Justa to.miło ze strony szefa, że przedłużył Wam weekend ;-) a Ty widzę, że nie proznowalas i wzielas się za Porządki ;-) mnie ten kaszel, mimo dwóch wizyt kontrolnych i zapewnień ze czysto i ze Przechodzi, nie dawał spokoju, także pojechałam, by jeszcze raz sprawdzić i przeczucie mnie nie.mylilo :-( niestety :-( jak Idzie remont?
Sara super, że sprzęt juz podłączony ;-) będziesz miała więcej czasu na bb ;-)
mam nadzieje.ze smacznie odsypiasz cały Tydzień ;-)
Zmykam, Mąż uspal Zosie, pranie się skończyło, także lecę.powiesic i dac pieskowi jeść ;-)