Młoda właśnie zjadła nocną porcję
zasneła po 22 także, powoli powoli zaczyna się jej przestawiać
dzisiaj jak ją kąpałam to napędziła mi stracha, leżała sobie spokojnie ja jej nóżkę myłam, a ona nagle jak złapała głośno wdech tak nie wypuściła
posadziłam ją szybciutko i zaczełam masować po pleckach i zaczęła normalnie oddychać... no normalnie myślałam, że na zawał padne
mam nadzieję, że to tylko nic takiego i pojedynczy przypadek...
Wisieńka nie przemęczja się tak, zwolnij troszeczkę tak jak dziewczyny piszą z serduchem nie ma żartów!
Wenusjanka mam nadzieję, że wizyta u psychologa pomoże!
Gosiak super, że to tylko od ślinki ma wysypkę Tymuś
DzikaBez niechcę spać w dzień, bo cięzko będzie mi się przestawić, a poza tym jak Karina śpi w dzień to mam chwilkę dla siebie
ale M też już wstaje do Młodej bo wcześniej to tylko ja wstawałam, więc jak ma teraz 2 zmianę to kładzie się później niż ja i jak Młoda się obudzi to idzie on do niej
to długo Ewie trzymało się ten "jak widzę tatę to ryk i kwik", kciukasy żeby Ninie szybciej przeszło
Anula super, że Lolo wraca do zdrowia! jak już przewraca się z brzuszka na plecki to zaraz zacznie na odwrót
dawaj fote
Natis to super, że D. zrozumiał problem! Trzymam za Was kciuki z całych sił! Mam nadzieję, że dotrzyma obietnicy i będzie się wywiązywał z niej
Morena cudna Gabunia i Mamusia
i jaki piękny mościk zrobiła
Zmykam spać, może dzisiaj normalnie zasnę
Przespanych nocek życzę!