Gosiu STO LAT dla Tymusia! Poproszę o foto na miesięcznicę. Bardzo mi przykro, że Cię nie będzie w lutym a tak już się cieszyłam :-( Cieszę się natomiast, że dr. normalna no i mam nadzieję, że to faktycznie ślina.
minie no jak miło z męża strony oby mu tak zostało
Dzika Twoja pamięć i "ogarnięcie" co która z nas pisała jest niesamowite! Pamiętam jak na spotkaniu mówiłaś o rzeczach które mi dawno umknęły i odnośnie każdej z nas miałaś coś do powiedzenia. Bardzo mile to jest
Anulka jak Tosia?? Gratulacje dla Karolka!!! Kolor dla mnie super! Luka jest rewelacyjny
Kornelitka moja też wróciła!! Przydał się Darkowi wstrząs szkoda tylko, że musiało aż do tego dojść. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej! Z rodzinnych poszukiwań smoka się uśmiałam.
Może my na noc zostaniemy ale nie obiecuję.
Justa a jak Ty się w ogóle w pracy odnalazłaś? Czemu tak szybko wróciłaś?
Iza jakieś dziurki były w sylikonie. K poprawił i zobaczymy czy to to GABRYSIA MISTRZYNI Widzę, że i Mama zagustowała w przepaskach? Oj szyja.... ała
Maryś zakrztusiła się czy tylko taki wdech dziwny?? też bym się przestraszyła
emka problemy z Dziadami u kilku dziewczyn niestety. Kurczę co to jakiś czarny sezon? Poprawy sytuacji życzę. Odnośnie szczepienie nie pomogę. Zadzwoń do lekarza Waszego może?
Madzia kciuki za szczepienie!
Kingusia i u Ciebie Dziad się popisał no no może zła seria się skończy?
Tyle zdążyłam. Mapeciak wstał jak dam radę to będę edytować
Trocheę dopisałam. Siedzi Podluch w wózku jeszcze ;-) Ciągnie mi za kabel od notebooka. Nocki u nas nie najgorsze czytając o niektórych Waszych to chyba luksusowe wręcz. Chcę zamówić dzisiaj zmywarkę i parowar. Już się doczekać nie mogę.
minie no jak miło z męża strony oby mu tak zostało
Dzika Twoja pamięć i "ogarnięcie" co która z nas pisała jest niesamowite! Pamiętam jak na spotkaniu mówiłaś o rzeczach które mi dawno umknęły i odnośnie każdej z nas miałaś coś do powiedzenia. Bardzo mile to jest
Anulka jak Tosia?? Gratulacje dla Karolka!!! Kolor dla mnie super! Luka jest rewelacyjny
Kornelitka moja też wróciła!! Przydał się Darkowi wstrząs szkoda tylko, że musiało aż do tego dojść. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej! Z rodzinnych poszukiwań smoka się uśmiałam.
Może my na noc zostaniemy ale nie obiecuję.
Justa a jak Ty się w ogóle w pracy odnalazłaś? Czemu tak szybko wróciłaś?
Iza jakieś dziurki były w sylikonie. K poprawił i zobaczymy czy to to GABRYSIA MISTRZYNI Widzę, że i Mama zagustowała w przepaskach? Oj szyja.... ała
Maryś zakrztusiła się czy tylko taki wdech dziwny?? też bym się przestraszyła
emka problemy z Dziadami u kilku dziewczyn niestety. Kurczę co to jakiś czarny sezon? Poprawy sytuacji życzę. Odnośnie szczepienie nie pomogę. Zadzwoń do lekarza Waszego może?
Madzia kciuki za szczepienie!
Kingusia i u Ciebie Dziad się popisał no no może zła seria się skończy?
Tyle zdążyłam. Mapeciak wstał jak dam radę to będę edytować
Trocheę dopisałam. Siedzi Podluch w wózku jeszcze ;-) Ciągnie mi za kabel od notebooka. Nocki u nas nie najgorsze czytając o niektórych Waszych to chyba luksusowe wręcz. Chcę zamówić dzisiaj zmywarkę i parowar. Już się doczekać nie mogę.
Ostatnia edycja: