reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Cze

Starsze pszczoły juz nie gorączkowały od wczoraj rana, więc git. Mała ma tylko katar i to nadal lekki, normalnie oddycha, jest wesoła. Gorzej ja, gardło mnie boli masakrycznie, głowa pęka. Mniej jem przez to gardło i mdli mnie ciągle (chyba dlatego). Ale dam radę:tak:
Ide jesc, a potem kawa- to nic, ze o 12ej:sorry2: My dzis o 9tej dopiero wstałuśmy, potem skoczyłam na poczte, a pszczoły były z sąsiadką.

reklama
CzeSc kochane!

Anula.. I ja jakos dziczeje... I tez coraz rzadziej chce mi sie wychodzić, choc latanie koło remontu domu mnie do tego zmusza, plus szkoła Zuzi ale to rutyna.

Robaczku i mnie jakos nieczęsto goście odwiedzają, do starych koleżanek sprzed lat ja ciagle pisze, dzwonię a one jakos nie.. W końcu i mi sie odechce.. Mimo ze straszenie sie ciesze ze mam Was i BB to jednak szkoda ze swiat w realu stał sie jakiś bardziej samotny..

co do swiata w necie, założyłam sobie profil na FB specjalnie pod Waszym kontem.
Może zaprosicie mnie do grupy? Natis próbowała ale coś nam nie wyszło..

Mikotku, 13 października chrzciny w rocznice mojego chrztu :) i rodzinka z Norwegii nawet bedzie!

Isis, super waga Gabisia!

Gosiak, pogon chłopa, co sie naszego BB czepia!

ah..

co tam u Wisienki.. Tez o niej myśle..

sciskam Was wszystkie razem i każda z osobna :)

ps, Sebus ostro ćwiczy na rehabilitacjach, leniuszek moj mały :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja też jakaś taka niewyraźna jestem, rano płukałam gardło sola bo tez wole na zimne dmuchać Chłodno dobrze ze chociaż trochę słońca mamy bo łatwo w depresje wpaść zimową

anula-
ja siedzę już 2,5 roku w domu i tez czasami chętnie bym wszystko zostawiła i poszła do ludzi, z Twoja Tosią to przynajmniej porozmawiać mozna ja jeszcze z ewko słówkami rozmawiam

dmuchawcu-
dobrze ze z pszczołami lepiej ale jak mama choruje to tez złe, trzymam kciuki zebyś szybko doszła do siebie

anilek- bryy tak zimno ja to chyba okna dopiero na wiosnę umyje:-D albo starego zagonię, a tak serio to jutro mam to w planach

matkaEwa- odkąd Ewa chodzi ja nie sprzątam tylko porządkuje jej rzeczy a tak porządnie posprzątam chyba dopiero jak moje panny mi będą pomagać

gosia- moja siostra tez śmiej sie z forum jak jej o spotkaniu powiedziałam too mi powiedziała ze to pewnie ostatnie będzie bo co innego ludzie w necie piszą a co innego na żywo ale puki ktos nie spróbuje to nie zrozumie

Nina zrobiła mega kupe i zasneła, jestem wsciekła bo nie doszedł jeszcze jej zimowy kombinezon a w tym przejściowym to nie ma sie co brać, muszę jej jeszcze bluze ubrać i to rwa tyle ze mała kwiczy jak mały pies

Ostatnia edycja:
Madzia wczoraj pogoda była OK więc okna się fajnie myło:) został tylko balkon do wysprzątania, ale to jutro!

oj anula postaramy się częściej Cię odwiedzać żeby Ci się nie nudziło:D

Anilek i jak, umyłaś okna?:)

Gosiaku ta siostra to jakaś nie teges? chyba nigdy na forum nie była... chociaż i tak inne fora nie takie fajne jak nasze:D zgadzam się z Robaczkiem, bez BB i FB depresja murowana!

u mnie dzisiaj od rana była przyjaciółka. Wzięła sobie wole żeby uciec od pracy i rodziny i siedziała z nami:) wyciągnęła mnie do Galerii Katowickiej... i znowu się zdołowałam brakiem kasy! Tyle fajnych rzeczy było, a tu niestety:(

Ok idę kończyć zupkę grzybową i może w końcu porobię jakieś foty ciuszków na sprzedaż!!! od tygodnia się do tego zabieram!

Dziekuje Wam za mile slowa bo juz pomyslalam ze ze mna cos moze nie tak, ze wszystko przezywam co sie u Was dzieje i wogole :tak:

Smile - siostra przewaznie jest w porzadku, ale czasem wlacza jej sie "jestem nieomylna i najlepsza" i potrafi cos palnac co naprawde zaboli. A ja wlasnie wiem, ze bez Was juz dawno bym sie tu zaryczala z samotnosci i tylko sie denerwuje, ze nie mam jak sie spotkac :sorry2:

A co do forum to raczej na zadnym sie nigdy nie udzielala

Pranie zrobione , pokoj po gosciach w miare ogarniety...teraz tylko sterta prasowania mnie straszy. CHoc czesc to ubranka Tymka juz za male wiec sie nie spieszy :tak: oficjalnie zaczynamy wchodzi w 68...pierwszy pajac poszedl w ruch :-D

DZiewczyny, jak ubieranie maluchy do spania i pod czym śpią? Ja juz głupieje, raz wydaje mi sie ze go przegrzewam, to rezygnuje z podkoszulka pod pajacyka i cieplej kołdry na rzecz kocykow, a raz znów wydaje mi sie ze zmarzł i wracam do cieplehsxych opcji.. W końcu zamówiłam śpiworek i czekam aż przyjdzie.. A wszystko to ze od dwóch tygodni około Sebo gorzej śpi, zaczął sie budzić nawet przed północą :S pierwszy raz od urodzenia.. Czy to może jakiś skok? Tez wasze szkraba tam maja może? Czy kurcze on nie dojadą? Ja wciąż niedospana i nie do życia ;)

anusia - Jaś śpi w śpiworku pod kołderką ubrany w pajacyka :-). W sypialni mamy 18 - 20 stopni . Nie poci się a w nocy jak go do cyca daję to ma zimne poliki i łapki , ale w śpiworku kaloryferek :tak:.
Dmuchawcu - dobrze , ze u Was lepiej ze zdrówkiem :tak:
Gosiak - ja też przezywam jak cos się dzieje na naszym forum z innymi dziewczynami i opowiadam mężowi .
No to wieczorne ogarnianie domku przede mną . Jaś już śpi :tak:.

reklama
Anusia - Tymek spi w pajacyku i pod kocykiem...jak bylo pare chlodniejszych nocy byl dodatkowo w spiworku.

A mnie cos podbrzusze zaczelo bolec wiec moze wreszcie sie @ zjawi. Nie zebym tesknila jakos specjalnie, ale bede juz wiedzala., ze wszystko sie normuje :tak:

Dobranoc Kochane

Do góry