reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Wenusjanka u mnie też z libido "na bakier" jak patrze na swoje ciało po porodzie to sama mówię do m jaka to jestem teraz beznadziejna, teraz jeszcze dostałam okres i czekam na koniec z niecierliwością bo wlecze się juz cały tydzień i nie ma końca.

Palindromea my jeszcze w pampersach 3 i mam nadzieje, że mały zdąży zużyć te co są kupione, żeby nie poszły na zmarnowanie. Teraz w biedronce znowu od czwartku będą DADA w kartonie (czyli 2 op.) za 49.99zł więc jak się załapie to już wezmę na zaś 4.

reklama
Palin - skoro paragon masz nie powinno byc najmniejszego problemu....rany ale juz 4??? oby mi Tymek nie wyrosl zbyt szybko bo dzis otworzylam te z Aldiego a jeszcze cala paczka pampersow lezy

Isis
- to sie najezdzicie jeszcze do przychodni troszke i widze, ze Gabrys tez ladny spusci ma :D

MatkaEwa
- mam nadzieje, ze Jas nie zalapie katarku

Gosiak - też się dziwię, bo w sumie wagowo powinny pasować 3, po za tym nic go nie uciska. Ale dzisiejsza zawartość mnie tak zaskoczyła, ze chyba nie ma wyjścia.

Hej dziewczynki:) My po chrzcinach ufff:) dzisiejszy dzień już jakiś normalny ale tzreba było ogarnąć dom...
Było naprawde super:) Natalka tylko na początku marudziła później jak zasnęła to nawet nie obudziłą się przy polewaniu główki:) Imprezka też fajnie się udała, cała rodzinka zadowolona :D
A tu zdjęcia: DSC_0707.jpgDSC_0715.jpgDSC_0734.jpgDSC_0782.jpg
Przepraszam ze tylko o nas ale niestety dzisiaj nie nadrobiłąm was....

Załączniki

• DSC_0707.jpg
    DSC_0707.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0715.jpg
    DSC_0715.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0734.jpg
    DSC_0734.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0782.jpg
    DSC_0782.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 62
Witam się pierwsza ;-) z herbatka i kanapkami.
Wczoraj u nas było ciepło i słonecznie więc prawie cały dzień spędziłyśmy na dworze :tak:
Za to dzisiaj od rana ciemno, zimno i leje :-( a ja dzisiaj byłam umówiona na spacerek z koleżanką ze szpitala i jej synkiem który jest 2 tyg młodszy od Laury. Coś mi się zdaję że dzisiaj się nie wypogodzi... na dodatek nie mam noc na obiad... Najwyżej nie będzie obiadu :-p i tak codziennie nie gotuje bo M. je w pracy.

Laurusia wczoraj była grzeczna jak aniołek ale obawiam się że dzisiaj jak będziemy siedzieć w domu to już nie będzie taka grzeczna :dry:

Skalbka piękna z Was rodzinka! A Natalka urocza :tak:

Miłego dnia kochane

Ja też się z kawą witam, mam strasznie spieprzony humor od wczoraj, pierwsze sie z M. pokłóciłam a u nas to rzadkość a później wybuchła we mnie tykająca od dawna bomba dotycząca porządku a raczej nieporządku w domu. Każda szafa prosi się o sprzątanie a tu sie nie da. Nina wczoraj spała 20 min. gdyby chociaż spała tak jak starsza 2h to bym coś mogła zrobić, ciężko mi było wczoraj z jedną Niną a tu jeszcze Ewka a M. musiał jakiś kamień na drodze roznosić bo to prywatna droga i sami musimy o nią dbać, zniknoł na parę h..., wieczorem pił piwo i ogladał mecz a ja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pewnie mi przejdzie do wieczora

Skalbka- super fotki, śliczna Natalka

Wenusjanka- libido u mnie nigdy wysokie nie było a teraz jeśli nawet jest ochota to siły mi brak dlatego nawet nie staram się prowokować M. i czasami ubieram się jak to określa mój jak " idź stad i nie wracaj":-D

kingusia- u nas też leje i wieje, ale pogodę sprawdziłam i wiedziałam że tak ma być i dobrze bo teściowa wczoraj mówiła Ewie ze weźmie ją na cały zień na spacer (ja nie chciałam) a teraz się nie da

Witam się porannie!

Kingusia
jakbym czytała o sobie, ponieważ:
- też wczoraj spędziłyśmy na dworze cały dzień,
- też brzydka pogoda u nas,
- też jestem umówiona z koleżanka i jej synkiem na spacer,
- też nie mam nic na obiad:-D

Skalbka piękna z Was rodzinka! Ale pięknie w tej sukience malutka wyglądała:tak:

Wczoraj u pediatry zapadła decyzja, że zostajemy przy mm. Także z samego rana zrobiłam zamówienie na mleko, dzisiaj ma też dojechać kurier z butelkami. Zosia zasypia mi, także szybko zrobię to, co mam do zrobienia i wracam z kawą

Dzika widzę że humor nie najlepszy... faceci bywają tacy beznadziejni... wiem coś o tym :-p
Mikoto to mamy ze sobą wiele wspólnego :-) Jakie butelki zamówiłaś?
Wenusjanka mi też się wydaję że jak jest mega duża kupa to rozmiar pampersa nie pomoże... my dalej na 2.

reklama
Do góry