Korba32
Fanka BB :)
Kurde ale można przeciągnąć to wolne Fioletowa Ty masz łeb :-) Gdybym miała kasy tyle ile wypłaty teraz to bym się nie zastanawiała, szkoda , że mam taką do dupy umowę :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej dziękuję za podpowiedź :-) a jeżeli już od stycznia 2013 będę na zwolnieniu to i tak będzie mi się należał urlop wypoczynkowy? później będę ciągnąć zwolnienia urlopy ile można i mam nadzieję, nie wrócić już do tej pracy,bo niby to tylko sklep, a stresu co nie miara ;/
/
Kurde ale można przeciągnąć to wolne Fioletowa Ty masz łeb :-) Gdybym miała kasy tyle ile wypłaty teraz to bym się nie zastanawiała, szkoda , że mam taką do dupy umowę :-(
tak według aktualnych przepisów należy się cały urlop, trzeba pamiętać też o wydłużonym urlopie macierzyńskim
jak się uda to obejmą nas już dłuższe urlopy macirzyńskiem, nie wiem jak się wtedy zmienią przepisy, odnośnie wypoczynkowych, ale ja mam zamiar iśc na roczny jak się uda
ja poprzednim razem też miałam kopertę i poszłam na bezczelniaka, spytałam szefa co z kopertą, a to był też 5 tc a ja już na L4, no i on chyba zezdziwienia że w ogóle zapytałam [bo np koleżanka wcześniej do niego nie poszła] to mi dał i całą ciążę i macierzyński płacił mi [i jeszcze kumpela przywoziła mi do domu, bo leżałam]
ale tym razem nie przejdzie [bo już w grudniu, w ramach "oszczędności" obciął mi ją]
teraz mam plan "siedzieć" w domu do oporu, potem wychowawczy [a na wychowawczym mogę pracować w domu nad swoimi projektami]