reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Anula - to korzystajcie ile tylko mozecie tymbardziej, ze corcia na wakacjach u babci ! moze dziwnie zabrzmi, ale trzymam kciuki za udana ewakuacje :D

reklama
Dziewczyny strasznie dziwnie się czuje... chyba ciśnienie mi wariuje. Słabo mi a serce bije jak szalone i czuję takie jakby kłucie

anula ja bym męża wykorzystała - po 1 żeby przyśpieszyć a po 2 pewnie nie często macie "wolną chatę"

tak namawiacie na tego arbuza.. chyba też się skuszę :-) ale ostatnio w każdej nawet krótkiej kolejce robi mi się duszno i słabo:baffled:
natis śliczna żabka:-D - aż żałuję, że nie zdążyłam kupić w h&m tego stroju :-( Mati właśnie zapytał, jak zobaczył Twój suwaczek, czy Natalkę można powiększyć :-D

Kingusia- czuję się dokładnie tak samo jak Ty:sorry2: Zreszta juz nie pierwszy raz. A czy Wam jest też ostatnio tak duszno i gorąco ciągle?

Natis- żabka przecudna:tak:

Anula- ja tez bym skorzystała:tak::-)

Xez- super, że się odzywasz! Trzymam kciuki za Was i za Oleńkę!

Ja juz zjadłam ćwiartkę arbuza i dwa lody na patyku i zastanawiam się co teraz:sorry2: W lodówce, choć pełno, jakoś nic mnie nie kusi. Jedynie na fryty mam ochotę:sorry2:
Ciasto gotowe:tak: Chłodzi się w lodówce.
Zakupy odbębnione, na poczcie tez byłam:tak:

Zaraz będę okno myć:-)

EDIT:

Sembo- własnie rycze po przeczytaniu opisu Twojego porodu...

Ostatnia edycja:
Madzia - ale się uśmiałam z darkiem. Darek mówi, że wydrukuje wielki format ;-). A na poważnie to musimy sie koniecznie spotkać.

dostaliśmy w prezencie od przyjaciół sesję noworodkową. Umówiłam się na 5 czerwca, trochę późno, bo najbardziej plastyczne jest dziecko do 2 tygodni. Nie mogę się doczekać :-)

Z nowości dzisiaj mój pies przymusowo wyemigrował na dół, Darek zamontował bramkę naschodach. Naja leni się i brudzi niemiłosiernie i postanowiliśmy odciąć jej górę. Mam nadzieję, że się uda.

natis- super prezent, tez bym chciała a Lenka przecudna jak wszystkie dzieci

anula- pewnie że możesz, ja też miałam wczoraj z moim poszaleć ale spanikowałam że wcześnie ( a my miesiąc w celibacie- dla nas to dużo)

Xez-
gdybym nie znała tej historii od początku trudno by mi było uwierzyć, jesteś niesamowicie silna, będziesz wspaniałą mamą dla Oli

dmuchawiec
- ja tez czytałam opis sembo i płakałam, bryy... i ciarki mam do teraz (zwłaszcza po fragmencie z igłą)

Dmuchawcu mnie też często jest gorąco - nie przesadzaj z tymi oknami!

Natis zdjęcie specjalnie dla Sary ale i ja dołączam do grona zachwyconych Lenką
flircik.gif
Dobrze, że założyliście bramkę- narazie lepiej odseperować psa.

Ja pół dnia wieszałam pranie, a teraz poprasowałam wszystko - pieluchy, ciuszki, prześcieradełka, teraz tylko muszę to schować, ale najpierw zrobic miejsce w szafie. Tyle co zebrałam ostatnią partie prania- kocyki, zachumrzyło się bardzo i juz leje. Normalnie siwo się zrobiło i wieje strasznie http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif Zabieram się porządkowanie - posiliłam się śliwkami, takzę teraz trochę ruchu.

reklama
sa_raa jestem jestem, czytam ale nie mam czasu napisać.

Dziś znów mam zamieszkanie w sprawie tarasów, bo ładna pogoda i zależało mi na tym aby je zabezpieczyli bo od jutra znów ma padać. Fachury od 8:00 rano jechali z pobliskiej budowy i dojechali na 14:00 , a ja wisiałam na telefonie i opieprzałam kogo tylko mogłam, bo bałam się ze wogole nie przyjada i mnie znów zaleje...no ale wreszcie sa i działaja... ufff

Codziennie hoty juz sie na swój hot doczekać nie mogę :-D

Zmniejszylam sobie fenka na 2 tabletki dziennie i jak na razie brzuszek ok. Dzis wizytuję u gina, kciukaski poproszę Ciekawe czy odstawi mi fenka całkiem? I jak szyjka? No nic wieczorem dam znać.:tak:

Odebralam dzis morfologię i mocz, mocz ok, ale mam jakis stan zapalny , bo neutrocyty podwyzszone, ciekawa jestem czy to nie przez tą moja opuchliznę? Hemoglobinka troszkę spadła, ale 11 to i tak super wynik.

O Boże Natis jaka słodka Żabcia!

_anula bierz chłopa w obroty!

Kingusia91 i jak lepiej już? Masz ciśnieniomierz? Może jakieś zachwiania ciśnienia?

dmuchawiec narobiłaś mi smaka na lody

Do góry