reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Anula - to korzystajcie ile tylko mozecie tymbardziej, ze corcia na wakacjach u babci ! moze dziwnie zabrzmi, ale trzymam kciuki za udana ewakuacje :D

reklama
Dziewczyny strasznie dziwnie się czuje... chyba ciśnienie mi wariuje. Słabo mi a serce bije jak szalone i czuję takie jakby kłucie

anula ja bym męża wykorzystała - po 1 żeby przyśpieszyć a po 2 pewnie nie często macie "wolną chatę"

tak namawiacie na tego arbuza.. chyba też się skuszę :-) ale ostatnio w każdej nawet krótkiej kolejce robi mi się duszno i słabo:baffled:
natis śliczna żabka:-D - aż żałuję, że nie zdążyłam kupić w h&m tego stroju :-( Mati właśnie zapytał, jak zobaczył Twój suwaczek, czy Natalkę można powiększyć :-D

Kingusia- czuję się dokładnie tak samo jak Ty:sorry2: Zreszta juz nie pierwszy raz. A czy Wam jest też ostatnio tak duszno i gorąco ciągle?

Natis- żabka przecudna:tak:

Anula- ja tez bym skorzystała:tak::-)

Xez- super, że się odzywasz! Trzymam kciuki za Was i za Oleńkę!

Ja juz zjadłam ćwiartkę arbuza i dwa lody na patyku i zastanawiam się co teraz:sorry2: W lodówce, choć pełno, jakoś nic mnie nie kusi. Jedynie na fryty mam ochotę:sorry2:
Ciasto gotowe:tak: Chłodzi się w lodówce.
Zakupy odbębnione, na poczcie tez byłam:tak:

Zaraz będę okno myć:-)

EDIT:

Sembo- własnie rycze po przeczytaniu opisu Twojego porodu...

Ostatnia edycja:
Madzia - ale się uśmiałam z darkiem. Darek mówi, że wydrukuje wielki format ;-). A na poważnie to musimy sie koniecznie spotkać.

dostaliśmy w prezencie od przyjaciół sesję noworodkową. Umówiłam się na 5 czerwca, trochę późno, bo najbardziej plastyczne jest dziecko do 2 tygodni. Nie mogę się doczekać :-)

Z nowości dzisiaj mój pies przymusowo wyemigrował na dół, Darek zamontował bramkę naschodach. Naja leni się i brudzi niemiłosiernie i postanowiliśmy odciąć jej górę. Mam nadzieję, że się uda.

natis- super prezent, tez bym chciała a Lenka przecudna jak wszystkie dzieci

anula- pewnie że możesz, ja też miałam wczoraj z moim poszaleć ale spanikowałam że wcześnie ( a my miesiąc w celibacie- dla nas to dużo)

Xez-
gdybym nie znała tej historii od początku trudno by mi było uwierzyć, jesteś niesamowicie silna, będziesz wspaniałą mamą dla Oli

dmuchawiec
- ja tez czytałam opis sembo i płakałam, bryy... i ciarki mam do teraz (zwłaszcza po fragmencie z igłą)

Dmuchawcu mnie też często jest gorąco - nie przesadzaj z tymi oknami!

Natis zdjęcie specjalnie dla Sary ale i ja dołączam do grona zachwyconych Lenką
flircik.gif
Dobrze, że założyliście bramkę- narazie lepiej odseperować psa.

Ja pół dnia wieszałam pranie, a teraz poprasowałam wszystko - pieluchy, ciuszki, prześcieradełka, teraz tylko muszę to schować, ale najpierw zrobic miejsce w szafie. Tyle co zebrałam ostatnią partie prania- kocyki, zachumrzyło się bardzo i juz leje. Normalnie siwo się zrobiło i wieje strasznie http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif Zabieram się porządkowanie - posiliłam się śliwkami, takzę teraz trochę ruchu.

reklama
sa_raa jestem jestem, czytam ale nie mam czasu napisać.

Dziś znów mam zamieszkanie w sprawie tarasów, bo ładna pogoda i zależało mi na tym aby je zabezpieczyli bo od jutra znów ma padać. Fachury od 8:00 rano jechali z pobliskiej budowy i dojechali na 14:00 , a ja wisiałam na telefonie i opieprzałam kogo tylko mogłam, bo bałam się ze wogole nie przyjada i mnie znów zaleje...no ale wreszcie sa i działaja... ufff

Codziennie hoty juz sie na swój hot doczekać nie mogę :-D

Zmniejszylam sobie fenka na 2 tabletki dziennie i jak na razie brzuszek ok. Dzis wizytuję u gina, kciukaski poproszę Ciekawe czy odstawi mi fenka całkiem? I jak szyjka? No nic wieczorem dam znać.:tak:

Odebralam dzis morfologię i mocz, mocz ok, ale mam jakis stan zapalny , bo neutrocyty podwyzszone, ciekawa jestem czy to nie przez tą moja opuchliznę? Hemoglobinka troszkę spadła, ale 11 to i tak super wynik.

O Boże Natis jaka słodka Żabcia!

_anula bierz chłopa w obroty!

Kingusia91 i jak lepiej już? Masz ciśnieniomierz? Może jakieś zachwiania ciśnienia?

dmuchawiec narobiłaś mi smaka na lody

Do góry