reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dmuchawcu - ja też z tych przeciwantybiotykowych. Na szczęście nasza pediatra natybiotyk przypisuje, jak jest konieczność. Z wirusami walczymy bez nich. Mam żelazny zestaw podobny do Twojego i dajemy radę :)
Palin - to teraz trzymamy kciuki za czwartek, może Mikołaj zrobi tacie prezent :-) Ja dyskutuję co wieczór z Ewą, że jak chce wychodzić to ma wybierać weekendy, bo w tygodniu za dużo kombinacji logistycznych może być ;)
Co do chrztu to faktycznie macie rację. Wszystko zależy od proboszcza. Jedni nie odmawiają rodzicom bez ślubu, inni robia problemy. Chyba tylko w sprawie chrzestnych nie ma zmiłuj się, musi być "wzorowy katolik" i tyle ;) My nawet jeszcze nie wiemy kto będzie chrzestnymi, ani kiedy sama uroczystość.
Wisienko - za Ciebie też kciuki i szybkie rozwiązanie
Keks- jak dobrze, że wszystko panowane i oby teraz juz było tylko lżej do końca

reklama
Hej dziewczyny u mnie dziś siostra bo mi serce wysiadło i jak zaczynam się ruszać to się duszę. Nie bardzo mogę brać leki więc tylko leżenie i aspargin. Już lepiej się na szczęście czuję. Cholerna arytmia!!!!!!!!!! Brzuchowo w porządku ale generalnie tak fatalnie się czuję, że chciałabym już dostać skurczy i miec przyśpieszone cc.
Pozdrawiam

Wisienko dobrze, że siostra jest w pogotowiu, uważaj na siebie ..., dobrze, że już lepiej

MatkaEwa - Jaś pewnie pospał , nabrał sił i teraz przyszedł czas na zabawę, a że twój plac zabaw ma ograniczone rozmiary no to niestety - musi chłopak jakoś sobie radzić ;-)i trochę się rozpycha

Palin - super, ze Aro przyjedzie, a pomysł mamy - czemu nie :-),

Palin KKK bardzo wyraznie o tym pisze. Chrzestnym moze byc tylko osoba zyjaca w sakramentach. U nas z tego powodu nie moze byc moj brat, bo ma cywilny z dziewczyna po rozwodzie.

Anisiaj - jeśli chodzi o ślub cywilny i rozwody - to tak, masz rację. Kościół jest przeciw. Mnie chodziło o to, że w przypadku nie posiadania żadnego ślubu - tu nie ma sprzeciwu prawa, tylko samych księży.
Pamiętam, że ja byłam przed bierzmowaniem chrzestną i potrzebowałam zgodę na to i dostałam dlatego, ze chrzest był o 11.00, a moje bierzmowanie o 18.00 tego samego dnia. Byłam na warunku. gdyby z jakichś względów moje bierzmowanie się nie odbyło - chrzest byłby nieważny.

No to chyba zaczyna mnie stresik mały łapać. Ja juz chcę być PO i w domku najlepiej. Nie lubię leżeć w szpitalu. Sorki że nic nie odpisuję wam ale robię ostatnie porządki w szafie dziewczyn :)

Jutro dam znać smsem jak jest w szpitalu.

Fioletowa podpisuje sie pod tym, co piszesz. Dla mnie to oczywiste,ze to relacja dwustronna, ale nieobowiazkowa, wiec tak jak mowisz, czasem zawiewa hipokryzja.

hej kochaNE JA SIE TYLKO melduje z domku z Darią :)))
nie nadrobie Was dzis ja ciągle na laktatorze siedzę ( nawet teraz ) jak nie miałam pokarmu to nie miałam a jak sie pojawił to na calego ale ciężki mi idzie odciąganie i szybko piersi twardnieją :-( w nocy miałam odciąganie reczne bo zatkały sie kanaliki aj co za ból (od razu zapomniałam o porodowym ):-(
okładam piersi kapustą podobno ściąGA MAM NADZIEJE ŻE TO SZYBKO MINIE alwe najwazniejsze że juz w domku z malutką jestem ciekawa co u was strasznie ale mam tylko chwile więc chciałam dac zdjęcie ale nie wiem gdzie je dajecie i chciałam zobaczyć resztę dzieciaczków już urodzonych

pozdrawiam i całuje wszystkie brzusie

reklama
Do góry