reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam

Ja spakowana, mam nadzieję , że wszystko mam, a jak nie to się dowiezie . Mam nadzieję , że jutro wszystko pójdzie tak jak powinno.

Bardzo Was błagam o kciuki..... kurcze boję się :szok:

Dam znać jak coś już będę wiedziała przez Robaczka i Sarę.

Trzymajcie się kochane i do usłyszenia;-)

reklama
Korba mocno trzymam za Was kciuki. Wiem co czujesz, też się boję... ja we wtorek do szpitala a w środę cięcie i już mam stresa a co dopiero na wieczór przed.
Ale będzie dobrze.
Kurcze a my tak we 3 czekałyśmy jako pierwsze na dzieciątka... A tu już Natis po Ty jutro :) Ja za tydz. Ale ten czas mi szybko zleciał

Hej, ja tak na szybko bo jakas rozdrazniona jestem i do tego sily na nic nie mam.
Korba wpadlam zyczyc tobie szczesliwego jutra:-) Czekamy na wiesci o tobie i zosi:-)

reklama
Korba, i my trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Zosienke!!! &&&&&&&&&&&&&&&& Bedzie dobrze!:tak:
jeden rozdzial dla Was powoli dobiega końca, zaczyna sie nowy.

Wkrótce wszystkie z nas bedą juz po, pewnie nie bedzie juz tyle czasu na BB.. Tak jakos rozczulilam sie.. Super było i jest być z Wami w ciazy dziewczyny :-D:tak:

Do góry