ankaka najlepiej zadzwoń do swojego gina albo na IP. Mi mówili na szkole rodzenia,żeby zmieniać rodzaj aktywności- jak aktywność nie pomaga np. chodzenie to odpoczywać jak to nie pomaga to znaczy ,że to początek porodu!!! No i cieply prysznic i picie przy tym herbatki z melisy- jak skurcze nie mijają - to też poczatek porodu.
reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
MatkaEwa ten specyfik jest bardzo dobry na gojenie ran. Polecam używałam przy Wiki bo spiryt nie dał rady
MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!
Ale oni podobni do siebie ) Super chłopaki
Tak jak dziewczyny piszą, ciepły prysznic, nospa a jak nie przejdzie to IP a co ile masz skurcze?
Ale dzisiaj dzień szybko leci. Muszę jeszcze Wiki pranko wyprasować a nie chce mi się.
A papierek nadal nie znaleziony
Część:-) dziś o 8.35 urodził się mój Wojtus :-) 56cm, 3400,10pkt,wszystko ok :-) to był bardzo szybki porod :-) więcej napisze w nocy albo jak juz wrocimy :-) a jak u was? Mam nadzieje ze wszys TKO dob grze :-) gorąco pozdrawiamy :-)
MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!
Witam. Natis, Anisiaj i Martam ogromne gratulacje!!!Zobacz załącznik 558653A oto moi synowie Bartuś i Adrianek.
Ale oni podobni do siebie ) Super chłopaki
co mogą oznaczać mocne bóle krzyża, które co pare minut nachodzą? i przy tym brzuch twardy .. bo nie wiem czy jechac do szpitala czy nie. Tzn. domyslam sie ze to jakis skurcza, ale czy wart jazdy do szpitala?
Tak jak dziewczyny piszą, ciepły prysznic, nospa a jak nie przejdzie to IP a co ile masz skurcze?
Ale dzisiaj dzień szybko leci. Muszę jeszcze Wiki pranko wyprasować a nie chce mi się.
A papierek nadal nie znaleziony
ankaka - dobrze , ze minęło i oby narazie nie wracało .
Martam - gratuluję z całego serca !!!! Wojtusiu witaj :-). Mówiłam , ze poród się zaczął . Załatwiłaś to dosłownie pędzikiem koleżanko :-).
Ewelina - maleńki Adrianek jest cudowny !!!!!
Ja juz po ktg - zapis w porządku . Nic się nie dzieje . Wizyta za tydzień .
Martam - gratuluję z całego serca !!!! Wojtusiu witaj :-). Mówiłam , ze poród się zaczął . Załatwiłaś to dosłownie pędzikiem koleżanko :-).
Ewelina - maleńki Adrianek jest cudowny !!!!!
Ja juz po ktg - zapis w porządku . Nic się nie dzieje . Wizyta za tydzień .
Zgodnie z trendami sprzed 3 lat było - nie tykać kikuta, tyle co co psikać właśnie octaniseptem. No i tak robiliśmy, w szpitalu też na tym polegała pielęgnacja pępka przez położne.M Kupiłam , zgodnie z aktualnymi zaleceniami octenisept . Stosowała któraś już ten specyfik ????
Na wizycie patronażowej położna potraktowała pępek gazikiem spryskanym octaniseptem, bo tam w środku się trochę brudu/krwi zebrało, a ja jakoś nie miałam odwagi tego wygrzebać.
Z resztą ten octanisept też był stosowany w szpitalu gdy miałam pobierany posiew, potem gdy rodziłam - ale to już mieli taką solidną butlę ze spryskiwaczem ;-)
_Marys_
Fanka BB :)
martam serdecznie gratuluje, wspaniałe wieści
ewelina ale masz super przystojniaków, gratuluje
morena też odnoszę wrażenie, że termometr w organizmie mi się przestawił kiedyś byłam zmarźluchem, a teraz normalnie się gotuję ;-) mąż się ze mnie śmieje, że dużo wody wypijam w sumie to ma rację, w piątek kupiliśmy trzy zgrzewki wody a dzisiaj zostały już 3 butelki
mama wikusi może jak zajmiesz się czym innym i odwrócisz od tego papierka myśli to sobie przypomnisz gdzie jest ;-) zawsze tak jest jak coś jest potrzebne
Ja zaraz mam zamiar wcinać lody pistacjowe i straciatella :-)
ewelina ale masz super przystojniaków, gratuluje
morena też odnoszę wrażenie, że termometr w organizmie mi się przestawił kiedyś byłam zmarźluchem, a teraz normalnie się gotuję ;-) mąż się ze mnie śmieje, że dużo wody wypijam w sumie to ma rację, w piątek kupiliśmy trzy zgrzewki wody a dzisiaj zostały już 3 butelki
mama wikusi może jak zajmiesz się czym innym i odwrócisz od tego papierka myśli to sobie przypomnisz gdzie jest ;-) zawsze tak jest jak coś jest potrzebne
Ja zaraz mam zamiar wcinać lody pistacjowe i straciatella :-)
reklama