reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam

Ja spakowana, mam nadzieję , że wszystko mam, a jak nie to się dowiezie . Mam nadzieję , że jutro wszystko pójdzie tak jak powinno.

Bardzo Was błagam o kciuki..... kurcze boję się :szok:

Dam znać jak coś już będę wiedziała przez Robaczka i Sarę.

Trzymajcie się kochane i do usłyszenia;-)

reklama
Korba mocno trzymam za Was kciuki. Wiem co czujesz, też się boję... ja we wtorek do szpitala a w środę cięcie i już mam stresa a co dopiero na wieczór przed.
Ale będzie dobrze.
Kurcze a my tak we 3 czekałyśmy jako pierwsze na dzieciątka... A tu już Natis po Ty jutro :) Ja za tydz. Ale ten czas mi szybko zleciał

Hej, ja tak na szybko bo jakas rozdrazniona jestem i do tego sily na nic nie mam.
Korba wpadlam zyczyc tobie szczesliwego jutra:-) Czekamy na wiesci o tobie i zosi:-)

reklama
Korba, i my trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Zosienke!!! &&&&&&&&&&&&&&&& Bedzie dobrze!:tak:
jeden rozdzial dla Was powoli dobiega końca, zaczyna sie nowy.

Wkrótce wszystkie z nas bedą juz po, pewnie nie bedzie juz tyle czasu na BB.. Tak jakos rozczulilam sie.. Super było i jest być z Wami w ciazy dziewczyny :-D:tak:

Do góry