_Marys_
Fanka BB :)
a nie widziałam takich w lidlu (przynajmniej w tym koło mnie), te mam z zielonej budki śmietankowo-czekoladowe też bardzo dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
morena nie ma co za szybko wykluczać, wiadomo, ze podczas karmienia je się raczej lżejsze rzeczy - mniej smażonego czy wzdymającego, no i bez alkoholu raczej, ale tak na dzień dobry nie ma co walić sobie dietą
to zdążysz jeśli będzie coś nie halo
ja piłam kawę np po karmieniu, bo potem masz kilka godzin przerwy, żeby twój organizm wchłonął a nie od razu do mleka dawał ;-)
ja wczoraj do mojego, że mam te skurcze i chyba czas spakować torbę, a on do mnie "to jeszcze nie spakowałaś?"
ech oczywistość, że wszystko zrobię nA CZAS ;-)
Mikoto - to nie będziesz musiała żadnych wyrzeczeń stosować karmiąc Zdrowa dietka na stałe - fiu fiu .
Dmuchawiec - nie było w okolicy jakiegoś miłego pana co by pomógł ten wózeczek pchnąć ???? Ty kobitko uważaj !!!
Dziewczyny czym będziecie pępek przemywać dzidziusiowi ???? Wyczytałam , ze najnowsze trendy odradzają tradycyjny roztwór spirytusu . Kupiłam , zgodnie z aktualnymi zaleceniami octenisept . Stosowała któraś już ten specyfik ????
Witam. Natis, Anisiaj i Martam ogromne gratulacje!!!Zobacz załącznik 558653A oto moi synowie Bartuś i Adrianek.
A wiecie, że w tym tyg w lidlu promocja na Magnumy??? nawet te nowe:-) niecałe 4pln będą kosztować, a normalnie kosztują ponad 5
Dziewczyny czym będziecie pępek przemywać dzidziusiowi ???? Wyczytałam , ze najnowsze trendy odradzają tradycyjny roztwór spirytusu . Kupiłam , zgodnie z aktualnymi zaleceniami octenisept . Stosowała któraś już ten specyfik ????
Mam tylko nadzieje, ze tym razem nie bede na szarym koncu, bo u styczniowek z terminem na 31.01 rodzilam przedostatnia i musialam przezywac wszystkie porody, zanim doczekalam sie swojego
Zgodnie z trendami sprzed 3 lat było - nie tykać kikuta, tyle co co psikać właśnie octaniseptem. No i tak robiliśmy, w szpitalu też na tym polegała pielęgnacja pępka przez położne.
Na wizycie patronażowej położna potraktowała pępek gazikiem spryskanym octaniseptem, bo tam w środku się trochę brudu/krwi zebrało, a ja jakoś nie miałam odwagi tego wygrzebać.
Przypomniała mi się moja znajoma która twierdzi, że jej Dziecko nie chce spać ale kawę pija 3 razy dziennie i karmi piersią oczywiście