reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dziękuję za info o grupach ,
Nova gratuluję bety ,
wizytującym powodzenia ,a tym ,ktore muszą szczególniej dbać o brzuszki dużo zdrówka.
Ja po śniadaniu ,po zakupach ,szybki obiad i do przedszkola

Ostatnia edycja:
reklama
fioletowa jak już będziesz po i miała chwilę to dawaj znać :)

Ja wczoraj miałam prawie jeden dzień spokoju od mdłości, a dziś od nowa. Nieprzytomna jestem.
Idę gotować pomidorówkę...

Hej dziewczyny!!

isis ja w 1 ciaży przez 1 trymestr miałam straszne zaparcia, doprowadzało mnie to do rozpaczy. Zażerałam się suchonymi owocami, probowałam wszystkich spodobów domowych i nic. Przeszło dopiero jak ginka przepisała mi duphalac (chyba tak sie to pisze) przeochydnie słodki syrop, ale skuteczny :-) Teraz moja przemiana materii jest lepsza niż kiedykolwiek :-D Jednak w każdej ciaży przeżywa się coś innego...
wisienko doczytałam na wizytowym że martwisz sie tym co usłyszałaś na wizycie. Kochana mam nadzieję ze to fałszywy alarm i wszystko będzie dobrze :* Czekam na wieści z kolejnej wizyty!
grzechotka ja w pierwszej ciaży chodziłam tylko prywatnie i teraz też będę.

U mnie pogoda tez fantastyczna aż człowiekowi chce się zyć! Piersi bolą nadal masakrycznie i jak dzisiaj gin będzie chciał mi je zbadać to go chyba uduszę :-D Jeszcze 5 godzin i zobacze moje Maleństwo!! Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze
A dzis na obiadek u mnie oprocz zupki placki ziemniaczane z gulaszem (w którym są moje ostatnio uzbierane grzybki). Sąsiadka mnie wołała już z okna ze mam przestać rozsiewać zapachy bo sie jej chłop wścieknie zaraz hehe

Aha no i witam kolejne nowe czerwcowe mamusie!!

ewelina taaaa planowałam jakieś pierwsze 3 czy 4 cykle, zaszłam w 13 - chciałabym córę, ale w sumie jest mi to obojętne - ważne żeby było zdrowe, żeby donosić i bezpiecznie urodzić
młodego zmajstrowaliśmy w owu - to działa tak że męskie plemniki są szybsze i szybciej docierają do celu, a jak działasz przed owu to żeńskie plemniki są wytrzymalsze niż męskie i te męskie zdążą paść zanim będzie owu i na placu boju zostają dziewczynki :-D

reklama
Do góry