reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Natisku, i my trzymamy kciuki żeby zatrzymać skurcze!!!! Jeśli to sie jedak nie powiedzie to trzymamy kciuki za Ciebie i Lenke, za szczęśliwe rozwiazanie dla Was obu!!!!

Natisku kochana trzymaj się jeszcze mocno ! Lenko nie wychodź !

Dmuchawcu, tylko spokojnie spróbuj. Niestety nie wiem czy przysługuje zwolnienie mężowi.
Trzymam za Was kciuki by Pszczółki były dzielne a Ty byś szybko wyszła.

Nie wiecie jak to jest -czy mój mąż może dostac zwolnienie na czas mojego pobytu w szpitalu? Dzwonił do pracy, ale tam nic nie wiedzą. Ale przecież musi byc jakias procedura w takich przypadkach. Ja myslę, że lekarz w szpitalu powinien mi na prośbe wystawic zaświadczenie o pobycie w szpitalu i Daniel to powinien zanieśc do kadr i wziąć "opiekę nad dzieckiem zdrowym". Nie znam się na tym , a nie mam zbytnio kogo o to zapytać.

Może to Ci się przyda: https://www.babyboom.pl/forum/porad...kiem-w-trakcie-pobytu-matki-w-szpitalu-65979/

Natis kochana trzymam za was kciuki, mam nadzieję że uda się jeszcze powstrzymać skurcze a jak nie to za szczęśliwe rozwiązanie.

Ona to ma przy ciśnieniu powyżej 140/90 KATEGORYCZNIE JEDŹ NA IP. Takie ciśnienie może spowodować przedwczesny poród odklejenie łożyska, krwotok... Dostaniesz leki na zbicie i nakaz kontroli ciśnienia (sama biorę na nadciśnienie dopegyt)

Witam ;-)

Troszkę Was nadrobiłam , dopiero teraz spokojnie na chwilkę usiadłam .

Robaczek, Tak Juleczka przekonała się do urodzinek, i było całkiem fajnie :tak:

Ona, Uważaj na siebie , mierz ciśnienie i jak coś to faktycznie jedź bo to bardzo nie bezpieczne

Marcysiowa, Współczuję samopoczucia , mam nadzieję , że jutro poczujesz się lepiej a teraz odpoczywaj

Dmuchawiec, Trzymam mocno kciuki za Ciebie i pszczółki --Czekamy na wieści i jesteśmy z Tobą

Dziewczyny pisałam do NATIS i nic na razie nie odpisuje ---martwię się....:-(

SMS OD NATIS : JEST LEPIEJ, ZMNIEJSZYŁY SIĘ SKURCZE, MNIEJ INTENSYWNE I RZADSZE

JEST NADZIEJA :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry