reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Natisku- z całej siły trzymam kciuki, zeby zatrzymali skurcze!!!!!!!!!!!!!
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Natisku, i my trzymamy kciuki żeby zatrzymać skurcze!!!! Jeśli to sie jedak nie powiedzie to trzymamy kciuki za Ciebie i Lenke, za szczęśliwe rozwiazanie dla Was obu!!!!
mamatatadziecko
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki
RobaczekII
Natisku kochana trzymaj się jeszcze mocno ! Lenko nie wychodź !
Dmuchawcu, tylko spokojnie spróbuj. Niestety nie wiem czy przysługuje zwolnienie mężowi.
Trzymam za Was kciuki by Pszczółki były dzielne a Ty byś szybko wyszła.
Dmuchawcu, tylko spokojnie spróbuj. Niestety nie wiem czy przysługuje zwolnienie mężowi.
Trzymam za Was kciuki by Pszczółki były dzielne a Ty byś szybko wyszła.
Nie wiecie jak to jest -czy mój mąż może dostac zwolnienie na czas mojego pobytu w szpitalu? Dzwonił do pracy, ale tam nic nie wiedzą. Ale przecież musi byc jakias procedura w takich przypadkach. Ja myslę, że lekarz w szpitalu powinien mi na prośbe wystawic zaświadczenie o pobycie w szpitalu i Daniel to powinien zanieśc do kadr i wziąć "opiekę nad dzieckiem zdrowym". Nie znam się na tym , a nie mam zbytnio kogo o to zapytać.
Może to Ci się przyda: https://www.babyboom.pl/forum/porad...kiem-w-trakcie-pobytu-matki-w-szpitalu-65979/
mama wikusi2010
Natis kochana trzymam za was kciuki, mam nadzieję że uda się jeszcze powstrzymać skurcze a jak nie to za szczęśliwe rozwiązanie.
Ona to ma przy ciśnieniu powyżej 140/90 KATEGORYCZNIE JEDŹ NA IP. Takie ciśnienie może spowodować przedwczesny poród odklejenie łożyska, krwotok... Dostaniesz leki na zbicie i nakaz kontroli ciśnienia (sama biorę na nadciśnienie dopegyt)
Ona to ma przy ciśnieniu powyżej 140/90 KATEGORYCZNIE JEDŹ NA IP. Takie ciśnienie może spowodować przedwczesny poród odklejenie łożyska, krwotok... Dostaniesz leki na zbicie i nakaz kontroli ciśnienia (sama biorę na nadciśnienie dopegyt)
Korba32
Witam ;-)
Troszkę Was nadrobiłam , dopiero teraz spokojnie na chwilkę usiadłam .
Robaczek, Tak Juleczka przekonała się do urodzinek, i było całkiem fajnie
Ona, Uważaj na siebie , mierz ciśnienie i jak coś to faktycznie jedź bo to bardzo nie bezpieczne
Marcysiowa, Współczuję samopoczucia , mam nadzieję , że jutro poczujesz się lepiej a teraz odpoczywaj
Dmuchawiec, Trzymam mocno kciuki za Ciebie i pszczółki --Czekamy na wieści i jesteśmy z Tobą
Dziewczyny pisałam do NATIS i nic na razie nie odpisuje ---martwię się....:-(
SMS OD NATIS : JEST LEPIEJ, ZMNIEJSZYŁY SIĘ SKURCZE, MNIEJ INTENSYWNE I RZADSZE
JEST NADZIEJA
Troszkę Was nadrobiłam , dopiero teraz spokojnie na chwilkę usiadłam .
Robaczek, Tak Juleczka przekonała się do urodzinek, i było całkiem fajnie
Ona, Uważaj na siebie , mierz ciśnienie i jak coś to faktycznie jedź bo to bardzo nie bezpieczne
Marcysiowa, Współczuję samopoczucia , mam nadzieję , że jutro poczujesz się lepiej a teraz odpoczywaj
Dmuchawiec, Trzymam mocno kciuki za Ciebie i pszczółki --Czekamy na wieści i jesteśmy z Tobą
Dziewczyny pisałam do NATIS i nic na razie nie odpisuje ---martwię się....:-(
SMS OD NATIS : JEST LEPIEJ, ZMNIEJSZYŁY SIĘ SKURCZE, MNIEJ INTENSYWNE I RZADSZE
JEST NADZIEJA
Ostatnia edycja:
reklama
Nayaa
weszłam na "hot wątek" i aż mnie zmroziło..Ale dobrze,że już się trochę uspokoiłBY tak dalej.Natis 3maj się kochana !!!!!!