reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Czesc Babeczki!

Łeb mnie boli- chyba za długo spałam:sorry2: DOpiero co z łóżka sie zwlekłysmy- tzn ja się zwlokłam, pszczółki wyfrunęły jak zwykle.
Zjadła śniadanie, czytając Was bo ostatnio jak nie zjem do 7ej, to mdłości murowane.
Idę gotowac kawusię:tak: Dziś jest ten dzień, gdy czuję, że nie mogłabym bez niej przezyć:sorry2:

Pogoda u nas jak narazie super- i oby tak zostałoto pojedziemy po południu razem z mężulem na działeczkę:tak:

reklama
Palin - tez mam takiego Juliana w brzuchu - msci sie po mnie niesamowicie, ale przynajmniej nie trzeba sie chyba obawiac rozstepow, bo brzuch rozciaga od srodka na kazdym cm ;) Tez sie zastanawiam, jak ja jeszcze 1,5 miesiaca z tym wierciochem wytrzymam. Plus jest jeszcze taki, ze ani razu nie musialam sie martwic, ze cisza - za dlugich przerw na spanie to dziecie nie ma ;)

Minnie - dobrze prawisz, zero rozstępów i brak obaw o ciszę :-) Nawet dałam sobie spokój z liczeniem ruchów - po co, skoro co i rusz widzę (nie tylko czuję), ze "łazi" w te i wewte.

Z tymi poziomami skurczów na ktg to pewnie chodzi o ilość i częstotliwość.

Co do lewatywy - to mnie też jakoś nie odrzuca. Też słyszałam, że to poród przyspiesza.

Kochane ja na razie tylko się melduje, że jestem w domku cało i zdrowo. Wróciliśmy wczoraj o 23 byłam totalnie skonana bo cały dzień na nogach i cały dzień z przygodami :) Ae brzusio grzecznie i dzielnie się spisał :)

Nie nadrobiłam Was jeszcze. Muszę trochę popracować i jadę do Korby na pyszną kawkę i miły relax :)
Miałyśmy pić ją na tarasie przy pięknym słonku a tu lipa - deszcz leje.

Jedno mnie zasmuciło po wizycie w Warszawie - tam pięknie zielono, brzozy kwitną, hortensje pięknie żółte a u nas ledwo ledwo pączki zaczynają pękać :( ze 3 tygodnie wegetacja opóźniona :( Centralnej pogody nad morzem najbardziej mi brak i za tym tęsknie ...

Robaczku- u nas niestety to samo-tez wsztstko z opóźnieniem. Tu nic jeszcze nie kwitnie, na drzewach maluskie pączki ewentualnie, a trawka ledwo się zieleni. Noi zwykle u nas zimniej niż gdziekolwiek:-(Ja pochodzę ze świętokrzyskiego, więc "ciutkę" mi to przeszkadza.

Mam juz kawusię:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Wisieńka
Bisous14.gif

Minnie teraz zacznie się czas wypalania traw, podpaleń. Nie dziwię się, że się przejęłaś. U nas co roku są pożary i to blisko nas, co rusz straż jeździ i walczy z tym. Nie wiem jak można być tak bezmyślnym i podpalać trawy, łąki.
stupidse7.gif
Niech ta noc będzie spokojna! Ja siebie z kawą na tarasie wizualizuję za każdym razem jak patrzę na to, co mamy wokół domu
heulro9.gif

Dmuchawcu chciałabym chociaż wyleżeć do tej godziny co Ty pospałaś - a ja mam taką dziwna przypadłość, ze zaraz po przebudzeniu wstaję - teraz to już nawet z tym nie próbuję walczyć http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Udanej wyprawyt na działkę!

Kwiatki podlane, poodkurzane, dokończę salon i lecę powiesić pranie.

Korbuś to w sumie na dniach Zosia będzie z Wami! http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif

Cholera, znowu mi się zaczyna karuzela w głowie :-( A już się cieszyłam, że będzie od rana jest fajnie.
Tyle, co śniadanie zjadłam - kanapki z ogórkiem i herbata. Już sama nie wiem, co jest. :wściekła/y:

Anisiaj- tulę Cię kochana i współczuję tego szpitala. Trzymaj się!

Czas ruszyć tyłek- jest już 10ta:szok: a jaj w koszulinie. W domu wszystko rozbabrane- masakra. Wyspałam sie co prawda, ale nei lubię takich dni:no: Biore sie za robote.

reklama
witam się i ja

Ale produkcja z rana :-D

U nas też pogoda cudowna do tego piąteczek, ach! :cool2:

mikoto Ty od rana na prawdę na pełnych obrotach
Paulunia jak po wizycie??
korba 36tydz :szok:
Wisieńka my tutaj dla Ciebie będziemy cały czas!
Kingusia ja sobie nie wyobrażam spać tylko tyle :no: wczoraj nawet na godzinkę odleciałam chociaż nie potrafię spać w dzień

Do góry