reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Robaczku- spokojnie:tak:wiem, że szaleństwa nie są wskazane:tak:Nic nie szorowałam, ściągnęłam odkurzaczem pajęczyny, umyłam parapet, stolik pszczółek i takie tam. Nie zmęczyło mnie to w każdym razie;-)

reklama
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!
tasiulek witaj na pokładzie! ;)

ja niestety wciąż mam skurcze, w dodatku zawiozłam męża rano do szpitala, wlasnie ma operację-wyrostek robaczkowy ;((((
nie moge sama tego ogarnac, dobrze, ze Kubuś chodzi do przedszkola, tylko włozyć go do samochodu to dla mnie niezxły wysiłek, ale wyskakuje z fotelika sam,

zadzwonilam do tesciowej powiedzialam, ze mam skurcze itd., ale nie wykazała chęci pomocy, mimo, ze siedzi w domu, całe szczęście moge liczyc na moich rodziców, ale oni pracuja, wiec pomoc doraźna, eh niech męzuś zdrowieje, bo bez niego jak bez ręki.........
miłego dnia babeczki;)

Czesc dziewczynki - pracujace i leniace sie ;-)

Dzisiaj wypadla moja wizyta u gina - pierwsze ktg i niespodziewanie dla mnie - ostatnie usg. Mateusz pozostal chlopczykiem :-D Wszystko ok, maluch ma 1700g.

Natis - dziekuje za pamiec :-) Niespodzianka nam sie udala, chociaz dwie szwagierki juz cos podejrzewaly :tak: Jak by nie liczyc, teraz jest dla nas idealny czas na przyjscie drugiego dzieciatka. Tesciowa chyba byla w najwiekszym szoku, a jeszcze wiekszym, jak uslyszala, ze w czerwcu mam juz rodzic :-) Najlepszy byl moj tata, bo bylam w dniu przyjazdu w czarnym sweterku i nie zauwazyl od razu, bo zajety byl podlaczaniem nowego telewizora z moim m. az tu nagle jak nie krzyknie: "a wy co zescie nabroili?" :-D:-D Smiechu bylo co niemiara.

Dmuchawiec - u mnie twardnieje albo caly brzuch, albo tylko na dole - ciagnie w dol i jest to niezbyt przyjemne, ciezko sie poruszac, ale bolesne to nie jest ani nie przypomina bolu jak na @. Dzisiaj mi nawet trafil taki skurczyk na ktg i aparat pokazal mala gorke.

Palindromea - a ja mam energie i jej jednoczesnie nie mam. Chcialabym wszystko robic, a tu sil brak... dzisiaj po spacerze z Michalem chyba 10 minut wchodzilam na to moje 3. pietro. Jak nie masz ochoty ani sil, to nawet zmuszanie sie raczej nic nie pomoze. Sluchaj swojego organizmu.

mama kubulki - wspolczuje tych skurczy... szybkiego powrotu do zdrowia dla m.

Natis, Palin - doczytuje, ze u Was niewesolo z watroba, zycze, zeby dziadostwo udalo sie opanowac. A ja sobie zrobilam w Polsce morfologie (bo tutaj takich cudow nie robia) plus cholesterol, bo mnie tata ciagle molestowal, ze mam zrobic (sam latami mial podwyzszony, az skonczylo sie koronografia). Cholesterol wyszedl mi prawie 8 a norma do 5,20 zdaje sie. Pytalam dzisiaj gina, co o tym mysli i na ile jest to wiarygodne w ciazy, ale oczywiscie machnal reka jak na wszystko... chyba jednak na wlasna reke sprobuje chociaz ograniczyc w diecie zle tluszcze.

Milego dnia!

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!
tasiulek witaj na pokładzie! ;)

ja niestety wciąż mam skurcze, w dodatku zawiozłam męża rano do szpitala, wlasnie ma operację-wyrostek robaczkowy ;((((
nie moge sama tego ogarnac, dobrze, ze Kubuś chodzi do przedszkola, tylko włozyć go do samochodu to dla mnie niezxły wysiłek, ale wyskakuje z fotelika sam,

zadzwonilam do tesciowej powiedzialam, ze mam skurcze itd., ale nie wykazała chęci pomocy, mimo, ze siedzi w domu, całe szczęście moge liczyc na moich rodziców, ale oni pracuja, wiec pomoc doraźna, eh niech męzuś zdrowieje, bo bez niego jak bez ręki.........
miłego dnia babeczki;)

Uważaj na siebie ! Staraj się nie zamartwiać. Mężusiowi życzę szybkiego powrotu do domku. Wiem jak jest jak się może liczyć tylko na siebie, doskonale Cię rozumiem.
Lekarze już wspominają kiedy męża wypiszą ? Długo musi leżeć ?
Bardzo uważaj na brzucho, odpoczywaj w każdej wolnej chwili.

Minnie, tez myślałam o Tobie, jak niespodzianka się udała :) Fajnie, że ucieszyliście rodzinkę taką wspaniałą wiadomością :)

tasiulek witaj! Napisz cos więcej o sobie
hello.gif

mamakubulki
niech mąż szybko wraca do formy! Na pewno dasz radę ze wszystkim!
przytulanko.gif

Minnie ależ zrobiliście niespodziankę rodzince - pewnie mieli niezłe miny
Invision-Board-France-14.gif

Ja pranie zrobiłam, zaraz lecę zebrać http://***************/liviatn/images/Minka%20scare/run.gif, poodkurzałam w międzyczasie, ale muszę jeszcze łazienkę ogarnąć i kuchnię.

Witam się ;-)

Z pracy właśnie wróciłam, byłam w US i złożyłam pita firmowego (mam z głowy)
Zaraz po Młodą do szkoły, zawiozę ją do babci i na zebranie do szkoły na 17.00 :wściekła/y: Nie lubię tych zebrań ...
Zjadłam w biegu, wyszłam z psem i zaraz znowu się z domu ewakuuję ...

Wisieńka, MamaWikusi jak będę na chodzie i nic mi w tym terminie nie wypadnie to się spotkam z miłą chęcią z Wami :-) A do tej Klubokawiarni to mam niedaleko ;-)

Zmykam, do później ...

Ostatnia edycja:
Robaczku 2 umyłam, resztę P musi bo ja nie daję rady, zero powera:dry:
mama kubulki zdrowka dla męża i oby skurcze szybko poszły precz, wiem co mówisz o podnoszeniu nawet na chwilę, mam to samo, czuję jak mi wszystko się napina a wyjścia po prostu nie ma w niektórych sytuacjach
U nas się zachmurzyło, mam nadzieję, ze nie bedzie padać bo raz, żeumyłam okna a dwa chciałąm z Milą na plac zabaw po przedszkolu iść

Tasiulek witaj
Palin - najlepszego dla Aro :-)
MamaKubulki - nich mąż szybko wraca do zdrowia . Bardzo nieprzyjemny zabieg to usunięcie wyrostka . Że go tak dopadło ???
Wisieńka - Ty kochana z tymi oknami nie przesadzaj .
Widzę , ze się szykuje spotkanie Dolnoślązaczek :-) - i bardzo dobrze .

reklama
Palindromea wszystkiego najlepszego dla Ara tasiulek10 witaj i się rozgość dmuchawiec ja też chciałam zabrać się w tym tygodniu za balkon ale się rozchorowałam, ten katar mnie wykończy, nos cały czerwony i wszędzie pełno chusteczek mama kubulki uważaj na siebie i życzę szybkiego powrotu męża do formy po operacji, aby mógł Ci pomagać Minnie1 super ze niespodzianka dla rodziny się udała

Do góry