dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Robaczku- spokojniewiem, że szaleństwa nie są wskazaneNic nie szorowałam, ściągnęłam odkurzaczem pajęczyny, umyłam parapet, stolik pszczółek i takie tam. Nie zmęczyło mnie to w każdym razie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!
tasiulek witaj na pokładzie!
ja niestety wciąż mam skurcze, w dodatku zawiozłam męża rano do szpitala, wlasnie ma operację-wyrostek robaczkowy ;((((
nie moge sama tego ogarnac, dobrze, ze Kubuś chodzi do przedszkola, tylko włozyć go do samochodu to dla mnie niezxły wysiłek, ale wyskakuje z fotelika sam,
zadzwonilam do tesciowej powiedzialam, ze mam skurcze itd., ale nie wykazała chęci pomocy, mimo, ze siedzi w domu, całe szczęście moge liczyc na moich rodziców, ale oni pracuja, wiec pomoc doraźna, eh niech męzuś zdrowieje, bo bez niego jak bez ręki.........
miłego dnia babeczki