reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
mama wikusi,ja myślę, że chyba dopiero po weekendzie majowym będe na dłużej bo teraz zamet z wyjazdem męża a potem przyjeżdża do mnie przesympatyczna lipcóweczka 2011 z córą az Torunia. Ale po 1 maja wybiore się na pewno do Magnolii i siostry- kużniki. A Tobie gdzie pasuje,w jakich okolicach? Będę samochodem więc się dostosuje.:-) Koniecznie trzeba podpytać Isis
tasiulek witaj napisz coś więcej, który tydzień? Jaka płeć? Jak sięczujesz?

Cholera pierwszy raz spuchłam:baffled:

Na sprzątanie jestem za leniwa, ale ciuszki Mikołaja mogłabym cały dzień trzymać i przeglądać :-p Tak popatrzyłam, że trzeba trochę krótkiego rękawka jeszcze, bo to co mam to niewiele, większość z długim, a jakie będzie lato - nie wiadomo...

Aro dziś ma urodziny - trzeba się za jakiś smaczniejszy obiad zabrać. Miał rano ochotę na kotleciki z kurczaka z pieczarkami, serem i papryką. Mam nadzieję, że mu nie przeszło...

reklama
Pograbiłam i nabawiłam się pęcherza :wściekła/y: Od razu trawkę widać :)
Pozamawiam sobie chyba dziś trochę kwiatków i obsadzę wszędzie dookoła.
Niestety też mebelków ogrodowych jeszcze nie mam ale myślę, że w czerwcu uda się kupić. Dziś posiedziałam na huśtawce młodego i wystawiałam na 15 min buziaka do słonka :) ale fajnie.
Teraz w ramach "relaksu" od odpoczywania siedzę w papierach firmowych , masakra.

Tasiulek, witam i ja :) I tak jak Wisienka, zachęcam do napisania czegoś więcej o sobie i ciaży.

Wisinka, z oknami to powoli ! Wiosna mam nadzieję nie ucieknie więc może rozłóż sobie je na raty - nawet jeżeli miałbyś mieś przez kilka dni rozgrzebane.

Dmuchawcu, to że nie boli brzucho to nie znaczy, że masz iść i szorować balkon <nono>

Korba, mam nadzieję, że nie szalejesz w tym ogródku, i że uważasz na siebie bo wiesz, wiem gdzie mieszasz i na dupsko da ....

Natis, ale zaszalałaś 8 pralek :) ja zrobiłam dwie i z trudem rozwiesiłam. I wyprać jak wyprać 8 ale gdzie Ty to rozwiesiłaś ???? :)

Paulus,ale odwrotność :) u nas "królują" ciuszki z Anglii :D:D:

O odplamiaczach to Vanish i Ariel chyba są podobne. I nie są złe. Teraz wynalazłam w niemieckim sklepie Sil. Też nie jest zły. Ale faktycznie zastanawiam się, który z nich mi zlikwiduje żółte plamy od leżenia na ciuszkach po Sewerku. 7 lat były w worku...Amwaya nie próbowałam.
Chyba w przyszłym tyg i my się zabierzemy za malowanie i ustawianie sypialni więc i ja będę mogla zacząć prać - już się nie mogę doczekać :)

Ok. koniec przerwy wracam do pracy.

Dziewczynki tylko się nie przemęczajcie !!!

Do góry