Pograbiłam i nabawiłam się pęcherza
Od razu trawkę widać
Pozamawiam sobie chyba dziś trochę kwiatków i obsadzę wszędzie dookoła.
Niestety też mebelków ogrodowych jeszcze nie mam ale myślę, że w czerwcu uda się kupić. Dziś posiedziałam na huśtawce młodego i wystawiałam na 15 min buziaka do słonka
ale fajnie.
Teraz w ramach "relaksu" od odpoczywania siedzę w papierach firmowych , masakra.
Tasiulek, witam i ja
I tak jak Wisienka, zachęcam do napisania czegoś więcej o sobie i ciaży.
Wisinka, z oknami to powoli ! Wiosna mam nadzieję nie ucieknie więc może rozłóż sobie je na raty - nawet jeżeli miałbyś mieś przez kilka dni rozgrzebane.
Dmuchawcu, to że nie boli brzucho to nie znaczy, że masz iść i szorować balkon <nono>
Korba, mam nadzieję, że nie szalejesz w tym ogródku, i że uważasz na siebie bo wiesz, wiem gdzie mieszasz i na dupsko da ....
Natis, ale zaszalałaś 8 pralek
ja zrobiłam dwie i z trudem rozwiesiłam. I wyprać jak wyprać 8 ale gdzie Ty to rozwiesiłaś ????
Paulus,ale odwrotność
u nas "królują" ciuszki z Anglii
:
O odplamiaczach to Vanish i Ariel chyba są podobne. I nie są złe. Teraz wynalazłam w niemieckim sklepie Sil. Też nie jest zły. Ale faktycznie zastanawiam się, który z nich mi zlikwiduje żółte plamy od leżenia na ciuszkach po Sewerku. 7 lat były w worku...Amwaya nie próbowałam.
Chyba w przyszłym tyg i my się zabierzemy za malowanie i ustawianie sypialni więc i ja będę mogla zacząć prać - już się nie mogę doczekać
Ok. koniec przerwy wracam do pracy.
Dziewczynki tylko się nie przemęczajcie !!!