Palin ja jakos w tej ciąży radze sobie bez spodni ciążowych. Chodzę w legginsach. Moim zdaniem jest duzo wygodniej. Spodni mam 5 par, ale juz zniszczone. Codziłam w nich dwie ciaze i pożyczałam siostrze i szwagierce, więc niespecjalnie juz wygladaja. A ceny nowych mnie zniechecają
Polecam okazje na allegro-ja mam dwie pary ciążowych z H&M - i jedne i drugie kupiłam za 9,99zł :-)
Palindromea Twój remont i tak szybko idzie. My trzy miesiące jechaliśmy do sklepu po farby i od niedzieli zajmują zaszczytne miejsce w przedpokoju
Korba32 Tymek też ostatnio mniej aktywny. Zawsze kopał w czasie 'Na Wspólnej' a teraz, jak już się odzywa to dopiero po 22. Mam nadzieję, że do czerwca mu się odmieni, bo Mateusz jak się urodził i oswoiliśmy się z nim, o 18-19 leżał już wykąpany w swoim łóżeczku. Ciekawe, jak nam z Tymkiem wyjdzie
Ostatnio bardzo źle znów śpię. Nie mówiąc o środzie i spacerku z
Smile i wczorajszym basenie, bo z zaśnięciem nie miałam problemów :-) Za to dziś obudziłam się po 3 i koniec.. Masakra :-( Dopiero przed 8 jak Mateusz poszedł do szkoły, to zasnęłam. Efekt jest taki, że dopiero jem śniadanie i piję "poranną" kawkę :-)
Wiem chyba od czego pobolewa mnie brzuch. Jem trzy posiłki dziennie, nie zmieniłam specjalnie diety i często jak zaczyna mnie boleć i coś zjem, to przestaje. Więc chyba będę podgryzała jakieś owoce między posiłkami i zobaczymy, jak to pomoże :-) Bo jak ja mam jeść pięć posiłków, zaczynając od śniadania w okolicach południa
teri114 zdrówka dla synka. niebawem przyjdzie wiosna i choroby pójdą precz :-)
natis współczuję sytuacji z długami, jeszcze nie swoimi :-( najważniejsze, że nie musicie się zadłużać aby je spłacić. a jak jest szansa na późniejsze odzyskanie pieniążków, to trzeba mieć nadzieję
Betty2309 protestuję razem z Tobą "zimo precz"
anisiaj trzymam kciuki za tę czystość :-)
sa_raa kochany mąż, mój rano zapomniał i dopiero niedawno na gg mi życzenia napisał
kciuki za udaną wizytę &&&&&
Morena88 może wyjaśnij z mamą, ze pieniądze to nie wszystko. powiedz jej, co ostatnio do domu kupiłaś i że ona alimenty dostaje, a Ty musisz sama wyprawkę skompletować. podkreśl przy okazji, jak ważne są więzi rodzinne i nie warto ich dla paru złoty niszczyć :-)
kari21 może daj Adasiowi kilka dni na oswojenie się z nowymi godzinami? sama mówisz, że tak ma pełno zajęć a w domu trochę się nudzi. Może jak na 12 idzie do przedszkola, to ćwiczyć będziecie rano?