reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

ech ciekawe jak tam korba pewnie już wie ...:-D

a mnie tak naszło na słodkie że łojej zjadłam 2 snickersy pod rząd i teraz w głowie mi się kręci :szok: dziwne uczucie :baffled:

reklama
Korba czekamy :tak:
Dzika fajny masz brzuszek. Córcia napewno miała frajdę :)
Natis obyś szybko pozbyła się kolejnego paskudztwa. Trzymaj się biedulko :tak:
Teri ja to od rana słodkościom oprzeć się nie mogę. Chyba mi cukru brakuje:-D

Fryteczki już się robią więc zaraz będziemy zajadać :)

Przyłączam się do tych które maja dzisiaj dzień na słodkie :-D
Zrobiłam sobie galaretkę z serkiem homogenizowanym, wcześniej jadłam lody a teraz mąż mi pączki z budyniem podrzucił bo już nie miałam co wciągnąć :szok:

Ciekawe kiedy Korba zdradzi nam tajemnice :-)

Korba czekamy z niecierpliowością na relację z USG:tak:

Paulunia nie rób smaka na fryty:szok: Ja na kolację zaserwowałam kanapeczki z ogórkiem i szczypiorkiem.
Jutro pościmy, także z rana po śledzie muszę wybyć:tak:

Kingusia nie zasłodziło Cię to?:szok: Ja w ogóle nie mam chęci na słodkie:no:

herbaty ani kawy nie słodzę, nigdy nie lubiłam za dużo słodkiego. Czasem troche czekolady a ostatnio ciągle mam ochotę na jakieś ciasteczka albo deserki :-D

Przyłączam się do tych które maja dzisiaj dzień na słodkie :-D
Zrobiłam sobie galaretkę z serkiem homogenizowanym, wcześniej jadłam lody a teraz mąż mi pączki z budyniem podrzucił bo już nie miałam co wciągnąć :szok:

Ciekawe kiedy Korba zdradzi nam tajemnice :-)
Korba już wraca....::):)
Położy julkę to na pewno się odezwie :)

Ze ssanie ma na słodkie zapraszam na karpatkę - upiekłam :

Ja już w łóżeczku z laptopikiem. Bolą mnie znów całe plecy i nogi i czuję się jak słoń :( Chyba muszę przestać piec i zacząć liczyć kalorie :baffled: Ale takie słone fryteczki też bym zjadła .

Kingusia, jak Twój brzusio ? Mam nadzieję, że już nie boli.

Kingusia nosisz kobietkę to na słodkie jest parcie :-D ja też cały dzień dziś nie mogę sobie rady dać synek był w sklepie i kupił dla nas po snicersie zjadłam swojego a potem sie pytam czy on będzie swojego koniecznie jadł bo jak nie to ja zjem :-D mówi że nie koniecznie i mogę zjeść jak tak bardzo chce :sorry2:więc zjadłam ale jeszcze nie jestem ''dosłodzona '':baffled:

ech ja oglądam ''na wspólnej '' i becze bo Zuza straciła dziecko ....:baffled:

reklama
Dziękuję Robaczku, już jest dobrze, nie boli ;-) ciepłe kąpiele bardzo mi pomogły.
A karpatkę też bym chętnie wciągnęła :-D

Teri chyba te przesądy się sprawdzają. Przed ciążą lubiłam kwaśne a odkąd jestem w ciąży to nie mogę bo zaraz mam zgage. Malutka pokazuje co lubi :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry