reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
heh doczytałam
palin ty glukoze piłaś 2 godziny? mi w labie dali na to 5 minut i od wypicia kazali liczyć 2 godziny...

co do prania to a wszystkie ciuchy piorę w lovelli - nienawidzę "dorosłych" proszków, bo mi za bardzo pachną, a jak chcę się popryskać ulubionymi perfumami to mnie wkurza że coś mi inaczej pachnie
nie używam też żadnych płynów zmiękczających

Dzika ale super ;-) zazdroszczę tych kąpieli :-)
fioletowa wydaje mi się że Palin miała na myśli że przez najpierw wypiła glukoze rozmieszaną w wodzie z cytryną a potem przez 2 godziny piła tą wodę która jej została ;-)

sory ze nie nadrabiam nie daje rady kiepsko sie czuje serduciho mi dziwne akcje robi objawy pasuja do nerwicy lekowej albo hipoglikem:szok: Jutro przynajmniej m ma urlop i jedziemy wprawdzie tylko zakupy ale zawsze to wyjscie z ukochanym choćby na pizze w biegu. rano moi rodzice zajma sie i pobawią z solenizantką o 9 ubieram dzeciaki o 10 wyjazd jedzemy po wędlinke na urodziny ,sery i masło i soki reszte rzeczy na urodziny mam potem wymienić buciki córki-za małe kupiłam;( ale śliczne są (czarne zamszowe balerinki z czarnym zapieciem w w kryształki i kokardka w kryształki )wyglada w nich jak dama nie jak dzecko ale rozmiarówka jak lasocki i bartek wiem ze ma 25 z maleńkim luzem to te 25 są ciasnawe i chyba na 27 wymienie-bedziemy mierzyć:-D
Także młodsza ma juz buciki wiosenne od prababć dostanie 2pary no i do sukienki butki po starszej bo jej kupiłam a nie ubrała ich wiecej niż 2 razy wiec machnęłam ręka ze wyjatkowo używane dostanie młodsza
starsza dostanie adidasy od moich rodziców na swięta i te wizytowe jej kupiłam zobaczymy bo jak wiosna przyjdze późno a lato wcześnie to szybko wskoczy w sandały to na 2 adidasach obleci a na jesień jeśli druga para bedzie potrzebna to się kupi;) rok temu długo w zimowych chodziła potem adidasy i odrazu połowa maja juz czasem sandałki można było ubrać-my dużo i długo w sandalach bo to nasze ulubione buty;) także drugie kupimy jak bedze potrzeba-w sklepach przecież sa;)
z tych wszystkich butków jestem bardzo zadowolona -skórzane lekkie wygodne ładne i praktyczne;) -ja wybierałam babcie prosiły zebym kupiła bo one juz nie chodzą po sklepach a pieniazków dzecku niechcą dawać;)my prezent mamy już kupiony dla małej czeka na solenizantke!
Dziś urodziny mojej mamy kupilismy jej takiego lacia na ściane z kapciami dla gości-ona ma hopla na punkcie kapci i to miał być taki prezent na śmieszno a okazało sie ze nie dość ze na smieszno to mama zachwycona-dawno nie widziałam zeby się z jakiegoś prezentu tak cieszyła:-D az w szoku jestem bo moja mama zadko radosc okazuje;)
a i jutro wyniki cukru z badania krwi odbieram -boję sie ! w wtorek do lekaża -oceni badania-ja niechce gdybać i sie nakręcać,poprosze go o jakies ziołowe nie szkodliwe dla dzecka uspokajacze -może jakieś tabletki są -oby!zapytam o pozwolenie na szkołe rodzenia, i moze już skierowanie na usg dostanę goracy czas teraz mnie czeka!

a wiecie co mnie juz mleko-znaczy siara się pokazuje;) szybciutko coś:-D
zacznę chyba wkładeczki laktacyjne jakieś przewiewne bawełniane nosic bo jak mnie mocnej maż przytuli albo dzeciaki to ta kropelka gdześ wypłunie zawsze! wogóle to chce kupić PUL i welur bawełniany lub lepiej bambusowy i naszyc sobie wkładki laktacyjne- bo tego przy nawale dużo idze a wielorazowe wrzucam do pralki z ciuszkami od dzecka i jest ok

Uff, nadrobiłam Was:-)

Palindromea serdecznie gratuluję znalezienia mieszkania!

Natis jak już jesteś w szpitalu, to niech lepiej porobią wszystkie badania:tak: Trzymaj się Kochana!

Goście dopiero co wyszli, muszę jeszcze ogarnąć trochę w kuchni i odpoczynek:-)

reklama
NATIS mam nadzieję, że uda się założyć krążek :tak:

korba nawet nie wiesz jak bardzo czekam na wieści od Ciebie! Oby się udało!

Mama trójki też tak ostatnio coś na piżamie zobaczyłam. Z Olivierkiem dopiero tydzień przed porodem się coś pojawiło. Fajnie, że Mama zadowolona :tak:

Palin WIELKIE gratulacje!

mamaWiki Mnie też spanie po glukozie męczyło :tak:
Ja za pranie pewnie się wezmę na początku kwietnia i mam zamiar prać w płynie a nie w proszku ale typowo dzieciowym Lovella albo jelp a płukanie w Lenorze sensitiv pewnie a może w kwasku cytrynowym spróbuję.

Dzika współczuję sąsiadki! My przez podobny egzemplarz mamy nie wymienione rury kanalizacyjne w pionie. "bo nie..." i nie ma o czym gadać :dry:

Do góry