reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny,które mają pojęcie o wózkach ,może powiedzcie mi czy zrobiłam dobry zakup. Kupiliśmy wczoraj taki wózek mamas&papas do tego wózka jest też spiworek,parasolka i folia przeciwdeszczowa.

Mamas & Papas Tempo Deluxe Stroller Inc Footmuff, Raincover & Parasol New | eBay

Fajnie wygląda :) ale opis burzy całą moją wiedzę wózkową :D
Suitable from birth - trudno mi sobie wyobrazić w nim noworodka :D

ile lat ma dziecko 15kilowe? mój dobija już do 7ki a ma dopiero 4 miechy. Są spacerówki na cięższe dzieci?
Nic nie wiem znowu się okazuje :(

Ładny - i się składa, i niedrogi - dla mnie OK :)

aga on rozkłada się na płasko,więc jak będę musiała sama wyjść z małym to myślę,że mogę,jest dużo lżejszy od tego wieloczynnościowego.
Dałam za niego 280 zł to chyba nie dużo? Oczywiście nowiutki,kolor mi się tylko nie podobał,bo nie lubię czarnych wózków,ale właśnie wydawało mi się,że warto i odpuściłam kolor o tu znalazłam zdjęcie ze śpiworkiem i parasolką i kolor też identyczny.
Buy Mamas & Papas Tempo Deluxe Pushchair and Accessories at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs.

december
15kg to mniej więcej do 3 lat

Ostatnia edycja:
ja bym tak strasznie chciała taką spacerówkę parasolkę z regulowanymi rączkami...ja mam 185cm wzrostu, rączka gondoli daje radę na maxa wysunięta. A z tego, co widzę, to parasolek dla wyrośniętych nie ma :(

aga on rozkłada się na płasko,więc jak będę musiała sama wyjść z małym to myślę,że mogę,jest dużo lżejszy od tego wieloczynnościowego.
Dałam za niego 280 zł to chyba nie dużo? Oczywiście nowiutki,kolor mi się tylko nie podobał,bo nie lubię czarnych wózków,ale właśnie wydawało mi się,że warto i odpuściłam kolor o tu znalazłam zdjęcie ze śpiworkiem i parasolką i kolor też identyczny.
Buy Mamas & Papas Tempo Deluxe Pushchair and Accessories at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs.

december
15kg to mniej więcej do 3 lat

Fajny generalnie jest :) ja ostatnio na wyjezdzie tez miałam mniejszy peg perego i fajny bo mały, ale przeszkadzało mi to, ze go nie widzę i koła, ze nie są pompowane.

Mój siostrzeniec ma 4latka i 13kg :) December później dzieci tak nie "tyją" już :)

December ta spacerówką którą mam ma wyciągane rączki, mojej kuzynki mąż jest tez wysoki i był zadowolony z niej.

reklama
Moj ma 3,3 i ponad 18kg. Gruby nie jest ale umięśniony, bo nie usiedzi na tyłku tylko się wspina, skacze, biega :szok: Takze to nie tłuszcz :laugh2: (szczupły jest). Zresztą prawie nic nie je, w ogóle zastanawiam się z czego on czerpie energię jak kalorii pochłania tyle, co na lekarstwo:shocked2: Dzieci są dziwne :szok:

Do góry