Kupiłam truskawki i zrobiłam cały dzban koktajlu truskawkowego na jogurcie i mleku, mniam
Z tym planem rzeczywiście jest tak, że sytuacja może się zmienić, np. poród naturalny skończyć cesarką itp., ale nadal uważam że kobieta powinna mieć prawo wyboru
. Zwłaszcza jeśli już rodziła i wie, co jej najbardziej dokuczało, czego chce uniknąć itp. Informacja o szpitalach i o tym, co jest w nich praktykowane + plan porodu moim zdaniem chociaż trochę zmniejsza stres. Ja np. chcę rodzić w wodzie, a jak mi nie będzie pasować, to z niej wyjdę i tyle ;-) Ważny jest też dla mnie aktywny poród, bo np. ostatnim razem leżenie było dla mnie największa mordęgą. Dlatego teraz szukałam szpitala, który mi umożliwi poruszanie się, nawet jeśli będę pod kroplówą.
No ale jesteśmy w PL, więc planować to ja sobie mogę, a czy lekarze to uszanują, to już inna kwestia
Agulex a na jakiej wadze "planujesz" skończyć? ;-) Ja liczę, że max na 17
Muńka powodzenia na wizycie!
Blond liczę na to, że się szybko przestawię na dietę bezsolną. Tak samo było np. ze słodzeniem herbaty, początki trudne, ale teraz nie wyobrażam sobie jej w wersji lepiku ;-)
December powodzena przy remoncie i jak skończysz koniecznie pokaż zdjęcia
Kifsi wytrwałości na diecie! :-)