reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Przed chwilą wyszłam z łazienki i właśnie zauważyłam, że mam nieźle spuchnięte nogi:szok: nieźle, zaczyna sie robić coraz bardziej ciekawie.

reklama
Oj pierwsza jestem?? pierwszy raz hehe:-D

Dzień doberek

Mnie dzisiaj znowu małż obudził, ale tym razem o 4.45:szok: i już nie zasnęłam... :-(

znowu robi mi kakao, więc mu wybaczam:-D

esperanza krew z nosa w ciąży to norma, bo w naczyniach więcej krwi płynie, mój gin zalecił rutinoscrobin albo wit. C mi krwawiło z nosa przy bardzo niskim ciśnieniu

Dzień doberek
Kolejne majówki się rozpakowały.....czas przyspiesza.
Ja swoja wizyte mam dopiero 17 maja niewidzą potrzeby wczesniej i to jest 36 tydzień.
Co ciekawe jakiś uczony powiedział że pierworódka rodzi 20 tyg. po tym jak pierwszy raz poczuła ruchy dziecka....Mnie to nie pociesza jeśli w 16 tygodniu już czułam bo wypada że to w nastepną wizytę......urodzę.
U siostry sie sprawdziło w 20 tyg. poczuła i 40 urodziła. Nawet babcia przyszła mi mówi że 20 maja będzie po wszystkim ciekawe skąd ta pewność i na 21 kwietnia wybrała dzień Baby shower....no jedyna imprezka w ciąży Mnie czeka....
Nerka ma się lepiej ale boli i jeszcze mój maluszek zaparty na prawą strone i nogi w żebra wsadza........uroki ciąży.
Narzekałam ostanio że coś mało się rusza i tak od tamtej pory o każdej godzinie daje mi znaki.....więcej już niebęde sie stresować tymi ruchami.
Gratuluje udanych wizyt.
Dorota jaki duży twój maluszek:-)........mój 1758g a twój już ponad 2 kg a mamy dzień różnicy chyba..........to pewnie dobrze sie odżywia...:eek:
najważniejsze że dzieciaczki zdrowe.

dzień dobry!

Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżnicze :) Aż żal się budzić! I wysypiam się doskonale :)

Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczu :( PRzyczyna jest prozaiczna - budzę się rano GŁODNA jak wilk i MUSZĘ coś wrzucić na ruszt, bo inaczej mnie mdli potwornie. I jak ja mam w takich warunkach lecieć przez pół Trójmiasta do laba na pobranie? Puszczę pawia w połowie drogi :(

Miłego dnia wszystkim!

dzień dobry!

Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżnicze :) Aż żal się budzić! I wysypiam się doskonale :)

Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczu :( PRzyczyna jest prozaiczna - budzę się rano GŁODNA jak wilk i MUSZĘ coś wrzucić na ruszt, bo inaczej mnie mdli potwornie. I jak ja mam w takich warunkach lecieć przez pół Trójmiasta do laba na pobranie? Puszczę pawia w połowie drogi :(

Miłego dnia wszystkim!

Ale lekarz prócz badań glukozy oczywiście powiedział, że mam jeść normalnie przed badaniami...nie muszę być na czczo...Witam :)

Dzień dobry :biggrin2:

katrina115 gratuluję udanej wizyty

xdorotaa pięknie rośnie wasz chłopaczek :tak: super że wszystko w porządku

Lena01 na pewno wytrwasz do czerwca :tak:

MsMickey jeśli mogę zapytać to w jakim celu jedziesz do Bielska? Chyba nie doczytałam a z okolicy jestem ;-)

KamilaLublin dobre wiadomości :tak:super

snoopy12
ja też mam jeszcze półtora listka luteiny i na bank jej nie wykorzystam, jak coś to pisz to ci ją wyśle inaczej będę musiała ją wyrzucić

PaulinaMaria
nawet mnei nie sytrasz z tymi 20 tygodniami, z tego by wynikało że mam urodzić w 36 a to za 3 tygodnie

rruurrkkaa trzymam mocno za was kciuki

Moja waga mnie zaskakuje, spadło mi 2kg nie wiem jak i czemu, dziś idę na badania a w przyszłym tygodniu mam wizytę ale troszkę się zaniepokoiłam czy smerfetce nic nie brakuje, mam nadzieję że ma wszystkiego pod dostatkiem a dziś w nocy znów mi się śniła :biggrin2:

Dobrego dnia kobitki, zmykam na kłucie

witajcie dwupaczki .... alez lenii dała mi sie dzis wyspac ... normalnie ok. 5 na nogach juz jest .... a co do snów to teraz nie mam takich ale w 1 ciąży ciągle mi sie sniło ze rodze a raz nawet psa .... takie głupie sny ....

reklama
Do góry