reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No i siorka zabrała młodego i pojechali do teściów, żeby się nie zarazić:zawstydzona/y: już za nimi tęsknie!!dobrze, że jeszcze na święta wrócą!
Dziś miałam dziwną akcję z moimi emocjami. Wyobraźcie sobie, że jedząc obiad słyszałam z drugiego pokoju tv i leciał teleexpress i prezenterka powiedziała zdanie: " coraz bliżej do euro..." a mi po całym ciele przeleciały ciarki i łzy popłynęły z oczu!! normalnie się wzruszyłam, bo euro kojarzy mi się już tylko z przyjściem na świat naszego maleństwa i co chwilę dociera do mnie, że to już tak blisko a jeszcze wszędzie dookoła przypominają:-) heh...te hormony w ciąży!

doświadczone czerwcóweczkie me!!!! odebrałam wyniki badań i większość jest ok.

ALE jedno co mnie martwi to:

OSAD MOCZU:
nabłonki płaskie - liczne
nabłonki okrągłe 3-5
Leukocyty 5-10 (norma 0-5)
Pasma śluzu - liczne
Bakterie - liczne

powinno mnie to niepokoić? wizyte mam 11go ale już bym chciała coś wiedzieć:/

Tak jak dziewczyny zalecają pij żurawinę i ja również polecam tą co ninuszka:
A tutaj jest link do tego soku z żurawiny http://www.s349970680.domenaklienta.pl/zdrowa/
piję go od pocżatku ciązy i wyniki moczu mam rewelacyjne a wcześniej co chwilę infekcje pęcherza łapałam :(

Ja również piję ten sok od momentu, kiedy pierwszy raz miałam gorsze wyniki i problem z moczem z głowy, zawsze dobre wyniki. Ważne jest faktycznie aby pobrać mocz środkowy, ale wątpię, żeby na ilość leukocytów w moczu miało wpływ to, że się nie podmyłaś. Leukocyty świadczą, że może być jakaś infekcja, więc póki co postaraj się zaopatrzyć w żurawinkę i będzie dobrze, zwłaszcza, że nic nie odczuwasz

Ostatnia edycja:
reklama
Tialana- wlasnie sprawdzalam opinie tego wozka i duzo osob pisze o tej chwiejnej gondoli i tez nie wie czy tak ma byc czy to wada;]

Co do moczowych problemow mi tesciowa-lekarka kazala oprocz soku z czystej zurawiny pic sok z brzozy :)) Jest nawet w piotrze i pawle - sok z brzozy z zurawina ;) to dopiero bomba witaminowa na pecherz:)
Poza tym urosept z wit.C :))

dzień dobry..
dziekuję wam wszystkim za zyczenia. Jestem strasznie dzis padnieta. Ide sie z kote poprzytulać przed TV. A potem meża pocieszyć bo biedaczek ma migrene.
Paaaa

reklama
Gratuluję udanych wizyt!!!!

Dzisiaj wykazałam się maksimum niezdarności ciążowej - robiąc obiad brzuchem zwaliłam paletnię :szok:. I po obiedzie, psy za to się najadły.

Do góry