A mogłąbyś zapytać? Który rocznik, benzyna/diesel i jaki silnik? 1,2 czy 1,4 czy 1,9 :-) jakby to nie był problemTo może zależy od rocznika, rodzaju paliwa itd. Moja siostra ma i narzeka. Ale parametrów nie znam...
Całkiem mozliwe :-):-) raz poszłam na bad:-)nie moczu w piątek zaraz po tym jak w tłusty czwartek nażarłam się pączków i wyszła glukoza! ale badanie powtórzyłam jak mi tylko cukier opadł i była gitaraA patrzę teraz na moje wyniki i mam cukier w moczu. Wtf? Test glukozowy robiłam miesiąc temu i było ok. Lekarz zignorował to. Mogła mieć wpływ na to wypita trochę wcześniej szklanica coli?
Mnie też sie euro z dzidzią koajrzy nawet zamówiłam sobie koszulkę z napisem "wychodzę na euro" ale była za krótka na brzuchu (a niby ciążowa) i ją odesłałam ale mam zamiar podejść do takiego punktu gdzie napisy na koszulki robia i sobie taką sprawić na pamiątkęDziś miałam dziwną akcję z moimi emocjami. Wyobraźcie sobie, że jedząc obiad słyszałam z drugiego pokoju tv i leciał teleexpress i prezenterka powiedziała zdanie: " coraz bliżej do euro..." a mi po całym ciele przeleciały ciarki i łzy popłynęły z oczu!! normalnie się wzruszyłam, bo euro kojarzy mi się już tylko z przyjściem na świat naszego maleństwa i co chwilę dociera do mnie, że to już tak blisko a jeszcze wszędzie dookoła przypominają:-) heh...te hormony w ciąży!
I przez te hormony to też często ryczę z byle powodu a jak widzę dzieciaki płaczące po wkłuciu igłą w diagnostyce to juz sie rozklejam do reszty :-(
Chciałam Wam juz powiedzieć dobranoc i życzyć Wesołego Jajka! ponieważ jutro piekę ciasta cały dzień i kroje sałatkę jarzynową a potem siostra z rodziną przyjeżdza także do wtorku!