reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam nowe mamusie. Jak się czujecie dzisiaj?
Mnie cycki chyba eksploduja szczególnie prawy:-)No i znowu najadlam się jak kto głupi.Jutro muszę na długi spacer się udać .:-)

reklama
No to trzymajcie za mnie w czwartek kciuki! jadę rano do szpitala na ten cholerny zabieg! Brrr.... :/
Zapisałam się też 15go listopada do nowej ginekolog - poleconej przez dobrą koleżankę. Jest zadowolona, lada dzień urodzi - Pani dr ponoć super, w odatku ponoć szybko po poronieniu "wyprowadziła" jej koleżankę na prostą....

Jak ja już bym chciała żeby to było za mną:(

Mam nadzieję,że w szpitalu mnie zrozumieją i dadzą jeszcze tydzień L4.... nie czuję się na siłach żeby wrócić do pracy....

Dobry wieczor.
Spedzilam dzis 10 godzin na Okeciu w Warszawie, gdzie mialam sie przesiasc i widzialam ladowanie boeinga na zywo, na poczatku nie wygladalo to dobrze...
no i utknelam, a mialam byc dzis w Gdansku- straszne zmeczenie - stalam 3 godziny w kolejce by przebukowac bilet. Nogi mi odpadly zupelnie.

Slaby dzien, ale ciesze sie bardzo, ze wszyscy wyszli z tego cali i zdrowi.
Teraz poczytam was troche.

I Witam nowe dziewczyny

Nanulinka trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Buziak u mnie nie było jeszcze bliźniaków ale u mojego męża były a pozatym ja jestem po iui bo mieliśmy problemy z zajściem w ciąże :-D

nanulika trzymam za Ciebie kciuki:tak:

gkvip gratulacje dla syna:-)

Kamila tylko 6 godzin snu na dobę?:szok:
Moj chodzi zazwyczaj koło 20 spać (plus minus 30 minut), wstaje najwczesniej o 8 a czasami nawet i o 10:tak: a oprocz tego w dzień spi jeszcze jakieś 2 godziny:tak:

cześć i czołem,

U nas bez zmian, wszystko OK, jutro mam wizytę i myślę, że usłyszę serduszko mojego maleństwa.
Dobrej nocki i do jutra.

Dzień dobry wszystkim
Mąż mnie obudził jak wychodził rano i już spać nie mogę, co ostatnio rzadko mi się zdarza ;-)

Gkvip2505
gratulacje dla syna, musisz być z niego dumna :-) ja mam męża zawodowego komandosa;-)

Nanulika trzymam kciuki, wydaje mi się że L4 powinnaś dostać, kiedy ja straciłam moje maleństwo, które miało 9 i pół tygodnia to powiedziano mi że gdybym pracowała to przysługuje mi połowa urlopu macierzyńskiego ale nie wiem jak to jest w młodszych ciążach, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymaj się kochana

Katrina powodzenia na wizycie

Miłego dnia kobitki

reklama
dreddka no w TV jak to oglądałam to żeczywiście fajnie nie wyglądało a jak pomyślę co ludzie na pokładzie przeżywali.. jaki huk był kiedy walneli o ziemie ... masakra:/
polaa kurcze to masz swietne dziecko :) pozazdrościć śpiocha :) ja niewiem po kim mój taki jest że wcale nigdy nie jest zmęczony :D
nanulika będę trzymała za Ciebie kciuki. Dasz sobie rade zobaczysz nie bój się.

Miłego Dnia:)

Do góry