reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

no to ja trzecia

sylka właśnie LOTem będę lecieć, czyli mogę liczyć chociaż na 25% - super i wielkie dzięki za wyczerpujące info, bo będę brać bagaż, fotelik i spacerówkę. Nie mam pojęcia jak się zabierzemy, ale planujemy wziąć do pomocy tragarza - moja siostrę. No i muszę szukać nocnych lotów, bo nie wiem jak ona mi wytrzyma 10 godz.:/

aga właśnie czy ty jesteś na to gotowa? U mnie na odwrót, od kiedy przychodzi niania, to P sobie to chyba rekompensuje cycem:/ Na szczęście noce mam spokojne.

asik zdrówka dla młodej!

msmickey zabić!!! Kiedyś u nas pod firmą chodziła 'babcia' i cegłą ułamaną rysowała maski wszystkich aut.

aylin bosche, ludzie to mają pomysły na zemstę! Dobrze, że sąsiad ma czujny sen.

reklama
Hejo,

Młodak gratululę wygranej! :-) Czy dobrze zrozumiałam, że to konkurs na ilość fotek? Czy może uprawiasz jakąs cihcą pasję i się nie chwalisz? :)

Andzia, a no alkoholizuję. Co mi pozostało? :sorry:;-)

Asik u nas też bunt 1,5 roczniaka. Ale przejawia się nie tyle w tupaniu, ile robieniu na przekór. Możesz mu mówić nie wolno, a on i tak swoje ;-)

Muńka a co tam Wam ciocia przysłała, pochwal się. Lubię takie niespodziewajki :-)

Msmickey ciasteczka miód malina :-p Chociaż ja za bezami nie przepadam - dla mnie za słodkie :sorry: Może gdyby były czekoladowe bezy, zmieniłabym zdanie ;)

Aga a Twoja mama często Ci pomaga w opiece nad bąblem czy jak to jest? :happy: Bo piszesz, że miesiąc nigdzie z A. nie wychodziła...

Katrina współczuję spania we 4, przerabiałam to ze starszakiem ;-) Szybko nie minie :sorry:

Sunshine fajno, że mała załapała o co chodzi z suchym pampersem ;-) No i zdrówka dla Was!

Niespo wytrwałości z młodym gniewnym ;-)

Kasiek z biletami nie pomogę, nie znam się :sorry: Nie leciałam nigdy z bąblem.

A i w sprawie auta - kolega ostatnio mowił ze budzi się bo slyszy jakis dzwieka typu rozsypany suchy makaron na płytkach, i raz, dwa, trzy. Mówi ze moment go poderwało - leci do okna a tam gość wchodził pomiędzy 2 auta i po dwie opony u kazdgo przebija. On niewiele myslac otworzył okno, krzyknał bo zobaczył ze kolejne sa dwa jego: słuzbowy i prywatny. Tamten sie poderwał i uciek. Na kamerze sie nagrało - sąsiad w ramach zemsty na sasiadach za skłądane zeznania w sprawie rozwodowej swojej poprzebijał opony. dla nieozanki przebił też swoje

:-D Ale pacjent :sorry:

U mnie po trudnościach z zasypianiem przyszły bardzo twarde sny. Nie słyszę.młodego w nocy a rano oczy na siłę otwieram. Nie wiem co gorsze.

Iwon nie do końca o ilość fotek chodziło. Raczej o ilość sfotografowanych miejsc i obiektów. Jakość też była ważna.
Lubię cykac zdjęcia ale to drogie hobby na które mnie nie stać raczej. Także mocno amatorsko wszędzie biegam z moim ukochanym nikonem

sylka właśnie LOTem będę lecieć, czyli mogę liczyć chociaż na 25% - super i wielkie dzięki za wyczerpujące info, bo będę brać bagaż, fotelik i spacerówkę. Nie mam pojęcia jak się zabierzemy, ale planujemy wziąć do pomocy tragarza - moja siostrę. No i muszę szukać nocnych lotów, bo nie wiem jak ona mi wytrzyma 10 godz.:/

Kasiek a po co ci fotelik?? Taniej wychodzi wypozyczyć lub kupić na miejscu. Na cyprze pozyczaliśmy auto i fotelik był gratis.

Hejka,

Kasiek jeśli chodzi o fotelik samochodowy to ostatnio ja brałam go ale był on integralna częścią wózka i w momencie lotu był przyczepiony do wózka. Gondola leciała w pudle, ale że tez stanowiła część wózka to tez nie musiałam za nią płacić. Chociaż pamiętam jak latałam tylko ze starszą córką to za jej fotelik samochodowy (już ten dla starszych dzieci) też nie płaciłam, ale nie miałam wtedy wózka. No nic, najlepiej jeszcze podpytaj. Co do samego lotu to fakt późne loty mają tą zaletę, że dzieciaki śpią. Ja też zazwyczaj biorę loty najpóźniejsze. Po całym dniu wrażeń i skakaniu na lotnisku Szymon dość Szybko zasypiał w samolocie. Dodatkowo monotonny huk silników tez działał na niego usypiająco. Ale proponuje Ci jeszcze wziąć jakies ulubione zabawki, coś do rysowania (chociaż pewnie dostaniecie zestaw na pokładzie - LOT ma dla dzieci kredki i kolorowanki), jakieś bajki do oglądania. Będzie dobrze.

Asik sorki, jakaś nieprzytomna wczoraj byłam:-) Ale to dobrze, że głowa nie dokuczała.

Mlodak właśnie doczytałam o konkursie. Super, moje gratulacje. A i na 90% będę na święta na działce. To może jak znajdziemy troszkę czasu i będziesz miała ochotę to może uda nam się spotkać.:-)

Aylin co za gość. Ale żeby dla niepoznaki nawet własne opony przebijać, niezły typ.:-)

Polaa wszystkiego najlepszego dla Wojtusia z okazji 1,5 roczku:-):-)

U nas piątek 13-tego juz się zaczął. Mój P. zamówił lampę tylną do samochodu, bo ostatnio gość mu stłukł hamując na jego tyle. Przyszła dzisiaj i okazało się że szczerze mówiąc nie wiadomo co to za lampa i do jakiego samochodu. I na pewno nie tylna. A przed wyjazdem do Polski musi zrobić przegląd techniczny, a ze zbitą lampą pewnie go nie przepuszczą.:no: No i teraz trzeba szybko coś wymyślić. Mam nadzieję, że na dzisiaj wyrobiliśmy już normę.

Lecę do kuchni bo Szymon chyba zaczyna już przygotowywać obiad:-)

Iwon nie do końca o ilość fotek chodziło. Raczej o ilość sfotografowanych miejsc i obiektów. Jakość też była ważna.
Lubię cykac zdjęcia ale to drogie hobby na które mnie nie stać raczej. Także mocno amatorsko wszędzie biegam z moim ukochanym nikonem

A jednak :-) Fajne hobby. Pokaż jakieś swoje prace, please!

Hej,

Sorry Dziewczyny ale jakoś ostatnio nie mam weny do pisania :zawstydzona/y:

Mlodak gratuluje wygranej :) super.

kasiek a gdzie lecisz? Bo nie doczytalam, 10 godzin to chyba az do USA czy Kanady? Tak?? Ja lotem raz tylko leciałam a tak to wizzair albo ryanair. No ale my daleko nie latamy :)

Sylka, Asik dzieki za życzenia w imieniu Wojtka :tak:

Asik zdrowka dla Oliwki

reklama
Hejka!

no to ja trzecia

a Ty gdzieś lecisz?? jakoś nie wyłapałam! :-)

Muńka a co tam Wam ciocia przysłała, pochwal się. Lubię takie niespodziewajki :-)

Gabisi przysłała ikeowy wózek z niebieskimi boczkami (mamy już taki, ale nie jest nasz, bo był tu w mieszkaniu po dzieciakach kuzyna), także ten nasz wyjedzie do dziadków i tam będą się maluchy bawiły, a latem będzie w sam raz na działkę. Miniaturowy szklany komplet kawowy ( to tak do zabawy od 3 roku życia), podkładkę wielkie czerwone serce, cukierki czekoladowe z galaretką, ręcznie robione gwiazdki na choinkę (to nasza rodzinna tradycja, zawsze na święta je robimy :-) ) i dla nas Mały Poradnik Życia z kalendarzem na 2014 rok i chusteczki na stół z motywem aniołków :-D Oczywiście kartka z życzeniami z podpisami całej familii, czyli cioci, wujka, taty cioci (brata mojej babci) i moich dwóch kuzynów z rodzinami:-) oni są niemożliwi :-D

U mnie po trudnościach z zasypianiem przyszły bardzo twarde sny. Nie słyszę.młodego w nocy a rano oczy na siłę otwieram. Nie wiem co gorsze.

to Ci się porobiło z tym snem...

Do góry