zaza26
Fanka BB :)
pierwszaaa
"mama", "baba" i "dada" często sobie powtarza w różnych tonacjach, chyba jako ćwiczenia oratorskie ;-)- i to wsio...
Przydałoby się kończyć z UU, na co M: 'Jakie tabletki, szkoda dzidzi, weź jeszcze ją do 2 lat karm'[/QUOTE]cwaniak;-) ciekawe czy to dzidzi szkoda czy mu się UU takie karmiące podobają? ;-)
S wyraźnie mówi tylko "eeeeeeeeee" i "ee" zdarzy mu się powiedzieć "mama" i "nie" kiedy jest już wściekły, bo mu coś każe, albo zabraniamDziewczyny zastanawiam się czy z Antkiem ok wydawało mi się, ze dobrze się rozwija, ale jak słyszałam wczoraj jak mówi Nataszka i Polka to hmmm Antek najwyraźniej mówi cyc.
"mama", "baba" i "dada" często sobie powtarza w różnych tonacjach, chyba jako ćwiczenia oratorskie ;-)- i to wsio...
ja 52 on 98 kg, więc chyba jedno i drugie ;-)
zaza - Twoj D taki dobrze zbudowany czy Ty taka szczuplutka?
hehe co jedna to lepszaJa kiedys wjechalam na parkinng pod Zlotymi Tarasami,otworzylam szybę,żeby wziąć bilet i juz tej szyby nie zamknęłam (poszłam do kina). Po powrocie narobiłam paniki,ze ktos wybil szybe i wkradł się do auta (ciekawe co się stało z potłuczoną szybą,bo dookoła jej nie było :-) :-/) A najlepsze,że w tej panice,zamiast otworzyć drzwi z kluczyka,chciałam wejść przez to "wybite" okno..... Masakra jakaś wtedy mną targnęła:-) na szczescie po czasie zorientowałam się,ze po prostu tej szyby nie zamknęłam.
Przydałoby się kończyć z UU, na co M: 'Jakie tabletki, szkoda dzidzi, weź jeszcze ją do 2 lat karm'[/QUOTE]cwaniak;-) ciekawe czy to dzidzi szkoda czy mu się UU takie karmiące podobają? ;-)