reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

pierwszaaa:-D

Dziewczyny zastanawiam się czy z Antkiem ok wydawało mi się, ze dobrze się rozwija, ale jak słyszałam wczoraj jak mówi Nataszka i Polka to hmmm Antek najwyraźniej mówi cyc.
S wyraźnie mówi tylko "eeeeeeeeee" i "ee":rofl2: zdarzy mu się powiedzieć "mama" i "nie" kiedy jest już wściekły, bo mu coś każe, albo zabraniam
"mama", "baba" i "dada" często sobie powtarza w różnych tonacjach, chyba jako ćwiczenia oratorskie ;-)- i to wsio...

zaza -
Twoj D taki dobrze zbudowany czy Ty taka szczuplutka?:-D
ja 52 on 98 kg, więc chyba jedno i drugie ;-)

Ja kiedys wjechalam na parkinng pod Zlotymi Tarasami,otworzylam szybę,żeby wziąć bilet i juz tej szyby nie zamknęłam (poszłam do kina). Po powrocie narobiłam paniki,ze ktos wybil szybe i wkradł się do auta (ciekawe co się stało z potłuczoną szybą,bo dookoła jej nie było :-) :-/) A najlepsze,że w tej panice,zamiast otworzyć drzwi z kluczyka,chciałam wejść przez to "wybite" okno..... Masakra jakaś wtedy mną targnęła:-) na szczescie po czasie zorientowałam się,ze po prostu tej szyby nie zamknęłam.
hehe co jedna to lepsza:-p
Przydałoby się kończyć z UU, na co M: 'Jakie tabletki, szkoda dzidzi, weź jeszcze ją do 2 lat karm':D:D:D[/QUOTE]cwaniak;-) ciekawe czy to dzidzi szkoda czy mu się UU takie karmiące podobają? ;-)

reklama
hello :-)

dziś spanie do 7.40 :-D:-D:-D

zaza no dokładnie musimy zmienić godziny :-), ale ja do 22.30 nie wytrzymam już :-:)-(

aronia mała tak jakby miała więcej tkanki tłuszczowej na jednym policzku, a raczej na policzku i podbródku ale mówię tego nikt inny nie widzi tylko ja no i kiedyś pediatra zauważyła

Muńka też miałaś ciekawą sytuację w ciąży hahaha ja jakoś nie przypominam sobie nic takiego, miałam sklerozę ale jakoś obyło się bez szkód :-D:-D
no podziwiam Cię z tymi filmami, mój K też lubi ale mnie nie zaraził i raczej nie jest to możliwe !!!!

katrina parkiet w Jeezzzzdzie ??????????? ten mały kawałek ?????????? to nie parkiet tam nie można było się ruszyć !!!!!!!!!
to ma być parkiet do tańczenia gdzie są setki osób ???
2_Details-0.jpg

aronia co do mm to niby dzieci powinny je pić do 3 roku życia
10 powodów dlaczego nie warto pić mleka - Dzieci są ważne

zaza co do wagi to u mnie jest tak że ja 64 a mój K 119 hahahahahaa

Dzisiaj K. kolega z pracy przychodzi do nas z żoną. Więc jakieś dobre jedzonko muszę zrobić do alko ale zbytnio nie będę się wysilać :-p No i zastanawiam się czy nie sprzedać dzieciaków mojej mamie? Nie wiem czemu ale nie lubię jak jest jakaś impreza z alkoholem a dzieciaki w domu patrzą:baffled:
A jutro planuję jechać na giełdę, może w końcu coś sobie kupię

MsMickey super, że na usg wsio ok. Powodzenia w odstwaieniu od cyca. Hehe a numer niezły wywinęłaś:-D

Katrina mój nie dałby się prowadzać w szelkach

Muńka fajnie jak tak dzieciaczki się ładnie bawią razem:tak: hehe ja zasnęłam w połowie transformersów i też takimi filmami zaraził mnie małż

Aga szkoda, że ulubione stronki przepadły. chłopcy zawsze później zaczynają mówić- Oliwia mówiła już naprawdę bardzo bużo w Damiana wieku a on tylko: mama, tata, Ola, papa, dada, nie ma ( yma), baba, dziadzia (dzadza), to i tam

Sunshine zdróweczka dla Was dziewczyny

Dziewczyny reakcja mojej teściowej na odstawienie: oj, G, jaka ty biedna będziesz... jaka pokrzywdzona, patrz, już ci braciszek czy siostrzyczka coś zabierają...
Kto da mi medal za to, ze nie trzasnelam?
Podziwiam, że nie trzasnęłaś teściowej. Kiedyś teściu( jak jeszcze mieliśmy z nim kontakt) powiedzial do Oliwki, że mama z tatą jej nie kochają bo czekolady nie pozwalają jej dać:wściekła/y: Dodam, że O. miała wtedy jakieś 2,5 roku więc już sopro rozumiała

Dobra, lecę do sklepu po świeżutki chlebek na śniadanko

zaza raczej ma wygodę, bo inaczej musiałaby z butelką latać:ppp

aga chłopcy zazwyczaj zaczynają mówić później, mój brat był 'niemową' do 2,5 roku!

muńka ponoć zaleca się do 3 r.ż. mleko mm, ale co lekarz to inna opinia:p Mnie M zarazie w ogóle do oglądania seriali na kompie, bo ja wcześniej anty byłam:)

aronia
u mnie w domu nie pijemy mleka krowiego:) P jest wyjątkiem, ale w postaci mm (kaszka na śniadanie i kolację), bo z kolei takie zdanie ma moja pediatra:D W sumie muszę spróbować z kozim - dobrze, że wspomniałaś:)

alijenka pobiłaś nas, bo my dziś tylko do 7.00 (M nie wyłączył budzika!!!). Tak, ty 64kg ale jesteś wysoka! A twój K na zdjęciach nie wygląda na 119kg! Chyba jest bardzo wysoki. Mój M waży 85, ale ma tylko 171cm:p

asik ja zaś idę na parapetówkę i obiecałam, że ciasto przyniosę - tym samym wkopałam się w pieczenie:/

Ostatnia edycja:
asik nio nio imprezka Ci się szykuje, lubię takie imprezki ale później ciężko rano się do dziecia wstaje także jak bym miała możliwość zapewne bym sprzedała małą na tą noc :-D:-D

kasiek mój K ma 190 i tak strasznie dużo waży bo mu się przytyło, skutek rzucenia papierosów i pracy w pozycji siedzącej niestety !!!!! powinien z 20 kg mniej ważyć

Witam, ale produkcja od rana :)
Ja jeszcze nie zamierzam całkowicie odstawiać choć pewnie powinnam, ale na razie ograniczamy do rano i wieczorem. Ale po odstawieniu na pewno nie będę go przestawiała na mm tylko jakieś, kakao, jogurt, inka itp.

aga alijenka z tą DUŻĄ czekoladą to ja dalej nie kumam:D W taki sposób te babeczki nie rozkręcą tego na tym zadupiu:/
No nie zachęcają specjalnie do następnych odwiedzin.
A co do uu ja od wtorku miałam dwa dni gdzie A dostawał uu tylko rano i wieczorem, więc jest światełko w tunelu :)

S wyraźnie mówi tylko "eeeeeeeeee" i "ee":rofl2: zdarzy mu się powiedzieć "mama" i "nie" kiedy jest już wściekły, bo mu coś każe, albo zabraniam
"mama", "baba" i "dada" często sobie powtarza w różnych tonacjach, chyba jako ćwiczenia oratorskie ;-)- i to wsio...
To nie jest tak, ze nic nie mówi :) woła mama, baba, aja-babcia, dzadza,Ola, papa, tato :crazy:, auooo- auto, cyc:-D cos pewnie jeszcze, ale nie tak jak dziewczynki :)

Dzisiaj K. kolega z pracy przychodzi do nas z żoną. Więc jakieś dobre jedzonko muszę zrobić do alko ale zbytnio nie będę się wysilać :-p No i zastanawiam się czy nie sprzedać dzieciaków mojej mamie? Nie wiem czemu ale nie lubię jak jest jakaś impreza z alkoholem a dzieciaki w domu patrzą:baffled:
A jutro planuję jechać na giełdę, może w końcu coś sobie kupię
Jak masz możliwość to pewnie, ze oddaj dzieci ;)

aga chłopcy zazwyczaj zaczynają mówić później, mój brat był 'niemową' do 2,5 roku!
Hehe jak miałam 2,5roku to moja mamuśka zostawiła mnie u swojej siostry na cały dzień, a do niej przyszłą koleżanka i się jej pytała z jakiego kraju jestem :D ponoć nikt mnie nie rozumiał :D

To co spotkanie jakieś z wizyta w parku?? Można jeszcze fajne fotki porobić :)

Zmykam na jakieś zakupy i spacerek.

reklama
aga no widzisz, więc się nie martw z tą mową! Co do spotkania to jestem za, we wt 20C:)! Wiesz ja w dzień też mogę nie dawać jej uu i ona wytrzyma, ale co mam zrobić w nocy? Ona jak się kręci i marudzi to dam cyca i mam z głowy - śpimy dalej, a bez uu już tak nie będzie. No a jak się obudzi w noc głodna, bo na wieczór nie będzie chciała zjeść kolacji (zdarza się) to co dam jej jak nie będzie uu, a mm nie chce? Dlatego ciągle karmię:D:D

niespodzianka aaaaaaaaaa super, dzięki za cynk!

prośba od koleżanki, bo może któraś miała do czynienia z białym dywanem płaskim tzw. sznurkowym. otóż ona chce sobie taki sprawić do salonu i pyta czy będzie się bardzo brudził:
http://allegro.pl/mega-gruby-dywan-150x200-cm-casablanca-kazdy-rozm-i3547193925.html

Ostatnia edycja:
Do góry