reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No dziewczyny, to dałyście czadu z wpisami, ledwo doczytałam do końca, bo zmęczona z pracy wróciłam...

Yousta, Kasiulka_1980 , aquarios, witajcie ;-)

Josevina i KamilaLublin, ja też mam jutro pierwsze USG, na 16.00. Już mam stresa a jutro przed gabinetem pewnie padnę!! Dobrze, że mąż idzie ze mną :-D Pragnę usłyszeć dobre wiadomości!!!

Ja mam średnią ochotę na jedzenie. Najchętniej jadłabym ugotowane przez kogoś, bo wtedy jakoś mi bardziej podchodzi. Od 3 dni na śniadanie jem bułkę ze słodkim a kiedyś nie tknęłabym od rana słodkiego. Dziś byłam też bardzo słaba... Ale tak naprawdę też mam wrażenie, że objawy są mniejsze. Ehhh...jutro się wsio okaże!!

Ściskam i życzę dobrej nocy!!

Ja tez objadam sie slodyczami jak glupia a pozniej bedzie 30kg na plusie:D podobno to objaw na dziewczynkę... :)

cos mi sie wydaje ze wczoraj bylo 100 stron a dzisiaj patrzy jest 200?? szok. nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego ;p

reklama
hej dziewczynki!
wszystkim, które dziś mają badania życzę jak najlepszych wieści! Jak tylko coś będziecie już wiedzieć to szybko się tu z nami dzielić!!
Dobrego dnia bez czarnych myśli!

nanulika
patrzę teraz, że jesteśmy w tym samym dokładnie tygodniu i dniu :-)

Bez u mnie jest 208 stron :/ zrobilam zrzut ekranu same zobaczcie heh niewiem czego tak mam

pewnie treść ta sama tylko inaczej się rozkłada może i dlatego są różnice??? tak rozkminiam ale w ciąży mój mózg gorzej działa;-)

A czy któraś z was też urodziła się w czerwcu? Ja się urodziłam 9go czerwca, jakby się dzidzia trochę pospieszyła to bym miała najwspanialszy prezent na 35te urodziny

reklama
karamija:7685529 pisze:
hej dziewczynki!
wszystkim, które dziś mają badania życzę jak najlepszych wieści! Jak tylko coś będziecie już wiedzieć to szybko się tu z nami dzielić!!
Dobrego dnia bez czarnych myśli!

nanulika
patrzę teraz, że jesteśmy w tym samym dokładnie tygodniu i dniu :-)

No dokladnie!!! A ty juz na usg widzialas kropka? Bo juz sie pogubila,tyle nas:)

KamilaLublin:7685544 pisze:
ja sie urodzilam w maju.... 22 .... ale lepiej zeby maluszek sie nie spieszyl i przyszedl na swiat 2 czerwca :)
No moj musial by ze 3 tyg sie spoznic:) 16 lipca:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry