reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Czasami wieczorem mnie tak wywala do przodu i czuję się taka przepełniona. Myślałam, że to kwestia przejedzenia albo uciskania na żołądek... I czasem rano albo w nocy też mnie cały brzuch w czasie sikania boli...
Ale problemów z oddychaniem nie mam i nie przybiera dziwnych kształtów (tzn może przybiera ale pod tłuszczem nie widać ;-))
Myślicie, że to może być to?

Iwon - KARNY JEŻYK!

to ine ejst wywalenie, mnie teraz też wywala, wieczorem mam 2 razy większy brzuch niż rano:), ale nie boli jak przy tamtym twardnieniu- myślę, że tamto twardnienie by Cię zaniepokoiło, bo to naprawdę nieprzyjemne....

Ostatnia edycja:
reklama
Sprawdziłam, to ona!! Lena z Czasu honoru i żona Pawła - ale jaja, strasznie mi się podoba ta laska, masz śliczną siostrę! :tak:

witajcie kobietki :-) ja mam dziś kiepski dzień, to pewnie przez pogodę bo obudziłam się już z bólem głowy...

któraś pisała żeby zrobić pierwszy post z płcią naszych maleństw a czy nie lepiej uzupełniać "listę czerwcowych mam" gdzie jest podpunkt o płci naszych skarbów

witajcie kobietki :-) ja mam dziś kiepski dzień, to pewnie przez pogodę bo obudziłam się już z bólem głowy...

któraś pisała żeby zrobić pierwszy post z płcią naszych maleństw a czy nie lepiej uzupełniać "listę czerwcowych mam" gdzie jest podpunkt o płci naszych skarbów

wg mnie ta lista jest nieczytelna..

No i przeziębienie wzięło mnie na dobre. Leżę i kwiczę. Wolno mi brać tylko jakieś homeopatyczne leki więc pewnie będę tak gniła z tydzień. Ja ja nie cierpie tego samopoczucia….
:no:

Jedyną sławna osobę, którą naprawdę znam to moja siostra- gra Lenę w Czasie Honoru i dziewczynę Pawła w M jak Miłosć:) ale ona gwiazdą jeszcze nie jest:)
Ja niestety Twojej siostry nie kojarzę, a to dlatego, że seriali nie oglądam. A na pudelku jeszcze o niej nie piszą ;-)

wg mnie ta lista jest nieczytelna..
Też o tym pomyślałam. A ta lista jest wg mnie nieczytelna, bo jest na nich wiele dziewczyn, które od dawna tu już nie piszą.
A osoba, która jest za nią odpowiedzialna z braku czasu też rzadko tu zagląda...

reklama
magnii - w doopie z robątą grunt, ze wszystko dobrze wyszło i okazało sie ze to błędna diagnoza!!!!!

avo - pytałam juz.. to rodzona siostra??? tym razem jak nie odpowiesz to tez Cie sadzam na jeża!!!! :-p

sicilpol - co Ty tam znowu murujesz?????

macku - nasze brzuchy czasem przyjmuja takie kształty i rozmiary, ze do konca nie wiadomo co tam sie dzieje ;-):tak: ja stawiania tez nie jestem pewna bo czasem mały mi sie po prostu pręży ale tak jakos dziwnie ze nie wiem co glut kombinuje:baffled: a mnie to boli jak cholera :wściekła/y:

Do góry