reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
norma leukocytow dla kobiet w ciazy wynosi 15, ja w poprzedniej ciazy doszlam do 17 i tez to nic zlego nie oznaczalo. Poprostu organizm moze tak reagowac na ciaze, wzost leukocytow moze byc tez spowodowany stanem zapalnym.prrzeziebieniem,stresem, lub nawet zbyt mala iloscia plynow. Jesli jednak martwia cie te leukocyty,chociaz ja ma ich ponad 12 i mnir nir martwia, to zrob sobie badania crp ktore wykarza czy tez wzrost leukocytow spowodowany jest jakims stanem zapalnym w twoim organizmie czy poprpstu tak zareagowal na ciaze. Na tyle na ile sie znam twoj wynik leukocytow zdecydowanie miesci sie w normach dla kobiet w ciazy

Hej :)

karamija dzidziuś na pewno zdrowy:tak:

PaulinaMaria wszystkiego Naajlepszego;-)

agaundpestka super wiadomości:-)

kamcia witaj ;-)

Co do chrzcin to Kuby chrzciny mielismy w Polsce u moich rodzicow, maja duzy dom, bylo minus 20 stopni wtedy:-( ale dalismy rade :) Kuba mial 2 i pol miesiaca wtedy, a teraz nie mam pojęcia kiedy beda ale tez pewnie w Polsce.

Wybaczcie, ze tak na szybko.

Ja chrzciny zamierzam zrobić w domu. Tylko rodzice męża, moja siostra, rodzice chrzestni z partnerami i nasza trójka. I tak sobie pomyślałam że wyprawimy je w Boże Narodzenie. Ja też jestem z czerwca i też byłam chrzczona w święta.

Ja Ale chrzciłam jak miała 9 miesięcy.... Ksiądz robił mega problemy ale w końcu się zgodził, miałam największe i najspokojniejsze dziecko:-D I też były u moich rodziców w domu, same rodzeństwo zaprosiłam bo kogo więcej... Siostra chrzestną a brat chrzestnym. Teraz też pewnie u moich rodziców będziemy robili chyba że będzie więcej osób to wtedy na sali;-)

Laski czy wy też się już masakryczni męczycie jak wychodzicie po zakupy czy coś? Ja dziś wyszłam na 40 min jak wróciłam musiałam się położyć bo myślałam że nie wyrabiam i usnełam:-D

No niestety też czuję, że kondycja poleciała mocno w dół. Męczy mnie nawet wejście na piętro domu i na ostatnich schodkach zadyszkę odczuwam. Na dodatek dzisiaj znów miałam mdłości, mam nadzieję że jednodniowe jednak. Na nic siły nie mam, głównie to leżę i nic nie robię bo nawet nad dobrą książką już zasypiam. Normalnie mogę spać 20 godzin na dobę.

reklama
Witaj kamccia.:-) Ja tez tak na szybko bo nie mialam kiedy a i nic ciekawego nie mialam do przekazania. Dzisiaj wyciagam swojego rogala bo juz nie za bardzo wygodnie mi sie spi. Musze juz miec cos miedzy nogami::blink: ze tak sie wyraze. A rogal to super sprawa. Mega wygodnie sie z nim spi.:-)

Do góry