reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja od kiedy jestem w ciazy to jeszcze wynikow w normie nie mialam :/ zawsze cos sie nie zgadza, akurat leukocyty sa ok, ale hematokryt ponizej normy, biale krwinki powyzej, PCt tez... juz przestalam sie przejmowac bo babka mowi ze w ciazy tak moze byc.

kamilka a ty pisalas kiedys chyba ze po cesarce nie masz czucia na brzuchu, moze to dlatego ruchow nie czujesz bo ci podcieli wlasnie te nerwy ktore reaguja na ruchy maluszka... w kazdym razie nie martw sie, maly na pewno sie rusza!

reklama
narazie 11, 3, ale z Lila takie miałam dopiero w 6 miesiacu ciąży.......

No to nie jest źle. Wystarczy zwykłe przeziębienie i leukocyty ida do góry

kamilka a ty pisalas kiedys chyba ze po cesarce nie masz czucia na brzuchu, moze to dlatego ruchow nie czujesz bo ci podcieli wlasnie te nerwy ktore reaguja na ruchy maluszka... w kazdym razie nie martw sie, maly na pewno sie rusza!

Ja też miałam CC i właśnie się zastanawiam jak to będzie z tymi ruchami

Ostatnia edycja:
lleukocyty to białe krwinki:)

a ja 2 tygodnie temu mialam 10, 53- takze cały czas rosną..a przeziebiona nie jestem.....w pazdzierniku miałam 7, 8:)

Dobranoc wszystkim oby jutrzejszy dzień był lepszy od dzisiejszego i nie było zawirowań więcej na forum buzzzzzziaki papa. Na dobranoc cosik smiesznego w odpowiednim wątku wrzucę zaraz:szok:

kamila - ja mam taki cieniutki paseczek gdzie nie mam czucia, ale to tak w dotyku, nie kułam igłą:happy2: i mi sie wydaje ze to tylko skóra a nie cała macica;-) a robaczka czuje, wiec Twój bobas leci sobie z mamusia w kólki:tak:

reklama
Do góry