reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Podziwiam Cię. Ja bym nie umiała żyć za te pieniądze.
Nikomu nie życzę żeby nauczył się tak żyć ale jak trzeba to trzeba się nauczyć.... przecież się nie powieszę :-) musze żyć z wiarą na lepsze jutro :) ale są tutaj też plusy... nie umiem być rozrzutna. niemam jak się nauczyć... czyli jak już będę bogata to będę mądrze pożytkować i inwestować pieniążki i nie będę przepuszczać na byle g****. ;)

Kamila
jesteś wielka, nie sądziłam, że to jest możliwe.
Niestety w Polsce jest wciąż dużo dużo dużo trudniej niż za granicą dlatego od 5 lat mnie w Polsce nie ma mimo tego, że mam wykształcenie wyższe i jako taką pracę miałam. Wyjechałam do UK bardziej szukając przygody niż pieniędzy. Tam miałam zwykłą pracę ale że nie miałam jeszcze rodziny to mogę powiedzieć, że żyłam w luksusie, miałam na wszystko, wydawałam na lewo i prawo a kupka w banku rosła.Teraz jesteśmy w Niemczech, żyjemy z jednej pensji, ja nie pracowałam tu więc żadne zasiłki mi się nie należą. Dajemy radę. Kupiliśmy samochód, mieszkamy w ładnym domu. Wprawdzie na ciuchy i podróże nie wydajemy, chodzę w tej samej zimowej kurtce trzeci rok ale to bardziej z wyboru bo wolę jednak tą kasę wydać na coś innego.
W Polsce trzeba mieć świetny zawód, żeby żyć na poziomie a tu właściwie każdy kto ma pracę, żyje wygodnie. taka jest różnica dlatego póki co nie zamierzam wracać choć tęsknię.
Jutro mam drugie bhcg, mam nadzieję, że wzrosło, dziś cały dzień chodziłam poddenerwowana strasznie i tylko melisę popijam a najchętniej napiłabym się wódki:crazy:

Wódki i to jeszcze z red bullem :-p
A tak to strasznie mnie suszy doslownie od rana wypilam 2 litry wody !!!!
Moj tatus dal mi soki malinowe wlasnej roboty i tak mi ta woda wchodzi ze masakra !!!

Ostatnia edycja:
To może porozmawiamy o czymś przyjemniejszym? Wczoraj skończyłam kolejną książkę (czytam jedną na tydzien, dwa) i zastanawiam się co teraz?
Moze coś polecicie?
Czytam praktycznie wszystko. U nas w księgarni są super promocje i książki za 5zł można kupić. Jak tam wpadam to z całą reklamówką wychodzę :-D
Na miesiac, dwa starcza.

Wczoraj skończyłam Miasto dusz, wojciecha szydy. Strasznie zakręcona, ale lubię takie :tak:

Międzyczasie do snu czytam małemu Harrego Pottera (wielką fanką jestem:-))

reklama
właśnie mnie też strasznie suszy wciąż! I usta mi pierzchną, w poprzedniej ciąży tak miałam i swędzi mnie strasznie skóra

mojito też bym się napiła i wódki z red bullem też hehehe

veritaserum
pewnie czytałaś "jedz, módl się i kochaj" albo "Życie Pi"?

Do góry