reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ile wy piszecie :szok:
Tyle nadrabiania .... co do Włoch i ich obiadków to mi się tam bardzo podoba uwielbiam te ich makarony sosy pomidorowe i parmezan
Teraz to rzadko mam na coś ochote nie bierze mnie ani na słodkie ani na kwaśne ogólnie apetyt kijowy mam i dlatego jeszcze ie przytyłam nawet kg ciągle jestem na minusie.
Widzę że większość już się nie zapina w spodnie , jak mnie to denerwowało w 1 ciąży nie lubie jak mam coś gdzies niedopięte czesto nosiłam getry bo tak było mi najwygodniej
Chyba mnie zbiera na dobre boli mnie skroń jak wydmu****e nos nie wiem co zrobić bo 4 antybiotyku w ciąży już nie wezmę na pewno :no:

reklama
sluchajcie, ale porazka :baffled:
ja dzis wybieram sie do lekarza, wiec przy tej okazji musialam wykonac wiele zabiegow, ktore pod prysznicem trudno mi wychodza :dry:
Wiec wlazlam do wanny tesciowej, ktora zawsze byla mi dziwnie waska, ale nie jakos przesadnie. Teraz siedze, prysznicuje sie, w pewnym momencie ogladam sie za siebie, a tam za mna o wiele wiecej wody niz przede mna... powstala tama z mojego tylka :szok:
No to teraz wiem, co mi jeszcze rosnie :baffled:

ja dzis wybieram sie do lekarza, wiec przy tej okazji musialam wykonac wiele zabiegow, ktore pod prysznicem trudno mi wychodza :dry:
Wiec wlazlam do wanny tesciowej, ktora zawsze byla mi dziwnie waska, ale nie jakos przesadnie. Teraz siedze, prysznicuje sie, w pewnym momencie ogladam sie za siebie, a tam za mna o wiele wiecej wody niz przede mna... powstala tama z mojego tylka :szok:

Hahhahahahaha! Dobre!

Dobra jesteś :-D:-D
Czekamy na wieści od lekarza!!

a moze ta wanna jest jak napisałaś - poprostu wąska :-)

na kt masz tego lekarza???

oj tam teraz ci wszystko wolno :-D:-D:-D

a ja oczywiście już w pracy...ale jakos w takim mega dobrym humorku

mam wizyte Dyrektorka dzisiaj więc musze ponadrabiać, bo koniec roku i wszyscy sraczki dostają

a wy piszecie normalnie wypracowania na tym BB :-D nadgonić was z czytaniem to ciężko

buziaki i miłego dzionka

wizyta na 16 :tak:

dziewczyny lubicie sluchac radia?
glupie pytani hihi kazdy slucha, a jakiego sluchacie?
Ja pewnie sie nie wybije, jak powiem ze Rmf, Rmf Style a teraz Rmf Swieta :tak:
Ale 9-12 jak tylko nie jestem w studiu, to mam wlaczona Jedynke. Kiedys nie lubilam, teraz chyba do niej doroslam :tak:Przypomina mi dziecinstwo i babcie :tak:

reklama
Do góry