reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mlodak bardzo dziekujemy:) I my też przesyłamy, choć już bardzo spóźnione, ale mocne buziaki urodzinowe dla Szymka. Wszystkiego naj.

Aylin masz absolutną rację....;)

To zaczynamy?

Ja dziś sprzątam. Myję szafki kuchenne, układam w środku. Nie wiem co mnie napadło. Chyba próbuję nie myśleć o stercie prasowania, które czeka mnie wieczorem :)

Sylka kiedy do Polski zjezdzasz? Liczymy na spotkanie.

Mlodak w Pl bedziemy przez cały sierpień. Wyruszymy w drogę po 24 lipca bo wtedy Paula kończy szkołę. Dokładna data cały czas w ustaleniach:) Co do spotkania to bardzo chętnie sie piszemy :)

A ja dzisiaj z Szymkiem jak na razie wiekszą cześć dnia poza domem. Najpierw zakupy a potem spacer łącznie z psem. Szymon chyba zwąchał sie dobrze na spacerze bo zjadł o teraz o dziwo spokojnie siedzi[emoji54]
Ja tez ostatnio myślałam o szafkach kuchennych, ale najpierw czeka na mnie lodówka i jakoś doczekać sie nie może[emoji12]

My teraz całe dnie spędzamy tylko we dwójkę, nie licząc psa oczywiście, bo Paula wyjechała na tygodniową wycieczkę do Francji. Czekamy zazwyczaj jak P. wróci z roboty i wtedy zaczyna sie szaleństwo. ja wtedy zazwyczaj sie ulatniam ;)

Sylka to coś jak u nas :) Ja jak mam wolne to sama z Aurą ale staram się często widzieć z koleżankami bo dzieciaki w tym samym wieku :) Ale jak Pe wraca z domu to ja staram się ulatniac :)
Mlodak ti Cię wzięło na sprzątanie haha ja jakbym wiedziała że czeka mnie sterta prasowania to pewnie bym zbierała siły na to.

My dziś tez fajnie dzionek spędzony bi byłyśmy u koleżanki z pracy ma synka niecały rok młodszego od młodej i fajnie się bawili a my się na gadaliśmy :) potem spacer na hulajnodze i odwiedziny kolejnej koleżanki i tym samym nic w domu nie zrobione :p i juz nie zamierzam. Młoda zasypia a ja lecę wziąć kąpiel i przysiąść do książki :) uwielbiam takie samotne wieczory! :D

Ja właśnie deskę rozstawilam i zaraz rzucam się w wir prasowania. Brrrrrrrr, nie lubię tego, no ale samo się nie chce jakoś zrobić.

Sunshine to super dzień mialyscie. My dziś głównie w domu. Dopiero jak K wrócił to poszliśmy trawę kosic.

Sylka to czekam na telefon jak znajdziesz chwilę.

Dzień dobry.
U nas dzisiaj pochmurno i chłodno. W tym roku ciepłych dni jak na lekarstwo niestety. Dobija mnie to, a tym bardziej jak słyszę jak w PL jest ciepło:(

Mlodak dzięki. Jak juz będziemy na miejscu i ogarniemy sie to sie zdzwonimy[emoji3].
Na mnie tez czeka prasowanie ale jakoś nie mogę sie za nie zabrać. Moze podrzucę Ci troszkę [emoji6]

Sunshine fajnie spędziliście dzień. My tez mieliśmy spotkać sie z moja koleżanka i jej dzieciakami ale niestety jej syn złapał świnkę i ma kwarantannę. Ale co sie odwlecze.....

My właśnie zbieramy sie i niedługo ruszamy na playgrupę. Szymek chociaż wyszaleje sie[emoji6]

Sylka ja nie wiem skąd masz.info,.że w Polsce ciepło. U nas 19 stopni i co chwilę pada. Oszaleć idę. Jedyne na co mam ochotę to sen.

Dziś na grilla idziemy. K opiekę do Sz załatwił i rodzice mogą się wyluzować. Obym za bardzo tego nie zrobiła bo mogę zasnąć przy stole, hihi.

reklama
Mlodak ale mieliście sporo ciepłych a nawet gorących dni. Tutaj raczej mamy dni chłodne, od czasu do czasu jedynie robi sie cieplej :( a mnie sie marzy takie ponad 25 stopni:(
Fajnie macie z tym grillem. Oj chętnie wyzwalanym sie gdzieś bez dzieciaków. Na raIe mogę o tym tylko pomarzyć:(

Andzia no czekamy na rozkręcenie:) dawaj, dawaj....

My wróciliśmy z Playgrupy. Szymek przynajmniej wyskakał sie z dzieciakami, a ja trochę poplotkowalam z innymi mamami:) oczywiście po powrocie znowu masakra z jedzeniem. Mam nadzieje ze coś sie w końcu zmieni bo inaczej oszaleje[emoji35]

Do góry