Ja miałam oznaczane d-dimery ze względu na problemy z oddychaniem. Okazało się, że są w normie, a problem z oddychaniem po prostu same przeszły, tzn. dalej co jakiś czas się pojawiają, ale już nie w takim stopniu jak wcześniej. Podobno takie problemy z oddychaniem w pierwszej fazie ciąży maja ścisły związek z poziomem progesteronu, a ja go biorę już 2 m-ce non stop 2 razy dziennie po 2 tabletki.
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Sicilpol, kupowanie kolejnych wózków jest właśnie najczęściej wynikiem niedobrania tego pierwszego. Nie uważam, że drogi od razu równa się super dobry, ale jednak często cena idzie w parze z jakością. I lepiej chyba wydać więcej, ale skończyć na jednym, niż kupować kilka
hehe, moja Hania ma obecnie 18 miesiecy a przetestowałam na niej 9 wózków...
sicilpol
Ma-Ma!
hehe, moja Hania ma obecnie 18 miesiecy a przetestowałam na niej 9 wózków...
kurcze, ja na moj wymarzony wozek planuje wydac okolo 700euro, jesli mialabym zmienic 9wozkow...to chyba zakupie taczke i koniec
W ogóle w normie, wyszło mi 0,200, a norma jest do 0,500.ale w normie ciazowej, czy w ogóle w normie?Jaki miałaś dokładnie wynik. I jakie masz problemy z oddychaniem?
A problemy z oddychaniem mam takie, że najnormalniej brak mi tchu. Tylko, że nie po jakimkolwiek wysiłku, tylko przy leżeniu plackiem i bez różnicy w jakiej pozycji. Było tak, że nawet kilka razy na minutę potrzebowałam wziąć głęboki oddech i nie mogłam... Teraz mam tak kilka razy dziennie, albo faktycznie jak się wdrapię na 3 piętro . Wtedy cały dzień polegał na oddychaniu, co było moim głównym celem i tak ok 5-6 dni. Wiem, że w końcowej fazie ciąży to normalne, bo przepona jest uciskana, ale teraz to nic nam przepony jeszcze nie uciska, więc to co wyczytałam w mojej książce ciążowej, że takie problemy na początku mają związek z progesteronem jest dla mnie logicznym wytłumaczeniem.
blond_20
Czarownica
Silicpol rozwalasz mnie
w sumie z ta taczka to nie taki glupi pomysli pompowane kola ma, gondola i fotelik sie zmieszcza;-)na kazde warunki rogowe tylko kregoslup siada. i to za jaka cene a tak powaznie to mysle ze nie bedzie tak zle. ja zrobilam ten sam blad za kazdym razem, kupowalam na allegro bez oladania na zywo. teraz wiem ze najpierw lepiej obejrzec w sklepie jak wszystko chodzi, jezdzi, a potem na allegro mozna zamawiac jesli jest duzo taniej bo potem wlasnie takie kwiatki w trakcie wychodza ze kupujesz wozek za wozkiem
Kasiulka pocieszylas mnie ktos mial wiecej
w sumie z ta taczka to nie taki glupi pomysli pompowane kola ma, gondola i fotelik sie zmieszcza;-)na kazde warunki rogowe tylko kregoslup siada. i to za jaka cene a tak powaznie to mysle ze nie bedzie tak zle. ja zrobilam ten sam blad za kazdym razem, kupowalam na allegro bez oladania na zywo. teraz wiem ze najpierw lepiej obejrzec w sklepie jak wszystko chodzi, jezdzi, a potem na allegro mozna zamawiac jesli jest duzo taniej bo potem wlasnie takie kwiatki w trakcie wychodza ze kupujesz wozek za wozkiem
Kasiulka pocieszylas mnie ktos mial wiecej
agaundpestka
Fanka BB :)
Wyjść na pare godzin, a tu tyle stronek kupiłam sobie na urodzinki pierwsze ciążowe spodnie i sweterek i małe skarpeteczki w h&m zaczynają się przeceny i walczyłam ze sobą aby nic nie kupić
Właśnie położyłam ręke na rozgrzaną płyte kuchenki i dwa palce całe w bąblach
Właśnie położyłam ręke na rozgrzaną płyte kuchenki i dwa palce całe w bąblach
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Naprawdę Was nadrobić to jest wielki wyczyn !!!!!!
Ja jadę w sobotę na jakieś zakupki !!!! Zapewnie też coś kupię !!!
Ja jadę w sobotę na jakieś zakupki !!!! Zapewnie też coś kupię !!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Dziewczyny 12t 3d ciazy to juz rozpoczęty 13tydzien tak? Jak tak to czy już mogę łykać witaminy dla kobiet od 13tygodnia, czy poczekać jeszcze do końca tygodnia?