reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin, trzymam kciuki, zeby tym razem bez cukrzycy! A musialas trzymac dietę z Tysią? Ja jestem mistrzynią nie dostrzegania rzeczy, które leżą na samym srodku, wiec w sumie tez smiało mogłam przeoczyc te czasteczki myslac, ze to tylko jakas reklama i olac ;)
Kasiek, muuaaaah!!! :)*
Aga, ja chyba zaraz naleję sobie jakąś whisky z colą, bo tylko to mamy w domu :baffled: a choroba dzieci i siedzenie w domu juz chyba z 10dni wpływa na mnie depresyjnie...a wiec zdrówko!
Andzia, no własnie nie wiem, czy jest poprawa...mała bardzo mało kaszle...jak kilka razy zakaszlała w ciagu dnia to miałam wrazenie, ze kaszel jest juz taki bardziej mokry-odrywajacy, w wieczorem w ogole nie chciała kaszleć...chodziłam za nia i tylko nakłaniałam do odchrząkniecia, zeby te choróbsko zaczeła wywalac z siebie, a jak zakaszlała dosłownie 2 razy to znowu miałam wrazenie, ze taka mega klucha siedzi jej w srodku i w ogole nie ma jak jej odkrztusic...juz z tego wszystkiego podałam tez jej "zwykły" mucosolvan , zeby ułatwic jej odkrztuszanie, ale nie mam pojeciam, czy dobrze zrobiłam :( jestem zła na lekarzy, bo co 2 dni u nas ktos inny, cos innego radzi, odstawia leki, daje nowe...no masakra...młody juz ok...chyba..., ale boję sie, czy z małą w koncu szpitalem sie nie skonczy...jutro znowu mają ją osłuchwac...

reklama
Tyle co pamiętam więc bez obrazy

Napisałam, że jest mi źle bo zaliczyłam wagę. Przytyłam 15kg, a z Polą w dniu porodu miałam +16kg! Bosche za 1,5mies. będę się toczyć! Aaaaa. Więc masakra, a niby jem normalnie:/

hatszept
oby i u malutkiej była to już końcówka choróbska!

asik
przeszły już złości na męża?

aylin ja zaś mam zawsze niski poziom cukru, a wpierdzielam słodycze jak małpa kit. Przydałaby mi się dieta cukrzycowa. A musiałaś robić sobie zastrzyi z insulina czy tylko dieta? Oby nic nie wyszło!

paulinamaria
wielkie gratulacje!!!

alijenka witaj, dobrze że mała już z tego wyszła!

niespodzianka dobre pytanie zadałaś. Oczywiście, że nie chcę jechać, a wy wszystkie jeszcze mi torbę każecie brać. P rodziłam w 39tc i nie mam zamiaru wylądować tam w szpitalu:D Dobrze mnie wystraszyłyscie, że to w sumie już koncówka. Tak więc grzecznie oleję, ale powiedziałam M i jego famili, że gin zabronił podróży od 36tc i tyle:p

Ostatnia edycja:
Witam z kolejki do endokrynologa. Tyle ludu zw pewnie znów się nie dostane. :-(

edek no i doopa, moze w piatek sie uda )jak stane o 5 w kolejce :wściekła/y:

Ja w pracy :-)

Ostatnia edycja:
Hej. Ja za to się witam z poczekalni przed laboratorium. Wypilam. Pyszności. Z cytrynka wchodzi ale samo by nie weszlo. W 2 h caly Internet chyba przeczytam:)

Hatszept, Kasiek - z tyska dietę tylko miałam. Co nie bylo takie zle. Akurat i tak jesc dużo nie mogłam tylko musiałam sie nauczyc jeść co 2h.

Paulina jeszcze raz gratuluje. 3 dni rodzilas???? Matko.

Andzia pamiętam sprzed kilku tygodni. Do endo to chyba wszędzie takie kolejki

Hehe Kasiek ja myślałam ze lubisz jeździć w góry :)

Hatszept jak Daria?

Andzia z tymi lekarzami kupa zawsze ... ja dzisiaj pol godziny dzwonilam zeby sie dodzwonic i na bylejaka godzine zarejestrowac... a czasem malz wstaje przed 6 zeby zarejestrowac na ta godzine ktora chcemy

Hatszept to beznadzieja z tym lekarzem ... najlepiej chodzic do jednego ... i ciezko rzeczywiscie zauwazyc !!!

PaulinaMaria gratuluje!!!

Kasiek moze nie bedzie tak zle ... zrzucisz zaraz po :)

​Aylin moze nie bedzie :)

Alijenka zdrowka dla Nataszki ...

Ostatnia edycja:
1509323_808171525907861_6523787276027449038_n.jpg

Alijenka zdrowka dla Nataszki, angina to cholerstwo :/ Dobrze, ze wyskoczycie na spacer - sama wiem jak doskwiera siedzenie w domu (u nas glownie przez pogode)

Hatszept zdrowka dla Was - mam nadzieje, ze Darii szybko przejdzie. Rzeczywiscie dziwne to, ze co chwila inny lekarz zapisuje inne leki. Przeciez jeden nawet nie zacznie dzialac, a juz jest zmieniany na inny :baffled: A whisky z cola bardzo lubie ;)

Kasiek "wpierdzielam słodycze jak małpa kit" :-D:-D:-D mam zbyt bogata wyobraznie i od razu mi wizualizacja wyskoczyla w myslach ;)
Co do wyjazdu to wlasnie tak myslalam, ze niekoniecznie chcesz sie wybrac ;-) A jesli chodzi o wage to zrzucisz raz dwa. Na pupie w ciazy nie usiedzisz, a jak Ci nie bedzie brzuch przeszkadzal to dopiero bedziesz latac i kalorie spalac ;)

Andzia czasem mam wrazenie, ze zeby sie dostac do lekarza w Pl to trza w spiworku przez cala noc koczowac :confused2:

Aylin ja nigdy nie pilam tego paskudztwa ;) Kiedy wyniki?
Ojojo biedny Tysiaczek - moze jakies wirusisko.

Paulina Maria jeszcze raz serdeczne gratulacje!

Ciezko mi uwierzyc, ale chyba nie pada :szok: Bede mogla isc na spacer :szok: Jupiii!
Wychodzicie na spacery z dzieciakami jak pada deszcz? Bo ja chyba zaczne...

reklama
Hej dziewczyny!!

PaulinaMaria Gratulacje :-)

Wszystkim potrzebującym dużo dużo zdrówka, u nas odpukać narazie ok.

Kasiek no ja bym już chyba też nie ryzykowała wyjazdem. A kg same zlecą zobaczysz.

Wczoraj weszłam na forum sierpniówek 2015 i patrzę a tam nasza Iwon. Ładne dwie kreseczki jej wyszły :-) Także Iwon jak czasem tu też zaglądasz Gratulacje :-)

U nas wsio ok. Czytamy, zaglądamy nawet kilka razy dziennie ale jakoś weny brak!

Pozdrówki :-)

Do góry