niezapominajka123
Fanka BB :)
Hmm robię się przydatna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejznacie jakieś sposoby na bolący żołądek? od rana się męczę.w poniedziałek też mam genetyczne
Witam,
gratuluję wszystkim wczorajszych udanych wizyt i zdaję relację ze swojej:-)
U mnie też wszystko, ok, parametry w normie, niestety nie podam dokładnie, jestem w pracy badanko w domu a tak dokładnie nie pamiętam, ale dzidzi ma troszę powyżej 6 cm i macha rączkami az miło popatrzeć tylko nie pokazało co ma miedzy nóżkami, tak sobie wygodnie leżało, zresztą lekaż powiedział, że to jeszcze za wcześnie więc czekam do 20 tygodnia. Dzidzi tak ładnie pozowało, że mam jedno zdjęcie w 3D.
Wczoraj wg USG miałam 12,4 tyg. więc niewielka różnica, ależ się cieszę!!!!!!!!!!
Ja smażyłam wczorajA mnie wzięło na placki ziemniaczane. Moje kochanie starło mi ziemniaki i teraz właśnie je smażę :-). Pychotka.
Ja też mam jeszcze tyle do zrobienia przed świętami ale mój leń mi na to narazie nie pozwala . Mam nadzieje że w końcu się zmobilizuję do sprzątania ale o myciu okien mogę zapomnieć :-(