reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No to ja mogę powiedzieć, ze posprzątałam :) łazienka wyszorowana, kurze itp :) odkurzone jeszcze podłogi umyć, ale to troche później:) więc coś się ruszyło przed sobotnią imprezką :)

jacie dziewczyny, ale mnie dzis nosi, energia wrecz tryska :)
czy to przez ten 12tydzien, czy tez efekt wczorajszego badania :eek:
duzo rzeczy dzis w domku zrobilismy, zaczyna juz byc coraz to bardziej przytulniejszy:tak:

Witam,
gratuluję wszystkim wczorajszych udanych wizyt i zdaję relację ze swojej:-)
U mnie też wszystko, ok, parametry w normie, niestety nie podam dokładnie, jestem w pracy badanko w domu a tak dokładnie nie pamiętam, ale dzidzi ma troszę powyżej 6 cm i macha rączkami az miło popatrzeć:-D:-D:-D tylko nie pokazało co ma miedzy nóżkami, tak sobie wygodnie leżało, zresztą lekaż powiedział, że to jeszcze za wcześnie więc czekam do 20 tygodnia. Dzidzi tak ładnie pozowało, że mam jedno zdjęcie w 3D.
Wczoraj wg USG miałam 12,4 tyg. więc niewielka różnica, ależ się cieszę!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Gratuluję :-) :-D :-) :-D

A mnie wzięło na placki ziemniaczane. Moje kochanie starło mi ziemniaki i teraz właśnie je smażę :-). Pychotka.
Ja też mam jeszcze tyle do zrobienia przed świętami ale mój leń mi na to narazie nie pozwala :-D. Mam nadzieje że w końcu się zmobilizuję do sprzątania ale o myciu okien mogę zapomnieć :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tym razem na mnie padło i zdycham, jeszcze nie wiem czy to atak alergii (takie ataki mam tylko w moim domu rodzinnym) czy przeziębienie, w każdym bądź razie głowa pęka, nos jak u Rudolfa, oczy jak u żaby, łzy ciekną po policzkach, z nosa gluty. Do tego przewróciłam się na schodach, na szczęście na kolana ale czuję, że zaczynają wyglądać jak 2 dojrzałe jabłuszka. Mój małolat też kaszle i z nosa mu cieknie. Sprzątanie?? Jakie sprzątanie?? Cieszę się, że ktoś miał siłę coś dziś ugotować i z głodu nie popadamy. Jutro będzie lepiej!

alijenka
od wczoraj myślę o plackach ziemniaczanych, pomysł dojrzewa i jak tylko siły będą to niech się wszystkie ziemniaki świata chowają przede mną!

A mnie wzięło na placki ziemniaczane. Moje kochanie starło mi ziemniaki i teraz właśnie je smażę :-). Pychotka.
Ja też mam jeszcze tyle do zrobienia przed świętami ale mój leń mi na to narazie nie pozwala :-D. Mam nadzieje że w końcu się zmobilizuję do sprzątania ale o myciu okien mogę zapomnieć :-(
Ja smażyłam wczoraj :tak:

A czemu możesz zapomnieć o myciu okien?

Ja właśnie machnęłam kolejne i zostały mi jeszcze tylko 2 :tak:

reklama
Bo moje kochanie powiedziało że w żadnym wypadku mi na to nie pozwoli !!!! A zresztą stwierdził że okna są czyste w miarę i ja nie będę narażać mojego zdrowia na mycie okien :-)

Do góry