niezapominajka123
Fanka BB :)
Witam dziewczęta;-) Melduję się jako ostania z Naszej wczorajszej czwóreczki Nic wczoraj nie pisałam bo wpadłam w taki zachwyt, że musiałam pojechać do mamy i opowiedziec jej o wizycie
Słuchajcie popłakałam się wczoraj na kozetce u gin;-) Moje szczęście tak skakało, że nie mogłam powstrzymać łez Widziałam normalnie jak zgina i prostuje nóżka i obracał się ciągle praiwe o 360 stopni)))
Dzieciątko zdrowe, wszystko ma na swoim miejscu, wszystkie parametry elegancko
Karamija mi najpierw moja gin robiła dopochwowe, ale dzidzius leżał przodem do Nas więc musiała robic USG brzuszne) Pytałam kiedy można poznać płeć, powiedziała, że najlepiej tak w20 tyg. Póki co powiedziała, że jakąś dziurkę widzi ale nie wie czy to siusiak czy cipulenka;d Następna wizyta 10 styczeń
Moje dziecko ma całe 6cmWg USG 12tyg 5d Jestem przeszczęśliwa;DD
Ale jakoś z tej radości znów wena do sprzątania nie chce przyjść
Słuchajcie popłakałam się wczoraj na kozetce u gin;-) Moje szczęście tak skakało, że nie mogłam powstrzymać łez Widziałam normalnie jak zgina i prostuje nóżka i obracał się ciągle praiwe o 360 stopni)))
Dzieciątko zdrowe, wszystko ma na swoim miejscu, wszystkie parametry elegancko
Karamija mi najpierw moja gin robiła dopochwowe, ale dzidzius leżał przodem do Nas więc musiała robic USG brzuszne) Pytałam kiedy można poznać płeć, powiedziała, że najlepiej tak w20 tyg. Póki co powiedziała, że jakąś dziurkę widzi ale nie wie czy to siusiak czy cipulenka;d Następna wizyta 10 styczeń
Moje dziecko ma całe 6cmWg USG 12tyg 5d Jestem przeszczęśliwa;DD
Ale jakoś z tej radości znów wena do sprzątania nie chce przyjść