reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenia zdrowia

mi to sie tylko plakac na to wszystko chce ... jak slysze jak oddycha to po prostu lzy mi same leca z bezsilnosci ... i jeszcze mala ...boje ze sie zarazi bo go nie przywiaze zeby do niej nie podchodzil :|

Kasia.natka byl tydzien... i wczoraj dostal kataru :|

Kasienka- zdroweczka dla Was, choroby to nic milego dla dzieci ale i my matki tez sie meczymy patrzac na te chorowitki :-( w sensie serce peka.
Kasiek- sprobuj, sprobuj, ja bylam w szoku jak to zobaczylam :szok::-D bo za surowymi warzywami czy owocami nie przepada :-( a tu tak sie zajadala, ze pozniej wziela swoja miseczke i nakladla sobie 3 garstki :-D:tak:
Polaa- heheh ja tez zawsze mam plan na caly wyjzd kiedy, kogo odwiedzamy :-D:tak:
Niespodzianka- moj Pe ma prace w terenie wiec jak przychodzi weekend to on tez by najchetniej spedzil go na kanapie :wściekła/y: P.S Wstyd sie przyznac ale dopiero dzis mam zamiar zaczac cwieczenie od Ciebie :zawstydzona/y: Tyle sobie mowi, ze musze zaczac cwiczyc i du.pa ale Pe dzis nie ma, nie mam szkoly wiec dzis musi byc ten dzien!
Andzia- :-D no wiesz, nie dac dziecia wygrac :-p

My mamy tez te papcie skorkowe ale Perla jak chce to je zaklada albo jak widzi, ze ja chodze w papciach a tak to na ogol w skarpetkach lata albo na BOSO:szok::dry: to uwielbia najbardziej :baffled:

Czy ja mówiłam, ze go obudze o 15tej :baffled::baffled: muzyka gra, maszynką mieliłam, a ten dalej śpi :szok::-D
Okna dwa umyte, firanki powieszone :) zrobiłam też mu czerwone warzywno- mięsne kotleciki (zobaczymy czy zje) plus marchewka z groszkiem.

Andzia oj czy Ty czasem nie oszukiwałaś :laugh2::rofl2: śliczny chłopak, a gdzie A??

Sunshine
ja ćwiczyłam chyba 3tyg i znowu zawaliłam :/ Od jutra wracam do tego i chcę zacząć marsze, bo przy mojej wadzę to bieganie raczej nie wskazane :baffled:

Niespodzianka, a co zrób dziecku pokój pełen kulek :D my już byliśmy parę razy.

Pola oj pamiętam czasy odwiedzin jak wszyscy mnie wyczekiwali :D

Dobra idę budzić synka :)

andzia oglądałam do końca:) Krzyczałam, że nie będę, żeby wyłączył, ale jednak byłam mega ciekawa zakończenia, które jak napisałaś było b.smutne:/ A chłopaki cwane:D

aga wow, ale porządki. No cóż - pogoda motywująca:)

alijenka a ty byłaś zrobić badania!!!?

jest prawie 17, a ta ma w nosie obiad!

Aga- Adrian jest na pierwszym zdjęciu:-D

Mati padł jednak o 16.30 i tez ide go budzić.

Nie, no daje czasem dzieciom wygrać i nie oszukuje :-p Ale niech wiedza, ze nie zwasze sie wygrywa.

Kasiek ja tez myslałam,ze skonczy sie szćzęsliwie, i poniekad tak było; pamietasz usmiech tej dziewczynki, to szczęscie kiedy patrzyła na tego ducha.

Tysia ma rotawirusa. od 2 do teraz wymiotuje prawie non stop. Jak do woieczora nie przejdzie to mamy skierowanie do szpitala :(

Aylin ojoj. Współczuję i trzymam kciuki oby bez szpitala się obeszło.

Aga no faktycznie Antos się poprzestawial ze spaniem. Po chorobie pewno szybko wróci do normy.

MsMickey ja też polecam Pod mocnym Aniołem. Pewnie niedługo w jakiejś gazecie na dvd będzie. W ten sposób zdobyłam wszystkie filmy Smarzowskiego.

I tyle pamiętam bo cytaty mi nie działają.

reklama
Do góry