wchodze i jakie piekne wiadomosci widze
!!
3mam kciuki aby wszystko sie potwierdzilo
Dziewczyny tak piszecie o dzieciaczkach ,to ja powiem ze Moj Kubus tez grzeczniutki ,od poczatku pieknie chodzi spac,godzina 18-19 mleczko,potem myjemy zabki ,no i wkoncu lozeczko.. sam w pokoiku zasypia ,ostatnio budzi sie kolo 7,zdarza sie pozniej,ale to juz zalezy.. (chyba wszystkie Kubusie takie kochane)
a ja mimo wszystko jestem tak zmeczona.. moglabym spac cala noc,i calutki dzien (chyba wszystko przez te hormony) , na szczescie M raz chodzi na rano ,innym razemna wieczor, i bardzo pomaga, a ja niestety to wykorzystuje.. moze to dziwne ale naprawde osttnio bym tylko ciagle spala i spala
Edit:
nawet na kompie mi sie juz siedziec nie chce
aha. dzis bylam u lekarza ,bo dwa dni temu zaliczylam glebe .. ;| ,ale naszczesciez dzidzkami wszystko ok serduszka bija ,moglabym sluchac tego dzwieku ciagle
a z tych gorszych wiadomosci, to wykryli u mnie w moczu bialko , i dostalam tez wyniki , i okazalo sie ze mam candide (jak to moja gp okreslila..) mam nadzieje ze szybko pozbede sie tego dziadostwa,i w zadnym stopniu nie zaszkodzi to maluchom.. ehhh ;/
no normalnie jak na zlosc lapie w tej ciazy wszystko co tylko mozliwe.....