Hejka,
Muńka oj tak, fajnie mieć kogoś w domu tak aby móc w ciągu dnia zostawić dziecia i wyskoczyć gdzieś na chwile (choćby na zakupy). Mój Sz. też wspina się jak tylko może. Ostatnio najlepszą zabawą jest przechodzenie przez oparcie jego krzesełka prosto na kanapę. Dobrze, że krzesełko oparte tyłem cały czas o bok kanapy. I fajnie jak G. już tak potrafi bawić się w chowanego. :-)
Pola dobrze, że już jesteś. I dbaj o czy.
Kasia.natka wszystkiego dobrego z okazji urodzin i musi być to urocze jak Misia mówi "mamusia".
Aylin to się Tysia naskakała w nocy. Dobrze chociaż, że miała dobry humor. A ospała chociaż dzięki temu dłużej?
Hatszept pewnie za to malutka zacznie szybciej mówić przy P.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A na laktacje to przede wszystkim dużo pić i starać się aby malutka wszystko ściągała w trakcie karmienia. Jak nie to laktator jak chyba Josie pisała. Mnie w pewnym momencie to pomogło. Laktacja ruszyła.
Kasiek współczuje nocki. I daj teraz popalic M. Niech odczuje. Takie to są własnie chłopy, ach
Andzia dobrze że u chłopców trochę lepiej. I też nocki współczuje.
Josie może się przekona do tego żłobka. Daj mu jeszcze chwilkę czasu. Jak nie będzie poprawy to faktycznie będziesz musiała to przemyśleć.
Niespodzianka widziałam w wiadomościach co się działo na wybrzeżu i jakie zniszczenia gdzieniegdzie są. Ale pomimo wszystko zazdroszczę widoków na morze.
A my zaraz wychodzimy na spacer. Piękne słońce aż w domu nie chce się siedzieć. A według prognoz wieczorem znowu ma zacząć lać wiec trzeba korzystać. U nas dzisiaj zapiekanka z makaronem, brokułami i kurczakiem. Ale znając życie Szymek znowu zaliczy rosół.
Pola a jak robisz biały barszcz? I czy Wojtuś też je?
Ja też bardzo lubię biały barszcz, jak i pozostali oprócz Sz., który nie chce oczywiście nawet spróbować.