reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasienka 37 to jeszcze nie gorączka więc na razie spokojnie:) Może żadna infekcja go nie dopadnie i rozejdzie się - oby! Oj zupki są warzywkami wypchane po brzegi, ale mięska nie jemy codziennie. Już kiedyś pisałam, że jak jest soczewica, jajka lub ryba to nie ma mięsa i tak jemy je 2-3 razy w tygodniu max. z własnego wyboru:)

polaa i jak Kuba?

aga z tą koparką full wypas. Normalnie kurs kosztuje chyba 2500zł! A wiesz jaka potem kasa - za godz. biorą od 150zł wzwyż:ppp

josie i jak minęła noc, zasnął?

aylin Tysia musiała podsłuchać w tv jak mówili o mrozie -25C:D

iwon, zaza - opuszczacie się!

wczoraj księżna wstała po 9.00, a dziś już o 6.50...chyba nie może doczekać się spotkania Wrocławianek.

ponadto biało, a my jeszcze sanek nie mamy:zawstydzona/y:

reklama
Hej
Ja juz nie spie bo od godziny na dachu kilka osob wali mlotkami jednoczesnie a jeden co chwile z wiertarka... Za to mlody spi w najlepsze:)

A w nocy zasnal po mleku bez problemu i iuz pobudek nie bylo. Chyba rzeczywiscie chwilowa zwyzka apetytu i glodny byl:)

A w krakowie tez snieg!!!! :) :)

Hej dziewczyny - u nas tez wczesna pobudka, ale i wczesnie spac poszlam bo chyba przed 10. Nic to jednak - jak zwykle padam na twarz. Mam nadzieje, ze druga kawa mnie rozbuja. Mlody zadowolony, ja troszke mniej, bo @ przyszla :dry: Farby wyprobowane - laurka dla babci zrobiona. Dzisiaj czas na dzielo dla dziadkow.

Zdrowka dla chorowitkow.

Josie u Ciebie juz 23 tydzien leci :szok: Jak to? Przeciez ze 3 tyg temu pisalas, ze zaciazylas ;-)

Byliśmy wczoraj u babć, dziś do dziadków trzeba jechać:-)

U nas z jedzeniem nie ma problemu, je ładnie praktycznie wszystko:happy2: A jeśli chodzi o mowę to się ostatnio chłopak ostro rozkręcił.

No i u nas już druga nocka kiepska

Aronia cierpliwości życzę

Josie gratuluje zjedzonego obiadku:-)

Sunshine powodzenia

Kasiek dobrze, że chociaż zupy chce jeść

Aga koparka...........super:-D

Kasienka zdrówka dlo młodego

Niespo współczuję @

a i muszę pochwalić D. bo zaczyna wołać siku:happy2: w ciągu dnia zawoła ze 3 razy ale zawsze to już jakiś początek

aaaaaa, w moim rodzinnym miescie bylo dzis w nocy -17 :szok: To nie rekord, bo ja pamietam -27 (w 1998) a moj dziadek s.p. i -40 ale jak na tegoroczna ciepla zime to jednak niezle. U nas cieplej ale spadlo troche sniegu - ku wielkiemu niezadowoleniu dziecia :-pWiecej nie napisze, bo po ciezkim zasypianiu sasiedzi zaczeli zrywac mlotem pneumatycznym kafle w lazience i jestesmy wszyscy czworo niewyspani :no: Uzupelnie tylko do opisu mojej wczorajszej kumulacji atrakcje nr 7, czyli tzw. lek separacyjny. Takze nawet jak monsz chce i moze zajac sie dzieciem to dziec uskutecznia skandale i chce do mnie :sorry2:

Ostatnia edycja:
Asik - chwalimy D :)

Aronia - a czemu dzieć niezadowolony???

Gabi ostatnio też coraz bardziej się rozgaduje, dziś oglądając ze mna ddtvn i prosząc o dyda (smoczek),spojrzała na Prokopa i powiedziała: " pan nie ma dyda" :)

Ostatnia edycja:
Josie u Ciebie juz 23 tydzien leci :szok: Jak to? Przeciez ze 3 tyg temu pisalas, ze zaciazylas ;-)

:) wlasnie patrze na ten brzuch i nie moge uwierzyc. Wlasnie zjadlam 3 kostki czekolady a on kopie jak opetany, cos czuje ze znow bedzie zywe srebro wiecznie niespiace ehhhh :)

Munka juz takie zdania??? Wow:) moj by powiedzial "pan nie". W ogole smesznie daje to nie na koncu zdania zawsze np "jas am am nie" "bam bam nie" (czyli ze deszc juz nie pada:)

Ostatnia edycja:
Munka - bo zimno w lapki :baffled: Rekawiczek nie da sobie zalozyc za Chiny Ludowe (a wyprobowalismy juz rozne pary a nawet skarpetki - po dobroci i na sile) a bez zimno - az sie robia czerwone i grozi odmrozeniem. Wiec spacery sa podzielone na krotkie "odcinki", gdyz trzeba w nie zintegrowac grzanie sie w samochodzie (bawiac sie kierownica, radiem i skrzynia biegow :-)), pobyty w sklepach itp :sorry2:Poza tym snieg przykrywa dzika roze, psie kupy, kable, patyki i inne interesujace rzeczy, wiec spacer robi sie nudny :rofl2: Znajoma, ktora wychowuje 5 dzieci (tzw. rodzina patchworkowa) "pocieszala" mnie dzis, ze jej dzieci frajde na sniegu mialy dopiero w wieku 3-4 lat ;-)

josie - wcale nie powiedziane, moze byc na odwrot. Moj byl w brzuchu wzglednie spokojny a teraz co :-p

reklama
po spotkanku Wrocławianek, zaliczyłyśmy przy okazji rytmikę dla dzieci od 1,5 roku:)

aronia moja zaś uwielbia śnieg i dziś ponad godzinę siedziała, a ja tradycyjnie zamarzałam:D Rękawiczki sama wyciąga i każe sobie zakładać - na szczęści. Mam nadzieję, że twojemu szybko się odmieni, bo idą większe mrozy! Jak za pierwszym razem założyliśmy to zagraliśmy w piosenkę 'Jeśli czujesz się szczęśliwy w rączki klaszcz' i rękawiczkami robiłyśmy klap klap i potem chyba przez miesiąc rękawiczki nazywała klap-klap:p

muńka
pięknie złożone zdanie-gratki! U nas póki co jak u Josie są dwu-trzy zdaniowe np. nie mam kurtki, umyc zeby, Luna nie ma am am itp.

sunshine zapomniałam napisać, że piękne zdjęcia! Perła ma cudne włosy:)

edek...robimy frytki i była awantura, że wsadziłam ziemniaki do normalnego piekarnika a nie do Poli:D

Ostatnia edycja:
Do góry