reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Andzia wdlg mnie to wlasnie czosnek jest tym najlepszym w syropie co daje efekt ... cytryna to tylko witamina C ktora nie chroni przed przeziebieniem...

reklama
hej,
namalowalyśmy z dzieciną laurkę dla babci. Tj ja napisalam ze dla babci a Tysia dokonczyła dzielo. Babcia na pewno bedzie zachwycona i doceni wybór kolorów :) mam zdjecia na kom. ale niestety nie wrzuce bo nikt nie wymyslił jeszcze aplikacji bb na nokie :( a ja sie nie naumiałam zrzucać zdjec na kompa - a mąż w wawie.

Poza tym - mam lenia do kwadratu i nie chce mi sie nic - a miałam na silownie zacząć chodzic.... w tym tygodniu mam wymowke ale w przyszłym juz nie....

Kasiekz - tak,czy tak chciałam zrobić rodzicom kalendarz,wiec przynajmniej jest okazja :) na kartkach odrysowalam G rączkę i ona zrobiła jakieś bazgrołki, więc uznałam to za laurkę ;)

Kasienka - a Ty byś nie wymyślała,jakbyś miała wyjść na największą impreze swojego życia?? ;) No to mamy dzielną parke, bo G też przy ostatnim szczepieniu nie zaplakala :D

Andzia - zdrówka dla M. Gabiska tez ostatnio zosia samosia. Jak jej w czymś próbuję pomóc, to oddala moją rękę i mówi "tama" (sama).

Hej,

Ale mi dzisiaj młodzi dali popalic :szok: No jak nigdy. Naprawdę od 17 miałam serdecznie dość i czekałam z utęsknieniem na 19 :zawstydzona/y: Teraz delektuje sie cisza :-D

Aga ooo to mamy cos wspólnego ;-) Ja nie nawidze chodzic do lekarzy, i przez to maz sie na mnie ostatnio obraził :zawstydzona/y: No dosłownie, stwierdził, ze jak przestanę widzieć to moze cos do mnie dotrze, wstyd facet wysyła żonę do lekarza zamiast odwrotnie...

Munka no wlasnie teraz nic nie biorę, niby od wczoraj ok ale czuje ze cos tam kłuje jeszcze, czas niestety iść i sprawdzić co to.

Josie ale ładne. No co Ty, małemu bedzie w tym dobrze :tak:

Papitka ja tez i jednemu i drugiemu czasami zakładałam różowe body :-) Fakt, głownie do spania i po domu ale podobali mi sie w nich :-D

Kasienka spokojnie, do lutego nie wytrwasz ;-) A ja dobrze takie rzeczy przepowiadam :tak: Daje Ci Max do niedzieli :-)

Kasiek oo Twoja dobrałaby sie z moimi chłopakami, warzywa wszystkie w każdej postaci i w każdej ilości :tak: W ogóle jedzą jak szaleni, apetyt im dopisuje.

Andzia zdrowka

to tyle co pamiętałam, u nas zimno, jutro rano lecę do przedszkola, (dzisiaj miałam wygodę bo maz zdążył wrócić z pracy i zawiózł Kubę) a pózniej z Wojtkiem na play grupę.

Polaa- a jakie Ty masz konkretnie problemy z oczami, bo jakoś nie wylapalam jak o tym pisałaś?

Aga - a Tobie co jest,że musisz iść do lekarza?

Moj wariuje od godziny co chwile sie budzi i mama mama, mnie juz wszystko boli od kleczenia nad lozeczkiem wiec poslalam meza. Nie wiem co jest grane?

Aga - a Tobie co jest,że musisz iść do lekarza?
Mi chyba nic :) bo do lekarza w najbliższej przyszłości się nie wybieram :)

Dobrze, ze mi szybko dzień zleciał :) wczoraj, a w sumie już dziś kładłam się spac po 1ej i obudził się wtedy mój synek który przez godzinę miał super humor by brykać po łóżku ;)
Dziś wracając, ze spaceru weszliśmy do biedronki i co młody wyszedł z garażem- babci słowa przecież wczoraj skończył 19miesięcy :D rozpieszcza go bardzo :) Ja mu kupiłam auto z tych dużych wadera, ale schowałam dam mu za jakiś czas.
No nic trzeba iść wcześniej spać, bo rano urząd pracy, a potem odwiedziny u babci:)

Josie miałam jeszcze napisać o żłobku ja jednak zostałabym 1-2dni razem. Myślę, ze dziecko będzie się lepiej czuło jak pozna chociaż otoczenie wiedząc, ze ktoś blisko jest, a tak zostawione w nowym nieznanym miejscu z obcymi ludzmi hmm

reklama
odpisuję co mi sie rzuciło w oczy ;)

josie - jak dla mnie ten rampersik to właśnie chłopięcy jest!!!! i śliczny, unikatowy, za nic bym go nie oddała :D

Kasieńka - trzymam kciuki i wiem co to znaczy - to samo miałam!!!!!!!

Do góry