buziak
Fanka BB :)
buziak do stolicy mam ok.50km. I odkąd sięgam pamięcią zawsze chciałam rodzić w Warszawie. W Mszczonowie nie ma szpitala, najbliższy to Żyrardów, a ta placówka po prostu mnie przeraża. Niby wiele kobiet tam rodzi i twierdzą, że jest fajnie, milo, wiele się zmieniło, a le jak dla mnie samo odmalowanie ścian nie wystarczy....
ja sie zastanawiam, a mam drugie tyle co ty...
To jakaś paranoja Nie przyjęli cię podczas porodu? A gdybyś urodziła w autobusie?! Ja nie wiem, ale Polska to chory kraj
niestety!
Ja na szczęście od początku ciąży na L4 jestem, więc nie mam szans na "miłe" smsowanie z szefem, ale za to w sklepach to odwalam numery, że hej - ostatnio poprosiłam 30dag szynki z Babuni
ja kiedys w aptece poprosiłam o test przeciwciążowy wyobrazcie sobie mine babki
sicilpol - czyli generalnie jestes samoukiem? pisac tez umiesz czy nie?
Co masz na mysli "co sie teraz dzieje"? Twój dziki mąż chetny byłby przyjechac do polski?;-)
Dziewczyny ja tak z innej beczki. Macie kupione już prezenty?
W mojej rodzinie robi się symboliczne, takie do 30-35zl i teraz zastanawiam się co kupić tacie..krawatów ma już od cholery Macie jakiś pomysł?
wiem, ze mało oryginalne, ale moze zestaw kosmetyków, jakies smieszne swiateczne majtki... kurde z facetami to zawsze problem, dlatego dla rodzicow wole kupowac prezenty razem.
W tym roku dostaja zdjecia wnuków w ramkach - mam juz dosc wymyslania, jakies ładne ramki i z głowy
Ostatnio edytowane przez moderatora: