witam w nowym roku
P przespała, bo zasnęła dopiero o 22.30 i obudziła się o 9.30 rano mimo wychodzących górnych trójek, które znosi łagodniej niż dolne
ogólnie mam spokój z nimi...ufff. jak wyjdą to kończymy karierę z UU, bo ja w sumie za dużo w nich nie mam. P może nie ciągnąć 24godz. a mi nic nie nabrzmiewa.
co do wspomnień o UU to dostałam dziecko do nakarmienia od razu po porodzie. przerażona mówię do położnej, że nie wiem czy mam mleko. ona nacisnęła na sutek i od razu siara wyleciała, a młoda przyssała się jak pijawka. zero bólu i cierpienia podczas karmienia, więc dla mnie super wygoda i rewelacja. ale słyszałam jak inne cierpiały - zależy od człowieka. tak samo jedne wolą poród cc inne sn.
andzia nie wiem czy mają magiczną moc, ale nie mają tekstu, a wypełnione są toną obrazków. Dzieć siada i sam sobie po swojemu czyta, opowiada, abo pytam gdzie pan bierze prysznic, gdzie jedzie wóz strażacki czy gdzie idzie pan z kwiatami itd. a młoda pokazuje
alijenka masło było pierwszą rzeczą jaką przy skazie wprowadzałam, więc jeśli pije zwykłe mleko krowie lub mm to zlikwidowanie samego masła kompletnie nic wam nie da. Chyba, że nie doczytałam wcześniej, że mleczko zmieniliście? Jeśli tak to na chleb margaryna flora light jest bez mleka, serwatki i pochodnych
aronia twoja choinka jest zupełnie identyczna jak moja
W Nocy facet w galerii sztuki na obrazie nagi z fujarką
aga w takich sytuacjach zawsze daje 3xdziennie 5 kropli cebionu i 3x3ml wapna - zalecenie lekarza jak miesiąc temu P miała 3 dniowy katar.
młodak my zupełnie jak wy. Zasnęliśmy razem z P i dopiero fajerwerki nas obudziły chwilę przed północą, więc szampan był w piżamach
Moja własnoręcznie uszyta sowa dla Poli (zakochana w Minnie i wszelkich sowach):