reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witajcie

Dorota - wszystkiego najlepszego!!

asiia - gratulacje! ja tez już się "wsłu****ę", ale jeszcze nic nie czuję, pewnie lada tydzień...

nadrobiłam Was, ale po dość intensywnym dniu i tak nie bardzo pamietam co która pisała, sorki, zmykam do łózeczka

reklama
Witam Was laseczki. Cieszę się, że już możecie się pochwalić swoimi brzuszkami i zdjęciami maluszków. Wszystkie co do jednego są prześliczne.! No a jak się już pojawiają pierwsze ruchy to lada moment będą się sypać wieści o kopniakach od środka :)

Nie chcę Was zasmucać tym, że dziś minął miesiąc odkąd straciliśmy Aniołka, ale powiedzieć Wam, że jutro lecę po test do apteki... ! Bo owu miałam koło 15 listopada a okresu nadal ani śladu. Powinnam 30.11 dostać. No i nie chcę jeszcze zapeszać. Ale skoro lekarz dał nam zielone światełko to na co miałam czekać... Tylko mam małe wyrzuty, że może odrobinę za szybko... No nic, jutro będę wiedziała, więc trzyajcie kciukiska! :)

I życzę Wam zdrówka i żeby te Wasze mdłochy i wszystkie inne objawy już sobie poszły ... :)

Eeee tam za szybko :) Daj znać! Kciukasy!

Spóźnione życzenia dla wymasowanej Dorotki :*

Witam wszystkich gorąco :)
Ja trochę z innej beczki... Czy Wy zauważyłyście nieobecność maminy karierowiczki?

Ja zauważyłam kilka dni temu, może odpoczywa od nas. Jest kilka dziewczyn które znikają na jakiś czas ale wracają

MAsaż cycuchów był ręczny- macany ;p :D ale w panienski mozna;p nie byl to jakis erotyczny bez zboczen zadnych ;))
Zazdroszcze pierwszych ruchów~!!!:)
Hmm moze weekend spedza Mamina z rodzina... zostawila swoj nr tel? moze w poniedzialek do niej się napisze smsa jak sie nie pojawi?!

Dorotko wszystkiego najlepszego na urodzinki

Witam Was laseczki. Cieszę się, że już możecie się pochwalić swoimi brzuszkami i zdjęciami maluszków. Wszystkie co do jednego są prześliczne.! No a jak się już pojawiają pierwsze ruchy to lada moment będą się sypać wieści o kopniakach od środka :)

Nie chcę Was zasmucać tym, że dziś minął miesiąc odkąd straciliśmy Aniołka, ale powiedzieć Wam, że jutro lecę po test do apteki... ! Bo owu miałam koło 15 listopada a okresu nadal ani śladu. Powinnam 30.11 dostać. No i nie chcę jeszcze zapeszać. Ale skoro lekarz dał nam zielone światełko to na co miałam czekać... Tylko mam małe wyrzuty, że może odrobinę za szybko... No nic, jutro będę wiedziała, więc trzyajcie kciukiska! :)

I życzę Wam zdrówka i żeby te Wasze mdłochy i wszystkie inne objawy już sobie poszły ... :)

Trzymam kciuki i czekam na wieści, pamiętam jak ja się stresowałam w październiku że to może za wcześnie po stracie ale wszystko jest dobrze, mocno mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia kobitki

Addiena:7872369 pisze:
Tak sobie pomyślałam... ciekawe co z naszą Nanuliką... wcale sie nie odzywa .. moze zaczęli staranka i nie ma czasu zajrzeć?:D

Kto wie może Nanulinek pracuje nad robaczkiem :)) I wystrzeli lada moment z prezentem świątecznym dla nas :) ojj chcialabym!

Nanulika pisała, ze dostała pilne zlecenie i nie ma czasu. Zajrzy, jak się wyrobi ;)

Dorota- wszystkiego najpiekniejszego z okazji urodzin.

Hejka:):) jestem jestem:)....

Zleconko czas zabiera na maxa,caly weekend.... a tu jeszcze jakies zakupy,obiad.... prezentu jeszcze zadnego nie kupilam....
A staranka tez sa,choc juz w ciemno,nie mam czasu liczyc czy te dni plodne c zy tamte:p. Badanek czesc zrobilam,jeszcze tarfczycowe ale to w 3 dniu cyklu wiec musze czekac na @.... szacuje ze bedzie jutro,najdalej w srode.... poki co ani widu ani slychu:D buziole dla was... dziwnie - nie wiem co u was,ale chyba jakies pierwsze kopniaki sa:) jejku jak wam fajowo!
3mam kciukole oczywiscie:)

Zleconko czas zabiera na maxa,caly weekend.... a tu jeszcze jakies zakupy,obiad.... prezentu jeszcze zadnego nie kupilam....
A staranka tez sa,choc juz w ciemno,nie mam czasu liczyc czy te dni plodne c zy tamte:p. Badanek czesc zrobilam,jeszcze tarfczycowe ale to w 3 dniu cyklu wiec musze czekac na @.... szacuje ze bedzie jutro,najdalej w srode.... poki co ani widu ani slychu:D buziole dla was... dziwnie - nie wiem co u was,ale chyba jakies pierwsze kopniaki sa:) jejku jak wam fajowo!

Klusek jeszcze nie kopie...ale coś czuję, że kopniaki już niebawem i u mnie i u Ciebie :D

O kurcze 3mam kciuki !!! DAWAJ SZYBKO ZNAAAC!!

To dobrze, że wszystko ok u Ciebie i 3mam kciuki za staranka :)

Miłego dnia dziewczynki :)

Klusek jeszcze nie kopie...ale coś czuję, że kopniaki już niebawem i u mnie i u Ciebie :D
No ja też wyczekuje tego motylka w brzuchu i narazie nic sie nie dzieje :) LAda moment i będzie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja mam tak samo...i tez w pracy i to do 18

a moja młoda znowu chora, spać poszłam dopiero o 4 rano:szok:

chce do domu, do łóżka :-:)-( i jeszcze pada deszcz

a tak w ogóle to dzień dobry

O kurcze biedna ta Twoja córcia chorowita strasznie, mój Wiktor też jeszcze do niedawna był co chwile chory ciągle na antybiotykach - od kilku miesięcy odpuściło tfu tfu żeby nie zapeszyć !.. Jak już coś widzę że się zaczyna jakikolwiek katar czy raz zakaszlnie albo obudzi się z chrypą lub gorączką to od razu działam bez konsultacji z lekarzem i jak narazie jest okej.. :) Daje mu Bactrim 3x dziennie po 5 ml przez jeden dzień .. w takie dni właśnie jak już widze że coś się święci... i odpuszcza następnego dnia zawsze wstaje jak nowy :) i musowo Cebion Multi 3 razy dziennie po 10 kropelek :) także polecam moją metodę.

Do góry