reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey gratuluje chlopczyka - znalezliscie imie?

Polaa sto lat dla Kubusia! Udala sie dzampreza?

Andzia zazwyczaj jak wchodze na bb i wiem, ze moge posiedziec to nikogo nie ma.

Dzieki za pytania o Tomcia - goraczka przeszla, mam nadzieje, ze nadzieje, ze na zawsze :confused2:
Masakrycznie leniwa niedziela i jeszcze do tego mam syndrom odkurzacza - jakbym mogla to meble tez bym zjadla :sorry:

oooo faktycznie pustki :-) przy normalnej produkcji nie jestem w stanie nawet doczytać was :zawstydzona/y:

po dwóch dniach pracy i pobudkach o 4 padam:tak: więc leniwa niedziela to jest to :-D
dziś na spacerze i karmiliśmy kaczki, drób biega koło domu , a Wiktor zacieszał karmiąc dzikusy :-)

MsMickey - gratuluje :-) kolejna parka na forum :-):-)

Polaa- spóźnione sto lat dla Kubusia :tak:

Niespodzianka - oby gorączka nie wróciła &&&&, no i zdrówka :tak:

w temacie duchów - brak doświadczeń, na szczęście:-)a rogali marcińskich nigdy nie jadłam, hmm może czas spróbować :-)

tyle pamiętam, jednak mój móżdżek dziś ostro na.....wala :-D:-D

nie miałam kiedy wejść na kompa wiec przepraszam za nie odpisywanie i nie nadrabianie.
A dzisiaj mnie biegunka meczy no normalnie padam już nie mam siły tak mnie brzuch boli.
Kubuś lata z moja mamą na szczęście.

Dzisiaj lulał misia i moja mama sie go pyta czy chce siostre a on na to że ''taa,, To mu mówie ze najwyżej pieska albo chomika mozemy kupić a on na to ze ''nie,, no tak sie uśmiałyśmy.:-D

Moje łobuzy jeszcze nie śpią:baffled: zagoniłam Oliwię do swojego pokoju a Damian leży w łóżeczku grzecznie ( odpukać) i mam nadzieję, że szybko padnie.
A ja oglądam jakiś film o rekinach

Andzia to dziś jesteś przysłowiową słomianą wdową;-)

Niespo super, że Tomcio bez gorączki, oby już tak zostało

Kifsi współczuję pobudek o 4. To Wiktor miał frajdę karmiąc kaczki. Niedaleko nas jest staw i często chodziliśmy tam karmić łabędzie:-)

Papitka współczuję biegunki. Teraz musisz spełnić życzenie Kuby i postarać się o rodzeństwo dla niego;-)

Ostatnia edycja:
ojojoj jakie puchy...
D padl jakieś pół godz temu, a ja się po południu wyspałam ;)
nockę trzeba odespać, bo S budził się ciągle przez te zęby :(

Papitka oj zdrówka!

Mój niunio śpi od godziny ja po prawie godzinnej gorącej kąpieli bo brzuch normalnie jakby miał eksplodować :wściekła/y:

asik jeszcze za wcześnie na drugie. Tak w ogóle to wcale drugiego nie planujemy ;D

zaza- oby ząbki szybko wyszły i dały małemu spokój.

Ja tylko czekam kiedy mojego niunia piątki dopadną jak juz one wyjdą to juz sie nie będę o nic martwiła bo już wsio.

Mati dopiero zasnął, ale co sie dziwić jak drzemka była dziś dopiero miedzy 17 a 18.

Papitka - biedulko, oby szybko przeszło. Nie planujecie drugiego????? Tyle lat przed wami ze zapewne jeszcze sie odmieni. Jak tam z Twoja pracą, bedzie cos z tego???

Niespodzianka - dobrze ze Tomuś już ok. Ja tez mam dziś żarłoczny dzień - chyba z samotności - zjadłam wielki kawał babki czekoladowej - niedobrze mi

Kifsi - ten bezruch na forum to specjalnie dla Ciebie żebys choć raz nie miała wyrzutów, że nie jesteś w stanie nadrobić :-D;-)
Obok mnie płynie rzeczka w zimie na niej stacjonuje z 30 kaczek, jak je głod przycisnie to z rąk dosłownie jedzą.

Asik - horror???? kiedyś lubiałam teraz nie

Zaza - spanie popołudniu???? - luksus - zazdroszczę

Chyba wystawie pare rzeczy na allegro i tablicy - taki będzie pożytek z małego ruchu na bb

Ostatnia edycja:
hej. Kuba wstał o 7 teraz ogląda wielki kalendarz z samochodami:-D

Mam nadzije że problemy z brzuchem przeszły na razie mam spokój.

andzia z pracą nie wiem ciągle ogłoszenie wisi a mnustwo osób poskładało tam chyba kierowniczka sama nie wie czego chce.
a co do planowania to tak drugiego nie planujemy ani w najbliższym czasie ani w odległych czasach bo w tych czasach to sie człowiek niczego swojego nie dorobi szybko chyba że długów. Zobaczymy jak to będzie ale w naszych planach tego nie ma:-D

reklama
Hej kobietki

Teściowa ma niedługo przyjechać, zjemy obiadek i na jakiś spacer się wybierzemy:-)

Po zapaleniu siusiaka prawie śladu nie ma:happy:

Zaza jak dzisiejsza nocka, zęby męczyły S?

Papitka nigdy nic nie wiadomo, może za kilka lat zmienisz zdanie i będzie drugie bobo?

Andzia nie nazwałabym tego filmu horrorem, a obejrzałabym jakiś dobry;-)

Do góry