reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

golden ja widzialam sklep, ubranka zupelnie w moim stylu :-D gratuluje i zycze sukcesu!

my mielismy pieluchomajtki pampers - dla chlopcow, ale one wlasnie puchly duzo bardziej niz zwykle zielone pampersy, i to tak z przodu bo maja ten wklad na przod przesuniety. wiec srednio mi podpasowaly. latem fajne bo mozna bylo latwo zalozyc na stojaco czyli w terenie:tak:

reklama
aylin następnym razem jak coś wypatrzę to wrzucę tu z pytaniem czy warto:D:D Dalej pieluchogacie za duże na nią?:ppp Nasz babyboomowa drobinka!

kasienka używam pampersa od lipca i jestem mega zadowolona. Po rossmanowch było odparzenie, ale moja z tych delikatnych wrażliwców, albo przypadek. Z Biedronkowymi niestety nie miałam do czynienia, ale jak wypróbujesz to daj znać!:)
I dzięki za info o śniegowcach - super! Lecę do Lidla 7.11:)))

golden jesteś widzialna:) Oglądałam twoje ciuszki, na FB już non stop widzę! Są piękne, luźne, widać, że mega wygodne i na dodatek w moich ulubionych kolorach - przewaga szarego!

josie kasienka aga
widocznie te na dziewczynki pieluchogacie są lepiej skrojone. Bo ja i moja sąsiadka nie wyobrażamy sobie bez nich życia. Kuzynka ma chłopaka i też narzekała na pieluchogacie...coś w tym jest.

Ostatnia edycja:
Młody dopiero przed chwilką usną, jutro chyba idziemy małą Zosie zobaczyć :) już są w domu, szybko teraz wypisują.

Kasienka ja używałam tylko pampersowych i mam takie samo odczucie co Josie, moze chłopcy tak sikają:p
A co do śniegowców to nie doradzę, bo nigdy nie kupowałam w markecie butów, ale te fajnie wyglądają.

Kasiekz szczęściara jesteś z tym polowaniem na ubranka :) ja młodemu nową marynarkę kupiłam na wiosnę.

Golden fajne ciuszki, ale niestety nie na moją kieszeń :(

Ostatnia edycja:
Kasienka - ja zawsze kupuje sniegowce w Lidlu dla Alinki (spokojnie wytrzymuja zime, a na nastepna I tak potrzebujemy o rozmiar wieksze). Troszke sie zgapilas, bo tydzien temu w czwartek byly po 55zl.
Nie chce Was wkurzac, wystarczy ze mnie to irytuje, ale te sniegowce, ktpre byly w Pl tydzien tu po 55zl, teraz sa u nas po 12euro (czyli jakies 48-50 zl). Niby nie wielka roznica, ale jest I dlaczego????

Ufff bo już myślałam że może wam się nie podoba moja kolekcja :-) chciałam się wam pochwalić bo..no dumna z niej jestem ! Dziękuję wam bardzo. Wiem że drogie ale
1. Materiały drogie bo najlepsze
2. Nie robią ich małe chińskie rączki
3. Nie sprzedają ich sieciówki
4. No i to wszystko się składa na cenę.
Na szczeście każde ubranko wystarczy nawet na dwa lata. Tak są wymyślone żeby w nich dłużej chodzić. :) A jak wam się podoba mała modelka Alicja ?:-)

Kuzynka od wczoraj w szpitalu z dzieciem z lipca 2012. W pn dostał rozwolnienia, na IP zalecili im wit.C i coś tam na biegunkę. Rozwolnienie nie przechodziło wczoraj doszła do niego krew. Najpierw pojedyncze pasma, a potem całe krwawe stolce. Zatrzymali ich w szpitalu i robią badania:/

A sąsiadka wysłała sms, że jej młoda też ma od wczoraj gorączkę 38C i zero innych objawów.

Same choróbska dookoła. Idę szukać na net prezentów pod choinkę, bo rodzina duża to muszę to w czasie rozłożyć.

kasiek - pieluchogacie nadal luźne. Ale nie jest źle - waga dzis pokazała 9,5. Czyli dzieć na cyprze został odkarmiony. A apetyt nadal ma. Wy piszecie o 5 posiłkach a moja caly czas coś tam w buzi mieli :) jak nie dam to awantury robi. Wiec je.

reklama
Katrina - jak mój kot tyle jadł to mama mówiła że ostrą zima będzie. Więc może to to. W sumie obecna kotka anorekryczka też cały czas prosi o jedzenie - a nigdy tego nie robiła.
Hmm czyli czas zimowe ciuchy wyciągać

Do góry