reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon moze jakis zab idzie ? zagladalas do buziola ? albo katar znowu cos podraznil ... my na ten nasz katar (niestety tym razem dicortinef nie pomogl :|) dostalismy lek antyhistaminowy ... i przechodzi powoli bo powoli ale przechodzi ... a juz miesiac czasu ponad byl

reklama
Kasieńka nie zajrzałam do paszczy, bo nie dał se ;-) Ale w nocy płacząc wkładał łapki do buzi. Nie sądzę, że to gardło, przecież parę dni temu było czysto. Więc może faktycznie idą trójki (czwórki niedawno wyszły).

Iwon - biedny Julek. Może rzeczywicie ząbki???
Ja i Miski zaspałyśmy bo wczorajsza akcja na forum była tak interesujaca, że targane emocjami nie mogłyśmy zasnać :-D;-) ( no pzrynajmniej ja)

Kasiek - Polka inteligentna dziewuszka :-)

Hellooo

Mam do Was prosbe. Wypiszcie mi co warto kupic w Pl dla dziecka i dla doroslego z lekarstw bez recepty. Np na przeziebienie, katar, biegunke, siniaki (ktos pisal ale nie pamietam co to bylo - Aylin to nie ty? )

nasivin na katar,
pulmex - do nacierania pleców i stópek przy przeziebieniu
olbas oil - na katar inhaluje - zakrapla sie na poduszkę, rąbek ubrania
biegunke - to naturalne sposoby najlepsze - marchwianka, płatki ryzowe, gotowane jabłko drobno roztarte (rada pediatry przy ostatniej biegunce) ewentualnie na odbudowanie flory bakteryjnej jelit czy jakos tak mozesz zakupić asecurin junior i nawadniająco orsalit.
siniaki - maść nagietkowa
zadrapania - maść z pięciornika

wczoraj mlody poszedl spac o 20:20 wstal 6:20... to jest masakra ... idzie spac 19:30 i wstaje 6:30/7:00 ... czemu ?

no własnie. U mnie też - idzie spać o 20 spi do 7.30. Pójdzie spać po 21 i wstaje o 6.....

No cuz widze Aronia się obraziłaś?? - wpływ żołędzi??

Dzięki za kciuki- trzymajcie dalej.
Bratowa miała wczoraj regularne skurcze pojechała do szpitala gdzie chciała rodzić to ją odesłali, ze ma jeszcze dużoooo czasu :/ dwie godziny później (w domu) odeszły jej wody (zielone) więc karetka zawiozła ją już do innego szpitala. Teraz jest pod kroplówką i ma dopiero 4cm rozwarcia jak się nie ruszy to cesarka.

niespodzianka
- nasivin na katar i niezastąpione euphorbium
- dicoflor lub coś innego na florę jelitową
- smecta dla dziecia i dorosłego na jelitówkę
- olbast oil (REWELACJA!)
- maść arnikowa na wszelkie siniaki i stłuczenia
Powtórzyłam się z Aylin:)

aga trzymamy dalej!!! Joj to już tuż tuż CIOTKA!:)))

kasienka ale coś za coś. Mówi dużo owszem, ale nie sika i nie kupkuje na nocnik:)

iwon
właśnie, pewnie jakieś zębisko?!

kurde P jak się dziś zsiurała to tak śmierdział szczoszek, że masakra:shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry